Dopad zdraženia leteckého benzínu na letecké spoločnosti
Prva letecka spolocnost ktora rusi 1000letov je Norska SAS
takze ktora nizkonakladovka bude dalsia a zacne rusit lety vo velkom vzhladom velkeho narastu ceny leteckeho benzinu
SAS to cancel 1,000 flights in April after jet fuel price doubles in 10 days https://share.google/kfbVlQo86rntktDUM
Poďakujme západný diablom a PS . To oni za to môžu . Pán Fico a bratia Rusi je naša jedina záchrana
Poďakujme západný diablom a PS . To oni za to môžu . Pán Fico a bratia Rusi je naša jedina záchrana
@anonym_5fddac Ja dakujem za zvysenie cien plynu, elektriky, transakcnu dan, zvysenie odvodov do SP, ZP a zaroven tliekam "panovi Ficovi" ako si zvysuje svoj prijem a jeho volici prikyvnu.
Firmy krachuju, utekaju do zahranicia, len aby tu bolo vobec bola nejaka zamestnanost. 🙉
@anonym_5fddac tToto je už iná diagnóza. Bol by som rád, keby túto planétu trafil asteroid a všetko začalo odznova, lebo sa zdá, že väčšina ľudstva je sprostnutá – moslimi, katolibanci, potom MAGA USA , Ficova sekta, Matovičova sekta, PS sekta, ruská sekta atď.
@anonym_5fddac Ja dakujem za zvysenie cien plynu, elektriky, transakcnu dan, zvysenie odvodov do SP, ZP a zaroven tliekam "panovi Ficovi" ako si zvysuje svoj prijem a jeho volici prikyvnu.
Firmy krachuju, utekaju do zahranicia, len aby tu bolo vobec bola nejaka zamestnanost. 🙉
@anonym_99c805 to je výsledok Olano a PS ktorý má pokyn Bruselu máš chcú zničiť
@anonym_99c805 to je výsledok Olano a PS ktorý má pokyn Bruselu máš chcú zničiť
@anonym_5fddac vypni prosím ťa internety a choď si dať otestovať IQ. Kvôli takým tako ty je tu tak draho, že ľudia živoria. Fico poberá kráľovský plat za žiadnu robotu. Slovensko zadlžil tak, že ešte aj tvoje prapravnúčatá budú splácať ten dlh. Teraz mi určite povieš že za to môže Matovič. Matovič nechal v kase 12 mega a hospodáril v čase najväčšej kríze od 2008. Zobuď sa a urob slovákom láskavosť - nechoď voliť.
to , ze budu spolocnosti rusit lety je uplne normalne, vsetcik to v tomto odvetvi robi, s tym rata a nebude sa to tykat len lacnych leteniek, ale aj drahych.
kedze spolocnosti sa viac oplati momentalne zrusit let a vratit peniaze bud vo forme šeku (na dalsi let), alebo vyplatit naspat peniaze.
uplne normalna vec......
ceny leteniek ako take aj ked je vypredany cely let nepokryju naklady letu z bodu A do bodu B ale vdaka vsetkym ostatnym okolo sluzbam , to si treba uvedomit.....
@anonym_5fddac
No vidis ked otvoris oci tak zistis ze Cesi maju lacnejsci benzin a ponukaju presmerovania ropovodu druzba opacnym smerom, zasobovat Slovensko lacnou neruskou ropou ,ale to je asi moc na tvoju dutu hlavu tak si ju znova strc do prdele vodcovi
@anonym_5fddac
No vidis ked otvoris oci tak zistis ze Cesi maju lacnejsci benzin a ponukaju presmerovania ropovodu druzba opacnym smerom, zasobovat Slovensko lacnou neruskou ropou ,ale to je asi moc na tvoju dutu hlavu tak si ju znova strc do prdele vodcovi
@anonym_ef77b9 to su len dezinformácie. Ak budeme mať ropu len vďaka politike na všetky svetové strany ktoré náš premiér robí
@anonym_ef77b9 to su len dezinformácie. Ak budeme mať ropu len vďaka politike na všetky svetové strany ktoré náš premiér robí
@anonym_5fddac
😂😂😂 aj 14 dochodky pred volbami , utri si nos mas ho hnedy
@anonym_5fddac
😂😂😂 aj 14 dochodky pred volbami , utri si nos mas ho hnedy
@anonym_autor neuražaj ty progresívny provokatér odstahuj sa do Nemecka nájdi si tam arabského bisexualneho moslima najlepšie černocha nech ta tým 30 cm chobotom prečistí
@anonym_5fddac vypni prosím ťa internety a choď si dať otestovať IQ. Kvôli takým tako ty je tu tak draho, že ľudia živoria. Fico poberá kráľovský plat za žiadnu robotu. Slovensko zadlžil tak, že ešte aj tvoje prapravnúčatá budú splácať ten dlh. Teraz mi určite povieš že za to môže Matovič. Matovič nechal v kase 12 mega a hospodáril v čase najväčšej kríze od 2008. Zobuď sa a urob slovákom láskavosť - nechoď voliť.
@anonym_99c805
@anonym_3ef12b ja len dúfam, že si za to dobre platená,lebo neverím, že môžeš byť taká tupaá ....a to som na Fica nasraná, že až
@anonym_autor neuražaj ty progresívny provokatér odstahuj sa do Nemecka nájdi si tam arabského bisexualneho moslima najlepšie černocha nech ta tým 30 cm chobotom prečistí
@anonym_5fddac
Prepac ja som ta nechcela urazit, ale len upozornit na tu farbu na tvojom nose
a nezavid ked mas doma zvadnuteho pindura.
jaaaj keby len to... my mame tiez alarm co sa tyka cien, zastavene objednavky, niektori dodavatelia uplne rusia aj uz existujuce. Caka sa na nove cenniky. Treba ratat so minimalne zdrazenim vsetkeho, niektore produkty mozu mat aj vypadky, minimalne kym sa ta situacia tam neutrasie.. a to kto vie kedy bude. Dnes rano isla sprava, ze zasiahli najvacsie centrum LNG na svete, ropa rano mala 120USD,... a nie, s tymto fico naozaj nic neurobi.
Ak nebude rentabilny obchod, ani letecke, dopravne firmy.. vsetko sa bude precenovat, rusit... Ropa a plyn sa pouzivaju dnes hadam vsade...

A, čo ako, čo si čakala, že budú letenky lacnejšie a budú pridávať letecké spoje?