icon

Ako prepraviť obraz lietadlom Ryanair?

vikinka128
1. okt 2025

Ahojte. Mám tu nejakú letusku ideálne ktorá robí pre Ryanair ?

Potrebovala by som zobrať so debou obraz ktorý je už na platne - 50x70cm.. na Ryanair chat mi povedali že si mám kúpiť extra Seat a následne som sa dozvedela že extra Seat kvôli obrazu vziat nemôžem.. teda neviem ako postupovať

elenka.k
1. okt 2025

@vikinka128 neviem, z akých štátov potrebuješ priniesť obraz, neskúšala si kuriéra?

vikinka128
autor
1. okt 2025
@elenka.k

@vikinka128 neviem, z akých štátov potrebuješ priniesť obraz, neskúšala si kuriéra?

@elenka.k v rámci EU 🙂 urpimne.. toto mi ani nenapadlo keďže tam mám cestu letecky

melanta
1. okt 2025

Ja som prevážala obraz v ráme, zabalený podľa požiadaviek aeroliniek a išiel normálne do batožiny ako neštandardná a poistená batožina, ale neboli to lowcost aerolinky. Ale označím @kacusik69 ona možno bude vedieť ako pracovník letiska

kacusik69
1. okt 2025

extra seat (extra item seat) sa da aplikovat aj na prepravu obrazu…

sissy27
1. okt 2025

@vikinka128 môžeš kúpiť extra seat pre obraz, bežne to ľudia robia napr. pre hudobné nástroje, kamoš takto prepravoval mac, lebo ho nechcel dať do podpalubia. Normálne ako keď kupuješ letenku, akurát ako meno dáš EXTRA a ako priezvisko ITEM SEAT

vikinka128
autor
1. okt 2025
@sissy27

@vikinka128 môžeš kúpiť extra seat pre obraz, bežne to ľudia robia napr. pre hudobné nástroje, kamoš takto prepravoval mac, lebo ho nechcel dať do podpalubia. Normálne ako keď kupuješ letenku, akurát ako meno dáš EXTRA a ako priezvisko ITEM SEAT

@sissy27 už nie sú na ten let letenky žiaľ, čiže toto pre mna padlo :(

anonym_463da2
1. okt 2025

Ked je na platne tak stiahnut platno z rostu a skrutit do rulicky a do obalu na technicke vykresy a v mieste dodania najdes obchod kde ti natiahnu znovu platno na rost a daju ram aky chces. Ak je to starozitnost/umelecke dielo za niekolko sto tisic jurasov tak fakt len kupit este 1-2sedadla aj pre obraz