icon

Hľadám parťáčku na spoločnú exotickú dovolenku a zážitky

21. sep 2025

Viem, že je tu viac mamičiek ako slobodných nemamičiek, ale skúsim 🙂 Je tu nejaká žena, ktorá uvažuje nad podobnou témou - cestovanie/dovolenka, len nie je s kým? Alebo si zatiaľ nenašla úplne tu svoju spriaznenú dušu na takéto "výlety"? Alebo riešiš stále to, že nie každý má na takú dofču peniaze. Proste stále nejaký zádrhel...

Moje preferencie:
➡️ vek by bol aj jedno, ideálne plus mínus 35, ale kľudne aj 10r.rozdiel+.
➡️ najdôležitejšie pre mňa je, že si milá, ľudská a rozumná žena. Potom si budeme rozumieť na sto pro 🙂 ➡️ a ak si z východu/stredu a nevadí ti odlet napr.z Viedne, viem poskytnúť aj nocľah u mňa v samostatnej izbe pred odletom.
➡️ bežná oddychová týžd. dovolenka v luxus. 5* rezorte s kvalitnými službami a jedlom(PP). Cena zvyčajne v priemere 800-1000 eur/os.všetko. (90%) oddych, (10%) niečo kuknúť.
➡️ exotická 2týžd. dovolenka, ostrovy Indického oceánu (napr. male divy, seychelly, maurícius...) oddych (60%) + spoznávanie,vylety (40%). Cena 2500-3000 eur/os.všetko.
➡️ krátky wellness pobyt za hranicami SK (Poľsko. Rakúsko..) na pár dní. Do 500 eur/os. Oddych (70%), aktivita (lyzovanie, ebajky, túra) (30%).
Toľko len hrubo orientačný náčrt, čo rada absolvujem, ale sú možné zmeny.

Rada poskytnem osobné údaje (fb profil) cez súkr.správu, napíšem ti, ak sa budeš reálne zaujímať. Tam si ma môžeš kompletne oťukať, mám kopec fotiek 😄, potom aj osobne/videohovor, hocičo 🙃, ale ponúkam naozaj serióznu, slušnú spoločnosť a vždy do detailov naplánovanú dofču za rozumnú cenu, občas si však rada doprajem aj exotiku do 3tisíc, ktorú by som aj teraz jednu plánovala, ak by sa nejaká pridala. Ideálne západ SR, BA, ale kľudne aj iný kút SK ak si flexibilná 🙂.

Pre istotu. P.s.: som hetero, takže bez obáv po tejto stránke 😄 v dnešnej dobe veru človek nikdy nevie. Tak pre istotu.

anonym_b018c7
21. sep 2025

S cudzou ženou cestovať ? A len pre info, toľko peňazí čo by trebalo vraziť do výletov s tebou veľa ľudí nemá ..

any_soj
22. sep 2025

@anonym_autor skús na FB skupiny - cestovateľska zoznamka, alebo spolu cestovanie a podobne

autor
22. sep 2025
@any_soj

@anonym_autor skús na FB skupiny - cestovateľska zoznamka, alebo spolu cestovanie a podobne

@any_soj to uz mam za sebou. Tam som nasla jednu super babu ale je z ineho kuta slovenska a sice sme si uplne sadli trochu nam to komplikuje fakt ze sme z ineho kuta sk. Najma pri dlhsich dovolenkach. Preto by som chcela najst este niekoho kto je tu z blizsia alebo aj flexibilnejsi. Chapem ze je to narocne po 15hod.este sa presuvat dalsich 5 hodin na vychod.... nie vzdy je to ok.

autor
22. sep 2025
@anonym_b018c7

S cudzou ženou cestovať ? A len pre info, toľko peňazí čo by trebalo vraziť do výletov s tebou veľa ľudí nemá ..

@anonym_b018c7 akou cudzou, ved tu osobu najskor spoznas. Doteraz som s tou jednou babou v kontakte, lebo sme si sadli. Co sa tyka penazi jasne ze nie kazdy tolko ma, preto hladam. Ta baba bola ako kopia mna, aj peniaze si vedela zarobit aj bola velmi pokorna a mila. Takze verim ze najdem este taku niekde 🙂

any_soj
22. sep 2025
@anonym_autor

@any_soj to uz mam za sebou. Tam som nasla jednu super babu ale je z ineho kuta slovenska a sice sme si uplne sadli trochu nam to komplikuje fakt ze sme z ineho kuta sk. Najma pri dlhsich dovolenkach. Preto by som chcela najst este niekoho kto je tu z blizsia alebo aj flexibilnejsi. Chapem ze je to narocne po 15hod.este sa presuvat dalsich 5 hodin na vychod.... nie vzdy je to ok.

@anonym_autor
@anonym_autor och škoda.... Možno by ste to mohli striedať, to je vzácnosť s niekým si tak sadnúť 🙂 Že ďalšiu dovolenku by ste hľadali s odletom z Košíc 🙂

autor
22. sep 2025
@any_soj

@anonym_autor
@anonym_autor och škoda.... Možno by ste to mohli striedať, to je vzácnosť s niekým si tak sadnúť 🙂 Že ďalšiu dovolenku by ste hľadali s odletom z Košíc 🙂

@any_soj to uz sme riesili ale nie su tam dobre moznosti odletov a aj ceny su zvacsa vyssie. 🙂 proste vieden budapest jedine. Naj vieden.

guudy
22. sep 2025

@anonym_autor drzim ti palce, aby si si nasla tu spravnu kamosku😊

autor
22. sep 2025
@guudy

@anonym_autor drzim ti palce, aby si si nasla tu spravnu kamosku😊

@guudy ďakujem veľmi pekne, verim ze najdem 😊

anonym_a3b147
22. sep 2025

@anonym_autor chodim najradsej sama

autor
22. sep 2025
@anonym_a3b147

@anonym_autor chodim najradsej sama

@anonym_a3b147 ale ved aj ja obcas, ale ked by som sla napr.do exotiky, ktora stoji do 3000, samu by ma to vyslo na 6tisic a to uz je prehnana suma. Za to mam 2 dovolenky. Takze sa na to pozeram aj z hladiska "hodnoty za peniaze".

bennn
24. sep 2025

Ved zachvilu už bude lietať BA-KE tak už ten problém s tou babou odpadne nie ?

autor
24. sep 2025
@bennn

Ved zachvilu už bude lietať BA-KE tak už ten problém s tou babou odpadne nie ?

@bennn toto tiez ma napadlo, teraz aktualne..... naposledy ked sme mali letiet z viedne sme aj nadavali ze nam chyba tato moznost lietadla z KE do BA/VIE. zeby som sa len pripojila vo VIE. Ona chudatko odsoferovala 400km a potom este dlhy let. A naspat detto.

larinka552
2. okt 2025

Hlasim sa! 😃 Splnam vsetky kriteria a tiez nemam poriadne s kym ist na dovolenku... 🙁 Napis mi spravu pls 😇

autor
5. okt 2025
@larinka552

Hlasim sa! 😃 Splnam vsetky kriteria a tiez nemam poriadne s kym ist na dovolenku... 🙁 Napis mi spravu pls 😇

@larinka552 poslala som ti súkr.správu 🙂

zeldia
5. okt 2025
@anonym_autor

@bennn toto tiez ma napadlo, teraz aktualne..... naposledy ked sme mali letiet z viedne sme aj nadavali ze nam chyba tato moznost lietadla z KE do BA/VIE. zeby som sa len pripojila vo VIE. Ona chudatko odsoferovala 400km a potom este dlhy let. A naspat detto.

@anonym_autor austria lieta každý den 2x z kosic do viedne a spat už niekoľko rokov.

autor
5. okt 2025
@zeldia

@anonym_autor austria lieta každý den 2x z kosic do viedne a spat už niekoľko rokov.

@zeldia riesili sme to, casy a terminy nikdy nepasovali k hlavnenu letu.