Dobitie autobusovej karty cez internet
Máte niekto kartu na autobus a dobijate ju cez net? Ako to funguje? Čítala som na stránke,že sa kredit dobije ak ho kúpim na stránke a do dvoch hodín priložím kartičku k tomu stroju u vodiča? Takisto aj mesačný lístok funguje? Chápem to správne?
@anonym_autor Keď chceš mať istotu, tak najlepšie deň dopredu.
@anonym_autor Keď chceš mať istotu, tak najlepšie deň dopredu.
@anonym_601bc6
@bibina32 baby tak normálne kúpim lístok alebo mesačník cez ubian aj deň vopred a potom mi pripíše,keď pôjdem do práce? Ako isto to pripíše,hej? Ale je podmienka teda že sa to pripíše až v autobuse vlastne hej? V RK.
@anonym_autor Dobijem si kredit cez Ubian a keď v autobuse platím za lístok, tak vtedy kredit pripíše na kartu.
Kupovala som minulý týždeň kredit prvý krát cez ubian, ráno som kúpila kredit, ale syn išiel busom až druhý deň ráno a vtedy pripísalo kredit, keď si kupoval lístok.
Kupovala som minulý týždeň kredit prvý krát cez ubian, ráno som kúpila kredit, ale syn išiel busom až druhý deň ráno a vtedy pripísalo kredit, keď si kupoval lístok.
@skeblicka777 ďakujem. Ja som sa bala, že musím mi ho v autobuse pripísať do dvoch hodín...reku dobrá blbosť... A v autobuse už nič nie je potrebné hovoriť k tom,hej? Normálne kúpim lístok a zároveň mi pripíše kredit....
@skeblicka777 ďakujem. Ja som sa bala, že musím mi ho v autobuse pripísať do dvoch hodín...reku dobrá blbosť... A v autobuse už nič nie je potrebné hovoriť k tom,hej? Normálne kúpim lístok a zároveň mi pripíše kredit....
@anonym_autor Áno, len lístok vypýtať. Automaticky tam kredit naskočí.
@anonym_autor Ja si dobíjam kartu len cez Ubian, rovnako aj dcére (DPMM, Martin). Keď priložíme kartu k čítačke v autobuse, najprv nabehne kredit a potom vyjde lístok.
@anonym_autor dnes som si dobíjala 10 minút pred príchodom busu a hneď mi to pripočítalo,ja teda nejdem na doraz,mala som tam ešte vyše 3eurá pred dobitím,takže lístok by som si kúpila aj bez dobitia
@anonym_autor dnes som si dobíjala 10 minút pred príchodom busu a hneď mi to pripočítalo,ja teda nejdem na doraz,mala som tam ešte vyše 3eurá pred dobitím,takže lístok by som si kúpila aj bez dobitia
@majka2959
@caramellka
@rozculena ďakujem moc. Takže tak to bude fungovať aj s mesačník mi predpokladám... Takže v pohode predĺžime mesačník dnes a zajtra bude dobitý... vďaka
ahojte syn si dobil do ubian 30e kredit a vobec sa mu nenabil ked sme pozreli kartu tak spravilo rezervaciu a splatnost az o 9 dni? tak som mu poslala ja dalo mi to ze caka na pripisanie a dnes sa pozeram na moj ucet a tiez ze splatnost o 9 dni ? kredit na karte uz mat nebude to kedy potom nabijat tu karticku mesiac dopredu? som taka nastvana ..
No ja som si predĺžila mesačník aj robila zvlášť kredit cez ubian a všetko ok. Ja som to urobila pred vypršaním platnosti a potom to pripísalo normálne.
ahojte syn si dobil do ubian 30e kredit a vobec sa mu nenabil ked sme pozreli kartu tak spravilo rezervaciu a splatnost az o 9 dni? tak som mu poslala ja dalo mi to ze caka na pripisanie a dnes sa pozeram na moj ucet a tiez ze splatnost o 9 dni ? kredit na karte uz mat nebude to kedy potom nabijat tu karticku mesiac dopredu? som taka nastvana ..
@kviotecek karta sa dobije až keď priloží kartu v buse k tomu zariadeniu na výdaj lístkov.
@kviotecek Raz sa mi stalo, že som si dobila kredit cez Ubian, ale na autobus som išla za pár týždňov a v pohode sa mi dobitý kredit ukázal v autobuse pri kupovaní lístku.
A ako to funguje na medzimestskej doprave keď som si kúpila mesačník cez ubian na kartu. Poviem vodičovi to mesto kam cestujem a pri prilozeni mu ukáže ze mam mesačník a vytlačí mi cestovny lístok s nulovou hodnotou? Ci treba vodičovi povedať ze mam mesačník? Ďakujem.
A ako to funguje na medzimestskej doprave keď som si kúpila mesačník cez ubian na kartu. Poviem vodičovi to mesto kam cestujem a pri prilozeni mu ukáže ze mam mesačník a vytlačí mi cestovny lístok s nulovou hodnotou? Ci treba vodičovi povedať ze mam mesačník? Ďakujem.
@tatianaz1990 povieš len klasický, kde chces lístok, vyjde ti nulový. Cenu na stroji ti ukáže,ale vyjde nulový.

Niekedy to trvá aj dlhšie než 2 hodiny 🙉 ale robím to tak ze dobijem kredit a v MHD si ho dávam pripísať na kartu. Mesačník na mhd v KE?