icon

Koľko krajín ste doteraz navštívili? Podeľte sa o svoje číslo

21. jún 2026

Čisto zo zvedavosti a iba pre pobavenie - koľko krajín/štátov ste doteraz v živote navštívili?
Kľudne počítajte aj česko 🙂

Ja som napočítala 7
Aké je vaše číslo?

Lepšie ako počítať bodycount 🙂

Strana
z2
anonym_ae6cfb
21. jún 2026

Iba 11:/. Som domased (počítala som aj ČR,PL,HU,AU,UA).

autor
21. jún 2026
@anonym_ae6cfb

@anonym_ae6cfb Ešte nie je všetkým dňom koniec 🙂

anonym_33a8a4
21. jún 2026

Ak sa rata aj San Marino tak 16

anonym_8de8a3
21. jún 2026

ja mám tuším okolo 40

pr85
21. jún 2026

@anonym_autor 15 v Európe, 1 v Ázii, 1 v Latinskej Amerike a 1 (moja najobľúbenejšia) v Afrike.

anonym_38fcbf
21. jún 2026

Ak ratam aj Vatikan tak 13. Moj bodycount je rozhodne nizsi 😅

lauriik
21. jún 2026

Ak dobre pocitam tak 20 krajin som navstivila ☺️

anonym_4bfdc0
21. jún 2026

Ak dobre pocitam, tak 23.

anonym_d6922c
21. jún 2026
@anonym_ae6cfb

@anonym_ae6cfb ved Australia je pekne daleko, tak aky domased...

anonym_17ef77
21. jún 2026

Na dnesne cestovatelske pomery malo - 7- Cesko, Polsko, Rakusko, Madarsko, Tunisko, Irsko, Taliansko.. este to tento rok rozsirim o Spanielsko a snad Finsko, ale do buducna planujem cestovat viac.🙂

anonym_66877a
21. jún 2026

Cesko, madarsko, polsko, rakusko, spanielsko, taliansko, seychelly, kostarika, francuzsko, thajsko, grecko, svedsko, chorvatsko, slovinsko, irsko. 15

7miriam77
21. jún 2026

Česko, Maďarsko, Nemecko, Holandsko, Belgicko, Francúzsko, Švédsko, UK, Írsko, Španielsko, Grécko, Taliansko, Rakúsko, Chorvátsko ,Izrael, Tunisko, Turecko, Bulharsko,Egypt, Pakistan, Arabské emiráty, USA, Bahamy, Mexiko, Austrália,

anonym_ae6cfb
21. jún 2026
@anonym_d6922c

@anonym_ae6cfb ved Australia je pekne daleko, tak aky domased...

@anonym_d6922c austria 🙂

yellowunicorn
21. jún 2026
@anonym_ae6cfb

@anonym_d6922c austria 🙂

@anonym_ae6cfb keď už tak, tak Austria je AT 😉

anonym_ae6cfb
21. jún 2026
@yellowunicorn

@anonym_ae6cfb keď už tak, tak Austria je AT 😉

@yellowunicorn no vidíš a ja to volám AU.

catherin4
21. jún 2026

21. Mimo Europy len Egypt a Gruzinsko.

yellowunicorn
21. jún 2026
@anonym_ae6cfb

@yellowunicorn no vidíš a ja to volám AU.

@anonym_ae6cfb 😂 ako čo ti na túto hlúpu odpoveď napísať? Tak si pleť dve krajiny a buď na to hrdá aj naďalej 🤷🏽‍♀️

anonym_ae6cfb
21. jún 2026
@yellowunicorn

@anonym_ae6cfb 😂 ako čo ti na túto hlúpu odpoveď napísať? Tak si pleť dve krajiny a buď na to hrdá aj naďalej 🤷🏽‍♀️

@yellowunicorn ja si nepletiem, ja volám rakúsko au a ukrajinu UA. Not big deal, to je moja vec predsa.

slavomira236
21. jún 2026

@anonym_autor cesko, polsko, madarsko ,rakusko ukrajina, grecko ,bulharsko ,cyprus, turecko, egypt francuzko, anglicko ,a idem tunisko

anonym_535cba
21. jún 2026

@anonym_autor ja Taliansko , Slovinsko , Česko , Chorvátsko najviac x , Grécko , Rakúsko , Poľsko , Turecko . Zatiaľ len takto ale verím že ich bude stále viac aj keď neznášam lietanie 😂

jaja20
21. jún 2026

Česko, Poľsko, Rakúsko, Maďarsko, Chorvátsko, Rumunsko, Bulharsko, Slovinsko, Grécko, Taliansko, Španielsko, Korzika, Egypt, Tunisko, Turecko, Cyprus, Spojené Arabské Emiráty, Bahrajn, Kapverdy, Jordánsko, Dominikánska republika, Mexiko, Zanzibar, Kanárske ostrovy.

katkaseiner
21. jún 2026

asi 20 - ale teda ja mozem Grecko a Taliansko kedykolvek a teda aj som bola velakrat(Cz, Hu, Pl, De, Dk, UK, IT, ES, San Marino, Vatikan, Maroko, Egypt, Tunisko, Thajsko, Malajzia, Bulharsko, Grecko, AT, HR, FR)

zuzanaete
21. jún 2026
@anonym_ae6cfb

@yellowunicorn ja si nepletiem, ja volám rakúsko au a ukrajinu UA. Not big deal, to je moja vec predsa.

@anonym_ae6cfb Ukrajina je UA. Ale pouzivat AU pre Rakusko je zavadzajuce. Ale ved stava sa, ze ludia si myslia, ze kupuju letenky do Australie a cuduju sa, ked pristanu vo Viedni. Ved je jedno, ci AU alebo AT. Nie?

hexina
21. jún 2026

24

anonym_ae6cfb
21. jún 2026
@zuzanaete

@anonym_ae6cfb Ukrajina je UA. Ale pouzivat AU pre Rakusko je zavadzajuce. Ale ved stava sa, ze ludia si myslia, ze kupuju letenky do Australie a cuduju sa, ked pristanu vo Viedni. Ved je jedno, ci AU alebo AT. Nie?

@zuzanaete jasne, že viem, rakúsko volám Au ako austria. Komu tým ubližujem?

anonym_724240
21. jún 2026

25

thereisabear
21. jún 2026

23

anonym_328d50
21. jún 2026

Česko, Poľsko, Rakúsko, Rumunsko, Maďarsko, Taliansko, Grécko, Chorvátsko, Turecko,Tunis,Cyprus, Bulharsko, Bali, Kuala Lumpur, Katar

sissy27
21. jún 2026
@anonym_ae6cfb

@zuzanaete jasne, že viem, rakúsko volám Au ako austria. Komu tým ubližujem?

@anonym_ae6cfb nikomu tym neublizujes, iba si za hlupu, to je vsetko 🙃 ci ked sa niekto spyta, ci si zo slovinska, tak povies ano, ved je to jedno?

anonym_ae6cfb
22. jún 2026
@sissy27

@anonym_ae6cfb nikomu tym neublizujes, iba si za hlupu, to je vsetko 🙃 ci ked sa niekto spyta, ci si zo slovinska, tak povies ano, ved je to jedno?

@sissy27 vieš, čo? Vôbec mi to nevadí musím povedať, mám to v paži. Takto to volám celý život a dosiahla som toho celkom dosť v kariére, aby som sa bavila na AU. Ale keď pôjdem na budúce lyžovať do AU, spomeniem si na teba sis 🙂.

sissy27
22. jún 2026
@anonym_ae6cfb

@sissy27 vieš, čo? Vôbec mi to nevadí musím povedať, mám to v paži. Takto to volám celý život a dosiahla som toho celkom dosť v kariére, aby som sa bavila na AU. Ale keď pôjdem na budúce lyžovať do AU, spomeniem si na teba sis 🙂.

@anonym_ae6cfb a este si aj trapna 🫠

Strana
z2