Cestovanie so šesť mesačným bábätkom na Maledivy
Ahojte,chcela by som sa spýtať na váš názor na cestovanie so 6 mesačným bábom. Myslím tým trošku dlhšie cestovanie na Maledivy. Chceli by sme cestovať v zime. tak by som sa chcela spýtať či máte niektorá takú skúsenosť alebo len váš názor na to.
Ze uvidis ake babatko budes mat. Ak pravidelny spinkac papkac kludas bez zdravotnych tazkosti, tak mozete skusit
Ak uvrieskane refluxove dieta s tazkostami prehltat reagujuce na kazdu malicku zmenu krikom trvajucim hodiny s nutnostou rehabilitacie pri hypotonuse svalov a pretrvajucimi kolikami, tak to budes mat aj tazke s nim ist nakupit do lokalneho zelovocu.
Názor? že si sa s koňom zrazila keď ťa niečo také napadlo. To ozaj neprežiješ jeden rok bez exotiky?
@anonym_5d2428 Halo pani zlatá nešlo to bez toho či som sa s koňom zrazila? a či ja nieo prežijem alebo neprežijem? Napísala som vyslovene že idem?! Prišla som sa spýta že či máte takú skúsenosť niektroá poprípade názor a názor sa dá vyjadriť aj inak! Tak keď takú skúsenosť nemáte alebo neviete slušne napísať že si myslíte že to neni dobrý nápad tak radšej budte ticho. Ďakujem pekný víkend ešte prajem
Moj názor je nie ,nie a nie ,je to dosť náročná cesta pre dospelého človeka ,čo vie do čoho ide
22hodin,máš na to čas a energiu?
@minenkaa Čas hej energiu haha to neviem. Ale nie videla som vela báb napr na ig zo Slovenska čo išli takto ale neviem no najviac mám obavu z tej cesty let a všetko 🙈
@minenkaa Čas hej energiu haha to neviem. Ale nie videla som vela báb napr na ig zo Slovenska čo išli takto ale neviem no najviac mám obavu z tej cesty let a všetko 🙈
@anonym_autor čas som myslela či dokážeš seba ukorigovat tak dlhu dobu ,mať dieta pri sebe a byt mu na 200%k dispozícii
@anonym_autor Ak uz pojdes, tak si zaplat poriadne cestovne poistenie. Ked ti tam tak male dieta ochorie, tam sa nedoplatis.
Osobne by som necestovala tak daleko.
@anonym_autor Tak na IG ti nenapisu: "Som odrovnana, dieta cely cas v lietadle plakalo a nudilo sa, okolo sediaci mali uz toho po krk, ja som sa nevyspala a uz nikdy tuto chybu nespravim" 🙂 Ale tak moze to dopadnut dobre aj zle. Niektore babatka su ozaj take, ze o nich ani nevies. Moj by mal problem, 6 mesacneho by som ho na dlhy let nebrala, ak by som.nemusela.
@anonym_autor mňa by zaujímalo čo by si robila keby tvoje dieťa tam potrebovalo lekársku starostlivosť. Pármesačné deti môžu mať ešte kopec rôznych skrytých diagnóz, ktoré sa začnú prejavovať až neskôr. Takže ja osobne by som s dieťaťom do roka cestovala len v EU. Nauč sa prispôsobovať potrebám dieťaťa a nie aby sa dieťa prispôsobovalo tebe
Taku meningitídu ako mal Sajfov malý alebo Plackovej malá, musí byt fajn liečiť na Maledivach
@anonym_autor instagram 🙏 instagram znesie vela. Ja som za cestovanie s malymi detmi ale toto naozaj nie. Velmi dlhy let, aj dospely clovek ma dost a nie este taketo male dieta. Plus ked ti v lietadle ochorie z klimy alebo tam chyti nieco tak co budes robit? Mam znamych co takto boli, a dcera im tam ochorela na nieco co tu bezne clovek nechyti ale tam ano. Takze vacsinu pobytu riesili lekarov a nemocnicu. Jasne ze sa ti to moze stat aj v europe, ale predsa je to ine, ine podnebie, ine podmienky a domov sa dostanes v podstate kedykolvek a lahko.
za mna rozhodne nie, najma kvoli ceste a ak uz pojdes tak potom do rezortu kde je aj lekar (nie na lokalny ostrov) blizko Male (nie hydroplan) ale lod.
Ďakujem vám žienky za káždú radu 😊
ak sa rozhodnes ist tak si s nim skus nejaky kratky let v ramci Europy ako reaguje na zmeny tlaku pri vzlietani pristavani atd nez pojdete na taky dlhy let
Mam dve deti a vzdy sa smejem na buducich mamickach ktore si planuju ake to bude a co budu robit 😂 prvemu dietatu som rok odsavala mlieko, prikrmy odmietalo, takze bez odsavacky (elektriny alebo bateriek) som sa nemohla pohnut + totalny denny nespac (v 4 mesiacoch jeden 20 min spanok cez den) a rano o 6 budicek. Druhe bol este “horsi” pripad, nespal poriadne ani v noci a do toho este reval, kocik odmietal niekolko mesiacov, autosedacku niekolko rokov a v nosici vydrzal len ak som stala a bola v pohybe. O strave pomlcim…. Mne aj keby vtedy niekto tie maledivy alebo onu dovolneku zaplatil tak tam nejdem. Tebe prajem bezproblemove, spave, vesele, neplaclive babatko ale odporucam dovolenky riesit az ked si na seba zvyknete a sama zvaziis ci to das a aj si to budes vedeit uzit
Za mna rozhodne nie. Pre milion dovodov. A ak sa niekto pre to rozhodne lebo vidi nieco "akozesuper" na IG, za mna absurdne.
Ale je to kazdeho volba.
Typicke cestovatelske peklo je dlhy let, staci aj do USA a vrieskajuce decko. Cely cas. Urob laskavost okoliu a ostan doma.
@anonym_autor My sme cestovali s 9 mesačnou dcérou a keď som to tu spomenul, už bol oheň na streche. Ale my sme leteli do Tuniska, čo bol let 2,5 hodiny a mala to zvládla perfektne.
@anonym_autor sorry.vseto čo je na ig je 100%pravda a stalo sa tak ako to.tam.človek.vidí? Tomu veria možno malé deti snaď nie dospelé ženy....
@anonym_autor nikdy by som nešla s tak malým dieťaťom.
A je mi jedno kto išiel a pochvaľuje si...
My sme s malými deťmi chodievali len lokálne. Raz nám na dovolenke vtedy asi 1,5r dieťa zacalo vracať až tak, že sme skončili v nemocnici na infúziách. Toto sa mi stať v exotike.. no ďakujem pekne..
@anonym_autor My sme cestovali s 9 mesačnou dcérou a keď som to tu spomenul, už bol oheň na streche. Ale my sme leteli do Tuniska, čo bol let 2,5 hodiny a mala to zvládla perfektne.
@pr85 vidím že som rozpútala velké peklo a pritom som nidke nenapísala že ideme alebo že chcem ísť a hneď som zlá matka. Ale nevadí aj lutujem už že som sa opýtala😂
@anonym_autor ig je pozlátko, od reality má ig prezentácia ďaleko..
Vždy ma fascinuje, keď to niekto berie ako reálny život..
@pr85 bola som viackrát v Tunise, prvýkrát v 2001 a doteraz nechápem ako sa tam niekto trepe s takými malými deťmi do tak špinavej krajiny. Tam ostať v nemocnici musí byť zážitok
malicke dieta je ovela mokrejsie ako dospely (ovela viac %vody v tkanivach) Voda je nestlacitelna. Cize reaguje celym telom na tlaky z vonku a nikdy nevies co za organ sa stlaci , resp roztiahne nizkym tlakom v lietadle. plus maly celkovy objem dietata moze mat za nasledok obrovske bolesti pre neho. U batoliat toto nieje iba o usiach
Dobreee ďakujem za každú radu pre pohoršené mamičky ešte raz nikde som nenapísala že už mám kupené letenky a ideme. Krásny požehnaný víkend žienky🫶🏻😉
Dobreee ďakujem za každú radu pre pohoršené mamičky ešte raz nikde som nenapísala že už mám kupené letenky a ideme. Krásny požehnaný víkend žienky🫶🏻😉
@anonym_autor už to dieťa máš? Či ešte nie.
@anonym_autor už to dieťa máš? Či ešte nie.
@anonym_be4d39 áno mám 😊
Mame dve deti a u oboch sme zacali cestovat, ked mali cca 3 mesiace. Nase su teda zvyknute na cestovanie. Cestujeme pomerne casto, kedze nezijeme na Slovensku, tak chodime aj za starymi rodicmi na SK a podobne. Ale na Maledivy by som si teda netrufla s tak malinkym.
Ale ved ked chces, vyskusaj - niet nad vlastnu skusenost. Ono na druhej strane, lepsie sa cestuje s 6 mesacnym, nez s 1,5 rocnym. 6 mesacne este nechodi, nerozprava, nereve pre kazdu blbost... 🙂

Názor? že si sa s koňom zrazila keď ťa niečo také napadlo. To ozaj neprežiješ jeden rok bez exotiky?