Arogancia na cestách
na cestách vládne neskutočná arogancia. Dnes nákl. auto odbočovalo cez môj pruh na dialnicu. Ledva som ubrzdila, tak ako aj vodič za mnou. Ten zas vrazil skoro do mňa. bola to hl. cesta išli sme 90tkou. úplne som musela zastať, aby pán s nákl. autom ráčil odbočiť. Vôbec ho netrápilo že skoro spôsobil haváriu. mám v aute kameru takže všetko je nahraté. V zadu dieťa.
otázka. Bol niekto reálne so záznamom z kamery na polícii? Jazdím denne a takýchto trubov po ceste chodí čoraz viac. Bude tomu niekedy koniec?
@anonym_autor mohla by si nahrávku poslať firme v ktorej vodič pracoval.
Keď máš záznam mala si volať políciu a začať ho naháňať. To je také koníkovské.
@anonym_autor mohla by si nahrávku poslať firme v ktorej vodič pracoval.
@anonym_183bc2 to nesmie, bolo by to porušenie zákona na ochranu osobných údajov ako aj občianskeho zákonníka o ochrane súkromia ak by bolo na zázname z kamery čitateľné evidenčné číslo. Vystavila by sa stíhaniu pre porušenie uvedených zákonov.
S tou aroganciou na cestách súhlasím. Je toho veľa
@anonym_autor môžeš oznámiť na políciu tento incident aj s evidenčným číslom. Aj firme. Záznam nikam neposielaj ale povedz že máš aj záznam k dispozícii. Odporúčam ti to ale týmto aktom ukončiť. Vystaviť jeho konanie na svetlo. Niekedy policajti urobia aspoň to, že dotyčného o tom upozornia písomne. Nebudú konať ale upozornia. Mestskí to tak robia. Nesnaž sa o spravodlivosť. Nič sa nestalo, šetri si nervy na to keď sa ozaj niečo stane. A aj kameru. Viem ako ti je a ako ťa to hnevá, že takito jazdia po cestách. Ale hľadaj v sebe pokoj. Mňa tento rok v lete vytlačil šofér ako cyklistu na okraj cesty kde som spadol a dolámal sa. Maródoval som 3 mesiace. Odpustil som mu už v prvý deň. Nedokázal som riešiť dve veci naraz.
Pri predbiehaní zájazdového autobusu zrazu vodič autobusu začal tiež predbiehať a vytlačil ma až na krajnicu v protismere. Alebo predbehol ma kamión a ešte nebol celkom predo mnou a začal odbočovať vpravo a návesom ma vytlačil skoro do jarku.
koniec tomu bude až vtedy, keď naša spoločnosť zmudrie a bude tu väčšie % uvedomelých ľudí ako debilov.. keďže takéto niečo sa nedá urobiť zo dňa na den tak myslím že deti našich detí si možno užijú lepšiu spoločnosť... takže asi sa toho moc my nerozijeme...
a áno, debili boli vždy a vždy budú.. problém však je, že v posledných rokoch sa pretavilo do debilstva čoraz viac ľudí a na cestách to teda dosť vidno.. /pred pár rokmi som videla niekoho napríklad ísť na červenú asi jedného za uhorský rok.. dnes? úplne bežné že na červenú ľudia chodia akoby sa nič nestalo/
Arogancia na cestach aj v normálnom zivote, vidis, tiež si nahnevana, chceš posielat zaznam na policiu, aby dostal pokutu, bude sa to riesit cez firmu, možno príde o odmeny, vyhodia ho… nie si o nič lepšia ako on, až na to, že on to možno spravil neumyselne, Resp mohol si mysliet, že to stihne. Resp mohol konat v strese. Nič sa nestalo
Ano toto je cez, ale poviem ti, kolkokrat som videla ale aj zazila, ze niekto saproste potrebuje zaradit doprava vyblikuje cele minuty, stovky metrov.. a ani za boha sa tam nevie zaradit... :DD Lebo proste v lavom pruhu si to sinu auticka rovno a ani nespomalia ani ked maju priestor na to a nepustia niekoho, ani ich nenapadne prejst do praveho pruhu ked idu rovno a urobit miesto pre tych co chcu odbocit.. najma v mestach je to normalka.. a to ze v bb - neodbocis dobre a ides potom kilometre niekam inam, kym sa ti podari otocit, ani nehovorim :D na cestach su dementi a cim dalej tym viac, ale aj vela ludi co neberie ohlad na inych vodicov, vela soferov sada za volant s tym "ved ostatni daju na mna pozor a obidu ma, uhnu sa mi..."... proste je to divocina, treba si davat pozor. A niekedy ani to nemusi pomoct.
Ja som napr nevidela nikoho chodit na cervenu, ak neratam takych tych dobrodruhov raz za uhorsky rok, co si myslia ze na oranzovu stihnu a v strede krizovatky dostali cervenu, pripadne ani by nestihli dobrzdit uz :D
Ano, mozes ist na policiu so zaznamom a policajt to bude (musi) riesit.
@anonym_autor my sme v jednej dedine zastavili pred prechodom, nech mamička s kočíkom prejde z ľavá do prava, IDIOT za nami máš obišiel z prava, keď len tak tak nenabral kočík s bábätkom a mamičkou na svoj ľavý nárazník. Rozmýšľal ten chlap vôbec?!!! Ja som tak skričala, až som skoro zachripla. Štát nemá peniaze, toľko kamier by som natrieskala všade, že by sa hneď naplnila štatna kasa. A pokutovala by som aj auta v dedinách na chodníkoch!!!

@anonym_autor nič sa vlastne nestalo, tak to absolútne nik nebude na polícií riešiť, zbytočne by si tam cestu merala. Dostala by si od nich odpoveď, že máš predvídať.