Karavanoví nadšenci zdieľajte rady a homemade vychytávky
Ahojte!
Patríte aj vy k tým, ktorých láka sloboda na štyroch kolesách? Či už máte klasický karavan, prerobenú dodávku, príves, alebo len radi kempujete s rodinou, poďme si vytvoriť našu vlastnú komunitu.
Chcela by som, aby toto miesto slúžilo na vzájomnú inšpiráciu a reálnu pomoc. Môžeme si tu písať:
Rady a osobné skúsenosti z ciest (overené kempy, cestovanie s deťmi).
Vylepšenia a nápady, ako si pobyt v karavane spríjemniť.
Homemade vychytávky a DIY projekty, ktoré ste si sami vyrobili a uľahčili vám život.
Recenzie výbavy a tipy na dobrú organizáciu malého priestoru.
Ak radi vymýšľate vlastné riešenia alebo len hľadáte inšpiráciu pre váš „domček na kolieskach“, poďme debatovať! 🛠️🗺️
Ozvite sa do komentára – na čom jazdíte a aká je vaša najobľúbenejšia vychytávka, bez ktorej už na cesty neodídete? (Pokojne hoďte aj fotku!)
Na FB najdes vela skupin, ktore sa tomuto venuju. Najradsej mam asi "Karavanisti Slovenska". My mame obytne auto, kedze sa vela presuvame, neostavame na jedno mieste viac ako par dni. Psychicke zdravie mi zachranuje cele toto dovolenkovanie. V klasickom hoteli neviem vypnut a hlava je v robote. Ked musim riesit vsetky veci s kempovanim - tak vypinam velmi skoro. 🙂 a momentalne sa najviac tesim na Pohodu 🙂
Na FB najdes vela skupin, ktore sa tomuto venuju. Najradsej mam asi "Karavanisti Slovenska". My mame obytne auto, kedze sa vela presuvame, neostavame na jedno mieste viac ako par dni. Psychicke zdravie mi zachranuje cele toto dovolenkovanie. V klasickom hoteli neviem vypnut a hlava je v robote. Ked musim riesit vsetky veci s kempovanim - tak vypinam velmi skoro. 🙂 a momentalne sa najviac tesim na Pohodu 🙂
@wade ďakujem, ale Facebook nemám. Preto som skúsila či sa niečo takéto ujme aj na tomto portáli alebo nie
@motogirl699 ahoj,skupina tu je,len nikto do nej nepise.
https://www.modrykonik.sk/group/12258/
@motogirl699 ahoj,skupina tu je,len nikto do nej nepise.
https://www.modrykonik.sk/group/12258/
@tundra ospravedlňujem sa, nevedela som o nej

Tak ja rovno prelomím ľady a začnem naším príbehom. 😊
Kedysi, ešte bez detí, nám stačil obyčajný stan. Keď sa nám narodilo prvé bábo, posunuli sme sa o level vyššie a kúpili sme starší príves – takého nášho verného „deduška“. 👴🚐 Teraz nám však pribudlo druhé bábätko, miesta je čoraz menej, a tak pomaly pozeráme po niečom novšom a hlavne väčšom.
Keďže sme doteraz fungovali skromnejšie, žiadne domáce vychytávky zatiaľ nemáme. A to je vlastne ten hlavný dôvod, prečo som túto diskusiu založila! Veľmi by sa nám zišlo niečo, čo by nám uľahčilo kempovanie s dvomi malými deťmi.
Radi chodíme do klasických kempov, ale milujeme to aj nadivoko, hlavne niekde pri jazerách. 🌊🌲
Ako ste na tom vy? Máte tu niekto podobnú zostavu s dvomi deťmi? Aké vychytávky vám zachránili na cestách psychické zdravie a čo by ste nám poradili do začiatku? Budem vďačná za každý tip! 👇