icon

Cestovné poistenie na jednodňový výlet: Potrebné alebo zbytočné?

Včera o 06:43

do zahranicia chodime len obcas, takze celorocne poistenie sa nam velmi neoplati. teraz chceme ist na jeden den do Polska alebo Madarska a rozmyslam, ci ma zmysel poistovat sa aj na par hodin. robite si ho aj pri takychto kratkych vyletoch?

simsalabim
Včera o 06:43

@anonym_autor robievala som, ale teraz mame vsetci celorocne poistenie.

anos18
Včera o 06:48

@anonym_autor áno, ja som to vždy robila, veď to nie sú vysoké položky. Ale teraz máme celoročné. Nemusím myslieť ešte na poistku, môžeme hocikedy vybehnúť za hranice.

anonym_192ac5
Včera o 06:54

Stat sa moze hociktory den, ci na jednodnovom vylete alebo na 6dnovom, v nejaky jeden den 🤷

Ako sa vyssie pise, teraz to mame tiez vyriesene celorocnou poistkou na cestovanie na vsetkych clenov a vybavene. 🙂

anonym_9e2d2b
Včera o 07:00

Ano ved je jedno ci jeden den alebo mesiac, nestastie si nevybera dlzku, ze nieco sa moze stat az od X dna na dovolenke.

lukbe
Včera o 07:03

Ano, môžeš v rámci paušálu cez operátora alebo online uzavriet. Nie je to problém.

doriiis
Včera o 07:05

Jasné, cez operátora k paušálu si to dávam. Je to otázka 2 klikov a smiešna suma

anonym_a03f34
Včera o 07:19

@anonym_autor co je to občas? Lebo keď ideš len párkrát za rok na jednodňovy výlet za hranice, plus raz ročne letná dovolenka tak celoročné cestovné poistenie sa oplatí.
Inak neviem čo je to za otázku. Na jednodňovom výlete sa nemôže akože nič stať? Môžeš dosť napr. infarkt, zlomiť si nohu v obchode, môžeš byť účastníkom dopravnej nehody. Budeš potrebovať operáciu, niekoľko dní hospitalizacia, prevoz na Slovensko... Zamysli sa nad tým takto.

anonym_62f717
Včera o 07:24

Keďže žijeme kúsok od hraníc, tak poistenie máme celoročné, často beháme hore dole. Kedysi som však uzatvárala pred každou cestou. Máme v generali, pre celú rodinu (4 členovia) ročná vyšla 100€.

anonym_cf5322
Včera o 07:38

Samozrejme poisti sa, ved to je par eur. Staci ze prejdes za hranice a moze sa nieco stat. Nikdy nevies 🤷