Je nutné kúpiť lístok na autobus z letiska Schwechat vopred?
Ahojte.
Musím si kúpiť lístok dopredu na flixbus alebo slovaklines nejako cez net alebo môžem na mieste u šoféra?
Pretože neviem či let nebude meškať takže neviem...nechcem niečo dopredu platiť..ale vezmú má potom?
ja chodim najcastejsie Slovak Lines, tam si vies kupit u vodica listok len vtedy, ak je volne miesto na sedenie. Co moze byt a nemusi. Lebo miesta su len na sedenie a moze sa Ti stat, ze sa do autobusu nedostanes, ani do ziadneho dalsieho. Hlavne vecer je problem, lebo tie autobusy su uz dlho dopredu vypredane. Miesto je jedine vtedy, ak ho niekto stornuje.
Flixbus je najdrahsi, tam sa listok moze vysplhat aj na desiatky EUR /vlastna skusenost z augusta/.
Vela ludi to riesi tak, ze si listok kupia az potom, ako vystupia z lietadla. Normalne cez appku bud u Slovak Lines alebo Regiojet /ten chodi ale len parkrat za den/.
Sak si kup listok online v momente ako budes nastupovat do lietadla. Sanca ze bude meskat je uz dost nizka.
@anonym_autor najlepsie vopred. Listky byvaju vtedy aj lacnejsie. 2 dni vopred kupim listok zvačša. Ja mam obidve aplikacie stiahnute. V slovaklines mozes 15min pred odchodom listok stornovat a kupit iny s voucherom. Pri flix buse pri storno prides o 30percent.
@anonym_autor najlepsie vopred. Listky byvaju vtedy aj lacnejsie. 2 dni vopred kupim listok zvačša. Ja mam obidve aplikacie stiahnute. V slovaklines mozes 15min pred odchodom listok stornovat a kupit iny s voucherom. Pri flix buse pri storno prides o 30percent.
@aurinia este Ta doplnim, ze pri Regiojete mozes stornovat tiez do 15 minut pred nastupom a vratia Ti peniaze na ucet/kartu.

@anonym_autor nemusíš dopredu, ale ak bude mať plný bus tak ta nemôže vziať a budeš musieť čakať na ďalší, resp potom si už môžeš kúpiť lístok na ďalší spoj cez net. Ak letis cez deň, tak iste sa do nejakého zmestís.