Ako sa dá prepraviť z letiska Schwechat na železnicu do Bratislavy?
Ahojte
Niekto mi vravel ze uz všetky flixbus chodia zo schwechatu priamo do ba na železničnú. Ale kukám na nete to nie je pravda. Iba niekedy za deň ide slovak lines ten chodí do ba na železničnú. Potrebujem sa dostať jedným busom odtiaľ tam. Ďakujem neviem to nájsť na nete alevo je to nejaká kačica a hoax dik
@nadijaeren Ved z autobusovej stanice sa mhd/taxikom dostanes na stanicu. Nie je to idealne riesenie, ale zase nic neriesitelne. Bohuzial v BA nemame tieto dve stanice blizko seba, ako to je v mnohych inych mestach.
Slovak Lines ma par autobusov za den, ktore idu na zeleznicnu stanicu zo Schwechatu alebo na Schwechat. Ziadny iny prepravca nechodi.
@nadijaeren Ved z autobusovej stanice sa mhd/taxikom dostanes na stanicu. Nie je to idealne riesenie, ale zase nic neriesitelne. Bohuzial v BA nemame tieto dve stanice blizko seba, ako to je v mnohych inych mestach.
@dadis prečítala si si otázku od autorky? Lebo sa mi zdá, že nie 🙈😅
@anonym_649567 Vtipne... cestujes casto autobusmi na Schwechat a zo Schwechatu? Asi nie, moja. Ale aspon vies citat, co ti sluzi ku cti.
@dadis predstav si, že cestujem. Ale čo to má spoločné s tým, ako si odpovedala autorke ty?moje odporúčanie - čítaj 😀
@dadis predstav si, že cestujem. Ale čo to má spoločné s tým, ako si odpovedala autorke ty?moje odporúčanie - čítaj 😀
@anonym_649567 Kolkokrat cez den ide ten autobus na zeleznicnu stanicu a kolkokrat na autobusovu(ci Petrzalky, Most SNP)? Kolkokrat si si dopredu kupila listok na bus a si ho vracala lebo let sa omeskal? Kolkokrat si po pristati kupovala listok na najblizsi bus do Ba? Neviem si predstavit, ze z dovodu, ze budem musiet prestupovat, sa radsej rozhodnem cakat na letisku napr 4h.. that's the point
@anonym_649567 Kolkokrat cez den ide ten autobus na zeleznicnu stanicu a kolkokrat na autobusovu(ci Petrzalky, Most SNP)? Kolkokrat si si dopredu kupila listok na bus a si ho vracala lebo let sa omeskal? Kolkokrat si po pristati kupovala listok na najblizsi bus do Ba? Neviem si predstavit, ze z dovodu, ze budem musiet prestupovat, sa radsej rozhodnem cakat na letisku napr 4h.. that's the point
@dadis prepáč, chcela som sa iba pripnúť k tejto téme a príspevok, ktorý som písala inam mi hodilo sem.
@dadis tak na tieto otázky ti neodpoviem a to z prostého dôvodu: nechce sa mi to rátať 😅

@nadijaeren flixbus nechodí, slovakline chodí zo železničnej stanice do viedne na letisko https://online.slovaklines.sk/search?d=2025-11-... perfektné spojenie.