Cestovanie s 18-mesačným dieťaťom prímestským autobusom
Ahojte bývame v dedine cca 20min od mesta autobusom , este som s nim sama takto nešla lebo sa bojím ako to zvladneme no uz chcem začať keďže pekne chodí, vníma a pod. Myslite že s takýmto 1.5 ročným chodcom už zvládneme takúto výpravu aj bez kočíka? Vydrží v nom tak 20 min max- potom sa bojím ze by mi bol len na príťaž ked ho budem naháňať. Mam aj nosič poprípade. Ake mate skúsenosti s cestovaním s takými detmi v prímestskej doprave ? Dakujem
@anonym_autor chodili sme teda vlakom, nie autobusom ale brávala som malý cestovný kočík, v ktorom neraz syn spal, príjemnejšie pre oboch, než ho vláčiť v nosiči. 20minut je úplná pohoda, chodili sme aj na dlhšie trasy.
@anonym_2186b9 a ked nespal , aj ste ho vybrali z neho? Neviem preco mam z toho taku hrôzu popravde ale predstavujem si všetky moze scenáre ako sa co moze pokaziť 🤣
Kočík sa ti zíde hlavne na odloženie vecí, ktoré budeš so sebou nosiť. Plus dieťa si tam môže oddýchnuť keď už nebude chcieť chodiť.
Zober ho v kociku, ked bude vladat nech chodi, ked nie povezies ho v kociku. Cestovat primestskou s kocikom nie je ziaden problem. Ja som chodila vlakom a to uz je problem nalozit ale aj tak som cestovala. Kolkokrat sama a s velkym nakupom z mesta
Zober ho v kociku, ked bude vladat nech chodi, ked nie povezies ho v kociku. Cestovat primestskou s kocikom nie je ziaden problem. Ja som chodila vlakom a to uz je problem nalozit ale aj tak som cestovala. Kolkokrat sama a s velkym nakupom z mesta
@viestta a pozeram ze ste z Košíc, je lepsie s kočíkom chodit busom alebo električkou? Ked vystúpime napr na stanici z eurobusu
@viestta a pozeram ze ste z Košíc, je lepsie s kočíkom chodit busom alebo električkou? Ked vystúpime napr na stanici z eurobusu
@anonym_autor podla toho kde ides, lebo niekde chodia len elektricky, niekde len autobusy, niekde aj aj. Nastupovanie je vsade bez problemov, obcas sa objavi elektricka, kde treba nalozit kocik po schodoch, ale to fakt len obcas
@anonym_autor ak v kočíku veľmi byť nechce a zároveň je naučený na nosič, tak zbytočne budeš vláčiť so sebou kočík. Ja som s 1,5 ročným išla bez kočíka letecky do Talianska a v pohode :D keď vládal, chodil, keď bol unavený alebo sme sa ponáhľali, tak sa niesol.
20-minútová cesta prejde ako nič a budete mať fajn výlet.

@anonym_autor chodili sme teda vlakom, nie autobusom ale brávala som malý cestovný kočík, v ktorom neraz syn spal, príjemnejšie pre oboch, než ho vláčiť v nosiči. 20minut je úplná pohoda, chodili sme aj na dlhšie trasy.