icon

Je Slovak Lines spoľahlivý na cestu do Viedne?

Včera o 13:17

Zdravím, letíme z viedne a rozmyslam ci ist autom alebo tym busom slovak lines z niv. je to spolahlive? nemoze sa stat ze skysneme v zapche a zmeskame lietadlo? mate skusenost ci tam byva volno, alebo si musim listok kupit tyzden dopredu?

chrobak7
Včera o 13:33

@anonym_autor Ak zostaneš trčať v zápche na diaľnici, tak je jedno, či si v aute alebo v autobuse.

Je lepšie si miestenku rezervovať, aby si mala istotu. Či býva voľno alebo je to plné záleží od okolností, dňa v týždni a času. Ale bus je spoľahlivý.

zalka
Včera o 13:34

@anonym_autor šla som pár krát s regióm i slovak lines, cesta bola rýchla a na zápchu som ne natrafila.
Vždy som mala lístky kúpené skôr boli lacnejsie.

zmrzlinka2021
Včera o 14:12

@anonym_autor vždy chodíme busom a vždy super

titla
Včera o 14:27

Je spolahlivy, ale listky je lepsie kupit v predstihu, uz som zazila, ze bol plny do posledneho miesta.

lusyyy36
Včera o 14:27

Netreba ist natesno ale mat nejaku casovu rezervu - to plati aj keby si šla autom. Listok kup online, budes mat istotu, že sa zmestis.
Mam pocit,že vodic ani listky na mieste nepredaval.
Inak raz sme sli autom ale opacny smer a bola buracka tak sme sa hodinu zdrzali

miasmall
Včera o 14:41

Podľa toho koľko čiernych ide z Bratislavy do Viedne...na mlynských Nivách veľa čiernych....ťahá sa to až po Bajkalskú ulicu, viem to , som z tadiaľ...všetci sa ich tu bojíme a v noci ženy nevychádzajú von v našej stvrti

markusrasford
Včera o 15:01
@miasmall

Podľa toho koľko čiernych ide z Bratislavy do Viedne...na mlynských Nivách veľa čiernych....ťahá sa to až po Bajkalskú ulicu, viem to , som z tadiaľ...všetci sa ich tu bojíme a v noci ženy nevychádzajú von v našej stvrti

@miasmall niečo kvalitné alebo zostatkovy?

luccys
Včera o 15:27

Ak bude zapcha na dialnici, mozes sediet aj v Porsche, a nepomoze ti to. Otazka uplne od veci...

muchotrafka298
Včera o 17:00

Ja mam vzdy casovu rezervu, pocitam s meskanim. On ide v Rakusku po dialnici a nevie sa vyhnut hustejsej premavke. Listok si kup vopred, tam sa neda stat, takte sa ti moze stat, ze listok na autobus pred odchodom nebude.