Je možné kúpiť bezplatný lístok na vlak aj bez ISIC?
Ahojte je prosím vás možné si kúpiť bezplatný lístok na vlak aj bez isicu. Dnes som ho stratila, mám ho len v aplikácii.. 😕
@anonym_autor Cislo si zadas v aplikacii na nakup listkov.
@niekto2hy len vo vlaku sa vždy prikladá k terminálu
nie
nie
@anonym_1ca6c0 vieš an prečo? Alebo čo spraviť aby mi lístok vydali
Vo vlaku ho teta od teba bude pytat. Bez neho si neoveri, ze si student. Takze asi skor nie 🫤 Minule som vo vlaku bola trosku zvedava a chcela som vediet, preco si pipa Isic. Tak mi ukazala, ze ked ona pipne isic, vybehne jej ze k tomu datumu je dcera studentom strednej skoly.
Vo vlaku ho teta od teba bude pytat. Bez neho si neoveri, ze si student. Takze asi skor nie 🫤 Minule som vo vlaku bola trosku zvedava a chcela som vediet, preco si pipa Isic. Tak mi ukazala, ze ked ona pipne isic, vybehne jej ze k tomu datumu je dcera studentom strednej skoly.
@fanta to viem no, len presne ten istý isic mám aj v aplikácii
Spýtať sa na železnici, lebo niečo sa menilo. Aj dochodcovsky preukaz uz mam.v aplikacii a uz ho nemusím mat fyzicky. Neviem, ci aj isic.
@fanta to viem no, len presne ten istý isic mám aj v aplikácii
@anonym_autor ved si vybav novy, stoji to pae drobnych a za par dni ho mas doma, vsetko ti prehraju do noveho
@anonym_autor ved si vybav novy, stoji to pae drobnych a za par dni ho mas doma, vsetko ti prehraju do noveho
@erikavesela končím vš. Moc sa mi to neoplatí

@anonym_autor Cislo si zadas v aplikacii na nakup listkov.