icon

Ako rýchlo naozaj dorazí pas do 30 dní?

5. júl 2026

Ahojte keď ste si Dali vyrobiť pas do 30 dní do koľkých nezvyčajné príde? Je to trošku kratšie alebo tú lehotu naozaj takto dodržia

anonym_1264cd
5. júl 2026

Podla toho kolko maju na vydavanie, prednostne vyrabaju s kratsou lehotou. Uz sa mi stalo, ze prisiel do 2 tyzdnov ale aj, ze presne celu lehotu vyuzili.

anonym_41e916
5. júl 2026

Pas som vybavovala v marci, vedy je menej ľudí. Končia lyžovačky, letné dovolenky ešte nie sú. Mala sim to hotovo za 2 týždne

chrobak7
5. júl 2026

@anonym_autor Zvyčajne využijú celú lehotu 30 dní. Príde tesne pred tými 30 dňami.

petamich
5. júl 2026

Podla toho kedy si ho clovek dava vyrobit, ak v case dovoleniek, tak 30 dni, ak mimo standardnych obdobi, pride aj skor.

zuzinka888
5. júl 2026

V tejto prazdninovej dobe rataj tych 30. Ja tobim vzdy v aprili a trva to 15 dni( tento rok)2 roky predtym 17

bomba36
5. júl 2026

U nás to vybavili presne na deň do tých 30 dní. Na druhej strane keď som zaplatila expres do 48 hod, bolo to tiež hotové včas. Na to, že to bude skôr sa veľmi nespoliehajte, hlavne v teraz v dovolenkovom období.

sasa1310
5. júl 2026

@anonym_autor do 30 dní

marianarem
5. júl 2026

@anonym_autor Ja si do 30 dni dam vyrobit uz len ak budem mat viac ako 2 mesiace casu. Pred 2 rokmi som davala robit malemu, bol naval, nestihali, po 2 mesiacoch som musela urgovat, lebo uz sme mali vycestovat. Tie skratene lehoty dodrziavaju.

lilyianka
5. júl 2026

@anonym_autor tento rok sme dávali synovi robiť pas v apríli. Trvalo to myslím necelé 2 týždne.
Pred 2 rokmi nestihli lehotu 30 dní a pas bol az po skoro 2 mesiacoch.
Po roku mi vrátili peniaze za omeskanie

vkatush
6. júl 2026

Vybavovali sme ho 8.6. a 30.6. mi prišla správa, že sú hotové (2 deti a 1 dospelý).

autor
7. júl 2026

Ďakujem vám všetkým ja som vybavovala 29.6. a ešte je skoro ja viem len sme sa rozhodli na poslednú chvíľu že chceme ísť na Cyprus a manžel aj syn majú pasy a ja nemám tak verím že príde do konca júlaAspon

tilly
7. júl 2026
@anonym_autor

Ďakujem vám všetkým ja som vybavovala 29.6. a ešte je skoro ja viem len sme sa rozhodli na poslednú chvíľu že chceme ísť na Cyprus a manžel aj syn majú pasy a ja nemám tak verím že príde do konca júlaAspon

@anonym_autor na toto je super mať dva pasy. Nemusíš stresovať. Jeden sa vydáva na 5 rokov, druhý na 10. My máme všetci po dva pasy.
A v apríli sme mali hotový pas za 7 dní