Kde zadať poznámku pre vodiča Bolt taxi?
ahojte
ak chodite bolt taxi
kde sa prosim zadava poznamka pre vodiča ?
po potvrdeni objednavky
chcem napisat ze so mnou cestuje dieta
a pozeram si to dopredu pozriet aby som potom nepanikarila
pojdem od zubara a dieťa nebude uplne fit
a načo to chceš písať? to nie je zvieratko, že potrebuješ špeciálny bolt ktorý povoľuje zvieratá..
Normálne objednať a keď dorazí, vieš mu cez appku zavolať/napísať správu, že už si na ceste, len ideš s dieťaťom od zubára. Dieťa posadiť do zadu a dať pás. Bolťáci nenosia autosedačky v aute rovnako ako ani taxikári
a načo to chceš písať? to nie je zvieratko, že potrebuješ špeciálny bolt ktorý povoľuje zvieratá..
Normálne objednať a keď dorazí, vieš mu cez appku zavolať/napísať správu, že už si na ceste, len ideš s dieťaťom od zubára. Dieťa posadiť do zadu a dať pás. Bolťáci nenosia autosedačky v aute rovnako ako ani taxikári
@anonym_e8bf1f
@anonym_ddabd4 v rámci mesta sedačku nemusí mať
@anonym_autor nepotrebuje vedieť vopred, že povezie dieťa
Ja hneď po potvrdení objednávky zavolám alebo napíšem vodičovi, že budem cestovať s malým dieťaťom, či to nebude problém. Nikdy nemali problém zobrať, až na jedného.
Ja hneď po potvrdení objednávky zavolám alebo napíšem vodičovi, že budem cestovať s malým dieťaťom, či to nebude problém. Nikdy nemali problém zobrať, až na jedného.
@226lenka dik to som chcela že aby vedel že bude dieťa
lebo na nete sa piše že vieš dať poznamku vodiči ale neviem to najst pred jazdou
@226lenka dik to som chcela že aby vedel že bude dieťa
lebo na nete sa piše že vieš dať poznamku vodiči ale neviem to najst pred jazdou
@anonym_autor však keď šofér potvrdí jazdu tak tam máš chat a normálne mu napíšeš
@anonym_autor však keď šofér potvrdí jazdu tak tam máš chat a normálne mu napíšeš
@anonym_ab4f68 ano je tam chat ale ja som chcela vedieť či sa to dá pred objednaním jazdy dať poznámku vodičovi aby to vedel
o autosedačku mi nejde ale raz jeden vodič mal pindy že prečo idem s dietatom že može prist o papiere ked nemá sedačku prenho v aute
asi tak
@anonym_ab4f68 ano je tam chat ale ja som chcela vedieť či sa to dá pred objednaním jazdy dať poznámku vodičovi aby to vedel
o autosedačku mi nejde ale raz jeden vodič mal pindy že prečo idem s dietatom že može prist o papiere ked nemá sedačku prenho v aute
asi tak
@anonym_autor nevieš písať dopredu žiadnu poznámku pre neexistujúceho šoféra.

@anonym_autor no toto by aj mna zaujimalo, lebo ked ides s dietatom, logicky by malo mat autosedacku. Ja som sla s 10 rocnou, lenze uz ma 152 cm ako ja a cez 50 kg, takze sedacku uz neriesime. Ale s malymi detmi som este nesla. Je tam moznost vybrat si, ze ides so zvieratom, ale toto som tam veru nevidela. ..🤔