Kde parkovať zadarmo v Trenčianskych Tepliciach?
Dobrý deň. Chcem sa spýtať, idem na kúpeľňu liečbu do Trenčianských Teplíc na 28 dní. Nevie niekto ako je to s parkovaním v tomto meste? Dá sa niekde parkovať zdarma? Alebo koľko parkovanie vychádza na 28 dní ? Ako ste to riešili ?
@stefanfejes mozno podľa ubytovania. Ja som bola v Pax a tam sa vôbec nedalo. Je to problém aj tam
@hedviga2 Ďakujem. Nie sú niekde miesta kde sa dá parkovať zdarma?
@hedviga2 Ďakujem. Nie sú niekde miesta kde sa dá parkovať zdarma?
@stefanfejes nie
@stefanfejes ahoj, mozno za teplicami smerom na Omšenie, tam je priehrada a tam ak nechas auto, ale ci by som ho nechala bez dozoru 28 dni na okraji “mesta” 🤷🏻♀️ inak odtial je to do teplic cez park pesi cca 20min. parkovne na den je 12€ ak pojdes este teraz v septembri, ak v oktobri tak 8€ na den. Prip. skusit oslovit neviem ako si odbazny/a a akí su tam ludia, mozno by som skusila oslovit starsich obyvatelov, co maju dvor a nechodia na aute, ze by si im za nejaku sumu napr. 5€ na den, nechal/a auto na dvore co by ta vyslo 140€ a oni by si prilepsili k dochodku. Ale asi najjednoduchsie je vybavit si odvoz, mozno rodina, znami, urobia si vylet 🙂 prip. ist busom/vlakom do Trencina a odtial chodi do Teplic kazdu chvilu nejaky spoj. Pekny pobyt prajem

@stefanfejes mozno podľa ubytovania. Ja som bola v Pax a tam sa vôbec nedalo. Je to problém aj tam