icon

Cestovanie s deťmi z Košíc do Prahy: Denným alebo nočným vlakom?

16. máj 2026

Chceme cestovať s detmi do prahy z Košíc nočným vlakom.mensia je 3 ročná bude to veľká záťaž?ci ísť denným poraďte aj neake ubytko

viestta
16. máj 2026

Kupte si rodinne kupe v lozkovom voze a deti sa vyspia, vy si aspon polezite ked nebudete vediet spat. Rychliky Slovakia maju rodinne (2 prepojene) kupe, sice je to drahsie, ale naozaj sa to oplati. Pri detoch mate narok na bezplatnu prepravu na uzemi Slovenska, za cesky usek vyraznu zlavu, priplatite len za lozka

biba_18
16. máj 2026

ja by som zobrala deluxe kupé s vlastným záchodom… ja spím vo vlaku v pohode…
ale napr. moj syn aj sesternica radšej cestujú denným vlakom - takže to je individuálne…
ubytko v akej cene?

anonym_0412cd
16. máj 2026

Zalezi od dietata ja by som isla radsej nocnym tam vie skoro celu cestu prespat. 8h v dennom vlaku by bol pre mna zabijak ako zabavit dieta aby nevyrusovalo spolucestujucich. Ale kazde dieta je ine, ty musis to svoje poznat. A ubytko zalezi od toho v alej lokalite chcete byt a aky mate rozpocet. Chcete hotel aj so stravou (ranajky/polpenzia) alebo bez? Alebo Airbnb? Penzion? Na okraji Prahy, k konkretnej casti alebo priamo v centre.

kitycat
16. máj 2026

A ako my mame vediet ci to je pre tvoju dcerku zataz ci nie? My sme sli Ba- Praha, na obed. Mala nespala, bohuzial, bolo to narocnejsie ale zvladlo sa to... chodili sme po vlaku, tablet alebo nejake jedlo. Ist 8h, tak volim to spominane rodinne kupe. My sme sli s business RJckom, tam zlava na dieta nebola, ale menej ludi a za to mi to stalo