Je neplatný malý technický preukaz problém pri ceste do Chorvátska?
V pondelok odchadzame na dovolenku a az teraz sme prisli na to ze mame po splatnosti technicky preukaz. Uz od roku 2021 ani nas nenapadlo to pozriet a nikdy to nik asi ani nepozeral ani na stk.
Je to velky problem? Ideme cez slovinsko a rakusko
Ak vás zastavia a skontrolujú tak vám môžu dať pokutu.
Ak vás zastavia a skontrolujú tak vám môžu dať pokutu.
@anonym_34b702 neviete kolko? :/
Viem, ze autorke to nepomoze, ale myslim si, ze ked nieco po..rie stat (tento vymysel obmedzovania platnosti malych TP platil len zopar rokov a potom to zrusili), mal by to na svoje naklady a iniciativne dat do poriadku (zaslat tym ludom novy neobmedzeny maly TP hned ako sa rozhodlo o zruseni tejto somariny) a nie ze este ludi za to pokutovat (dufam, ze u nas za to nepokutuju).
Podobna statna sikana bola STKckami a/alebo policajtami nekompletne zapisane udaje o taznom zariadeni. Ludia si to na svoje naklady a cas mali davat v dokladoch opravovat, lebo STKacky zrazu potrebovali vyhadzovat z technickych kontrol vacsie percenta kontrolovanych aut. Absurdistan.
@anonym_autor pred dvoma mesiacmi som bol na policii a chcel som vymenit maly technicky,ktory plati este rok.Nezijem na Slovensku,tak som to chcel mat na poriadku.Zial vôbec sa im do toho nechcelo,ze aktualne vymienaju tp,ktore su po splatnosti rok a viac.
Kedze ich posielaju kurierom a ja som musel vycestovat,tak som to odlozil.Parodia na štát...
Dôlezity je velky technicky,v zahranici asi nevedia,ze mame 2 ks k autu.

je to na pokutu. Ked vas zastavia.