icon

Ako sa dostať z Trnavy na Kramáre?

bzovik
26. okt 2025

Ahojte, prosím Vás, ako sa najrýchlejšie dostanem z hlavnej stanice v BA na Kramáre NUDCH ? Ideme s dcérou (9.r) vlakom z Trnavy. Neviem, aký lístok si mám kúpiť : zónový, sieťový ?
Vopred ďakujem.

blaazi
Autor odpoveď zmazal
aliziana
26. okt 2025

@bzovik 32 Ti ide priamo zo stanice na zast. Nemocnica Kramáre. Najlacnejší lístok je 1/2hodinový, takže pre Teba taký nezľavnený a pre dcéru zľavnený.

blaazi
26. okt 2025
@aliziana

@bzovik 32 Ti ide priamo zo stanice na zast. Nemocnica Kramáre. Najlacnejší lístok je 1/2hodinový, takže pre Teba taký nezľavnený a pre dcéru zľavnený.

@aliziana to som chcela napisat tiez, ale pani zrejme mysli zonovy listok_ ktory jej plati na vlak, aj na mhd a v tom sa nevyznam.

aliziana
26. okt 2025
@blaazi

@aliziana to som chcela napisat tiez, ale pani zrejme mysli zonovy listok_ ktory jej plati na vlak, aj na mhd a v tom sa nevyznam.

@blaazi ani ja, ale z TT jej asi nič také platiť nebude, veď to už nie je Bratislavský kraj

viky7
27. okt 2025

normalne listok na vlak a potom 30 minutovy na mhd , zo stanice ide 32 na kramare, alebo ked zides zo stanice dole k hlavnej ceste, odtial ide aj 64 alebo 49, zo 49 ale treba vystupit na zastavke magurska ( zastavla pred zastavkou nemocnica), ale to mas mozno este blizsie do nudch

princezna_bosorka
27. okt 2025
@viky7

normalne listok na vlak a potom 30 minutovy na mhd , zo stanice ide 32 na kramare, alebo ked zides zo stanice dole k hlavnej ceste, odtial ide aj 64 alebo 49, zo 49 ale treba vystupit na zastavke magurska ( zastavla pred zastavkou nemocnica), ale to mas mozno este blizsie do nudch

@viky7 ano, z magurskej je to blizsie, tiez tak chodim

lucioques
1. nov 2025

@bzovik reálne.. nevieš cestovať? 🤣