icon

Chystáte sa niekto do Anglicka?

27. nov 2025

Ahojte dievcata nechysta sa prosim niekto v najblizsich dnoch do anglicka? Pripadne z anglicka na sk? Dakujem moc

martinmmartin
28. nov 2025

Napis rovno co chces nech sa tu nebojime odpovedat.
Aj stopar pri ceste ma ovela vacsie sance ked drzi papier s destinaciou ako iba ked drzi holy prst

autor
30. nov 2025
@martinmmartin

Aj stopar pri ceste ma ovela vacsie sance ked drzi papier s destinaciou ako iba ked drzi holy prst

@martinmmartin potrebujem sim kartu z britanie kedze tu co som mala som stratila zial dakujem

autor
30. nov 2025
@martinmmartin

@martinmmartin potrebujem ju nielen kupit ale aj aktivovat v uk to zn vlozit do telefonu na par sekund pickat kym chyti signal aby mi fungovala na sk inak to zial nejde urobit

anonym_f7ea7e
30. nov 2025
@anonym_autor

@martinmmartin potrebujem ju nielen kupit ale aj aktivovat v uk to zn vlozit do telefonu na par sekund pickat kym chyti signal aby mi fungovala na sk inak to zial nejde urobit

@anonym_autor Napis mi IP.

autor
30. nov 2025
@anonym_f7ea7e

@anonym_f7ea7e neviem napisat ip na anonym

autor
30. nov 2025
@anonym_f7ea7e

@anonym_f7ea7e viem urobit novu diskusiu prosim napis mi tam ip dakujem moc

autumn1
30. nov 2025

Esim ti nejde stiahnuť? Tie poskytuje už každý operátor...

autor
30. nov 2025
@autumn1

@autumn1 nie potrebujem fyzicku kartu a tiez sa musi aktivovat v uk na slovensku to nejde

anonym_f7ea7e
30. nov 2025
@autumn1

@autumn1 Musi sa ,,prihlasit" do UK siete,naposledy to trvalo 5dni,kym mi e-sim aktivovali.Takze klasicka Sim je lepsia.

autor
30. nov 2025
@anonym_f7ea7e

@autumn1 Musi sa ,,prihlasit" do UK siete,naposledy to trvalo 5dni,kym mi e-sim aktivovali.Takze klasicka Sim je lepsia.

@anonym_f7ea7e oznacila som ta v novej diskusii ked sa ti da napis mi prosim ip dakujem moc

janja2502
Včera o 20:48

Dobrý večer, cestujeme 5 clenna rodina koncom apríla do Londýna. Chceme ísť do Harry štúdia. Keď som pozeral tak najlepšie je ísť zo stanice Euston. Vlak sa mi zdá pre 5 ľudí drahý. Niektoré stránky ukazujú že do stanice Watford junction ide aj metro aké neviem či je to pravda. Chcem využiť denný limit na metro. Dá sa to vôbec? Ďakujem za odpovede

niekto2hy
Včera o 21:54
@janja2502

Dobrý večer, cestujeme 5 clenna rodina koncom apríla do Londýna. Chceme ísť do Harry štúdia. Keď som pozeral tak najlepšie je ísť zo stanice Euston. Vlak sa mi zdá pre 5 ľudí drahý. Niektoré stránky ukazujú že do stanice Watford junction ide aj metro aké neviem či je to pravda. Chcem využiť denný limit na metro. Dá sa to vôbec? Ďakujem za odpovede

@janja2502 https://www.wbstudiotour.co.uk/getting-here/
Lioness
https://tfl.gov.uk/overground/stop/910GEUSTON/l...
https://tfl.gov.uk/plan-a-journey/
London Euston Rail Station to Watford Junction Rail Station
off peak
£7.20
The price shown is a single adult pay as you go fare.
Fares between two stations may vary depending on the direction of travel, time of day and day of the week.

We charge higher fares at the busiest times of the day (usually between 06:30 and 09:30, and between 16:00 and 19:00, Monday to Friday).