Čo môžem vziať do lietadla?
Môžem si do lietadla - do príručnej batožiny vziať púder na vlasy?
áno môžete. Nesmiete si brať cez letiskovú kontrolu tekutiny a tie si môžete kúpiť až potom za kontrolou
áno môžete. Nesmiete si brať cez letiskovú kontrolu tekutiny a tie si môžete kúpiť až potom za kontrolou
@gabrielkamajeckka môžeš aj tekutiny - ale max 10x100ml
@sissy27 no a to ti je na nič platné, lepšie je si kúpiť potom vodu
@sissy27 mne to teda na schwechate vyhodila a daa mi taky maly sacok, ze iba to, co sa tam zmesti :D ten sacok mal 15x15cm, takze som sla bez samponu, kondicioneru a sprchacu. ale stalo sa mi to iba raz, asi zavisi od cloveka.
@sissy27 no a to ti je na nič platné, lepšie je si kúpiť potom vodu
@gabrielkamajeckka tekutiny nie sú len voda na pitie...
@terina23 mozes, v malom cestovnom baleni. Objem max do 100ml/kus.
Musi to byt v nadobke o objeme max 100 ml.
Cele povodne balenie s iba s objemom 100 ml na dne neprejde, to ti vyhodia cele.
Uz som videla ako dievcatam povytahovali vsetku kozmetiku z prirucnej batoziny (palubnych kufrov), dali im uzatvaratelne sacky a mohli si do nich vytlacit iba 100ml z kazdeho pripravku. Alebo tam vsetko nechat. Mohli si vybrat.
(Tie sacky ti nie su povinni poskytnut, aby si si to preliala.)
Skusali ich uprosit, ale nepomohlo. Tak prelievali. Zvysok veci personal nemilosrdne hodil do kosa.
Neviem si predstavit cestovat s tekutymi pripravkami len v uzatvaratelnych sackoch. Trpla by som, ze sa mi to vyleje medzi veci. To uz radsej si kupit v mieste dovolenky.
Ale zas ak mali nahodou nieco specialne, kvoli alergiam...
@sissy27 mne to teda na schwechate vyhodila a daa mi taky maly sacok, ze iba to, co sa tam zmesti :D ten sacok mal 15x15cm, takze som sla bez samponu, kondicioneru a sprchacu. ale stalo sa mi to iba raz, asi zavisi od cloveka.
@babushkaem ano, oficiálne majú byť v plastovom uzatvárateľnom priehľadom sáčku a v ňom tekutiny o max objeme 10x100ml. Nemôžeš mať napr pôvodne 200ml balenie sprcháču, z ktorého si polovicu už minula.
Ja používam takúto podobnú taštičku, vždy bez problémov
https://allegro.sk/produkt/kozmeticka-taska-dkm...
@babushkaem ano, oficiálne majú byť v plastovom uzatvárateľnom priehľadom sáčku a v ňom tekutiny o max objeme 10x100ml. Nemôžeš mať napr pôvodne 200ml balenie sprcháču, z ktorého si polovicu už minula.
Ja používam takúto podobnú taštičku, vždy bez problémov
https://allegro.sk/produkt/kozmeticka-taska-dkm...
@sissy27 ved to ja viem, ja mam vsetko cestovne balenia, ale nezmesti sa do toho ich sacku 10x100ml. dokonca aj v priehladom som to mala. proste som natrafila na pani, co si chcela asi nieco dokazovat.
Ja nemam nikdy v sacku, stale mam normalne vsetko v kozmetickej taske, pre deti kapsicky a blbosti mam pohadzane po celom vaku a este nikdy sa mi nestalo zeby mi to niekto daval prebalit. Samozrejme - objemovo mam vsetko dodrzane. Inak flasku na vodu si mozete kludne zobrat aj ked ma napr pol litra, len musi byt prazdna a potom si ju za security doplnite vodou. Inak okrem tekutin si mozes zobrat do lietadla skoro vsetko (par zakazanych veci ako imitacia zbrane a pod. sa docitas na stranke kazdeho letiska) Ja balime jedlo, specialne muky pre maleho atd.. vcera som akurat videla video z kosickeho letiska ze kludne si zabalte rezne a uvarenu kukuricu ;D

@terina23 ano