icon

Ceny za jazdu z Bratislavy na letisko Schwechat cez Bolt

nadijaeren
9. jan 2026

Ahojte.
Koľko stojí cez deň poobede bolet z hlavnej vlak. Stanice na Schwechat priemerne? Čo si mám na chystať? 50e bude stačiť či? Ďakujem

anonym_e25b1c
9. jan 2026

50€ stojí teraz. Rátala by som viac

anonym_c8dab7
9. jan 2026

Alebo profi sofer 55-60€

anonym_69a655
Včera o 00:46

@nadijaeren
To sa tazko da povedat tam je vela faktorov , aka je doprava, ja chodim taxikom co chodi len na letisko to je 60

markusrasford
Včera o 05:35

@nadijaeren ved vyuzi autobus

amelie2017
Včera o 05:44

Preco nejdes busom? Chodia aj priamo zo zeleznicnej stanice. Sice nie je tolko spojov ako z autobusovej, ale mas to za 10-15€.

alkoholik
Včera o 07:33

5€ stoji bus ked je v akcii.

msnesquik
Včera o 07:59

@nadijaeren my sme isli flixbusom a myslim, ze jeden listok stal okolo 10€, isli sme z Niv priamo pred letisko vo Viedni

tilly
Včera o 08:07

Z hlavnej stanice na schwechat ide autobus, alebo si vieš objednať auto, sú rôzne služby, stoja okolo 60 eur

nadijaeren
autor
Včera o 11:49
@tilly

Z hlavnej stanice na schwechat ide autobus, alebo si vieš objednať auto, sú rôzne služby, stoja okolo 60 eur

@tilly nie je bus zo železničnej na Schwechat... Pozerala som... Nechce sa mi ísť s ťažkým kufrom na nivý az... Bolt je pohodlnejší..
Ak by bol za 50e vezmem to

tilly
Včera o 12:47
@nadijaeren

@tilly nie je bus zo železničnej na Schwechat... Pozerala som... Nechce sa mi ísť s ťažkým kufrom na nivý az... Bolt je pohodlnejší..

anonym_7fa995
Včera o 14:42

@nadijaeren náhod si to do apky ukáže ti cenu. Btw niekedy skôr zoberú ak je to platené kartou ako hotovost

muchotrafka298
Včera o 15:04

Su rozne prepravne spolocnosti, kde si objednas vozidlo napriklad Carsen. To nie su taxiky, auta nie su nijako oznacene. V Rakusku moze jazdit taxikar, len ak ma platnu licenciu. Vyuzila som jch sluzby viackrat. Naposledy stala cesta z Bratislavy 60 EUR.
Niekokokrat denne chodi autobus na Schwechat rovno z hlavnej stanice.

natalka13
Včera o 15:07
@nadijaeren

@nadijaeren ved sa pozri do apky.

nadijaeren
autor
Včera o 15:46

@tilly zial, ani jeden z casov, idem doobed a:(