icon

Ako sa dostať na vyhliadku UFO v Bratislave?

liaka
20. feb 2026

Prosím vás, nikde neviem nájsť, že aký je vstup na UFO. Na stránke majú písané, že len reštaurácia ma výťah a výhľad nie je pre imobilných. To znamená, že na vyhľad sa dostaneme len po schodoch? Kto tam už bol sú strmé tie schody? Je ich veľa? Ďakujem

mici88
20. feb 2026

@liaka zdravím. Bola som tam asi tri roky dozadu. Schody von sú celkom strmé, mne sa úprimne triasli nohy ,ale bojím sa výšok🙂

melanta
20. feb 2026

@liaka hore pôjdete výťahom, ten nie je len pre hostí reštaurácie. Ale odtiaľ na vyhliadku to je asi 20 schodov.

sissy27
20. feb 2026

@liaka výťahom sa vyvezieš na úroveň reštaurácie a odtiaľ pár schodov, ja neviem, jedno poschodie v paneláku? Nie je to veľa a nie je to ani dramatické, ale nie je to pre ľudí s barlami alebo inými obmedzeniami.

pribinak
20. feb 2026

Inak aj z restiky je veľmi pekný výhľad. Takze ak máš niekoho na vozíku, s barlami, alebo je to jednoducho výrazne starší človek, tak bude mat výhľad z restiky. Je okrúhla tak si môže vybrať aj 10 stolov kde chce vypiť kávu či džús

liaka
autor
20. feb 2026
@sissy27

@liaka výťahom sa vyvezieš na úroveň reštaurácie a odtiaľ pár schodov, ja neviem, jedno poschodie v paneláku? Nie je to veľa a nie je to ani dramatické, ale nie je to pre ľudí s barlami alebo inými obmedzeniami.

@melanta
@sissy27 aha ďakujem. Tak to sa dá zvládnuť. Som myslela, že to bude horšie.

sissy27
20. feb 2026
@liaka

@melanta
@sissy27 aha ďakujem. Tak to sa dá zvládnuť. Som myslela, že to bude horšie.

@liaka za máličko, ale teda nechajte si to na nejaké pekné počasie, teraz nemá zmysel tam ísť, je to otvorené a fučí tam.

zic
20. feb 2026

Toto som nasiel na YT,,, asi pre predstavu (predpokladam, ze su tam schody na tu vyhliadku - 36 sekunda)

https://www.youtube.com/watch?v=QVUFSgQmlpY
liaka
autor
20. feb 2026
@sissy27

@liaka za máličko, ale teda nechajte si to na nejaké pekné počasie, teraz nemá zmysel tam ísť, je to otvorené a fučí tam.

@sissy27 no zajtra sme chceli ísť.....🥲

bg92
20. feb 2026

Je tam vsade personal, ktory ta usmerni (aj dole pri kupe listka aj na konci pri vytahu ked vystupis). Najprv vytah potom asi jedno poschodie.

Ak nechdes ist po schodoch mozes ostat sediet v kaviarni alebo restauracii(restauracia je posh na rezervaciu)

bg92
20. feb 2026

Inak ak chcete ist zajtra tak to ma snezit a bude zamracene, vela toho neuvidite a este vas aj odfukne :(

liaka
autor
20. feb 2026
@bg92

Inak ak chcete ist zajtra tak to ma snezit a bude zamracene, vela toho neuvidite a este vas aj odfukne :(

@bg92 po rade aj vyššie od sissy27 to asi preložíme...

sissy27
20. feb 2026
@liaka

@sissy27 no zajtra sme chceli ísť.....🥲

@liaka tak na to sa fakt vykašlite, toto vôbec nie je aktivita na zimu podľa mňa. Hore fúka násobne viac ako niekde dolu v meste a ak bude hmla alebo pršať, tak ani nič neuvidíte.