Koľko krajín ste doteraz navštívili? Podeľte sa o svoje číslo
Čisto zo zvedavosti a iba pre pobavenie - koľko krajín/štátov ste doteraz v živote navštívili?
Kľudne počítajte aj česko 🙂
Ja som napočítala 7
Aké je vaše číslo?
Lepšie ako počítať bodycount 🙂
Iba 11:/. Som domased (počítala som aj ČR,PL,HU,AU,UA).
@anonym_ae6cfb Ešte nie je všetkým dňom koniec 🙂
Ak sa rata aj San Marino tak 16
ja mám tuším okolo 40
@anonym_autor 15 v Európe, 1 v Ázii, 1 v Latinskej Amerike a 1 (moja najobľúbenejšia) v Afrike.
Ak ratam aj Vatikan tak 13. Moj bodycount je rozhodne nizsi 😅
Ak dobre pocitam, tak 23.
@anonym_ae6cfb ved Australia je pekne daleko, tak aky domased...
Na dnesne cestovatelske pomery malo - 7- Cesko, Polsko, Rakusko, Madarsko, Tunisko, Irsko, Taliansko.. este to tento rok rozsirim o Spanielsko a snad Finsko, ale do buducna planujem cestovat viac.🙂
Cesko, madarsko, polsko, rakusko, spanielsko, taliansko, seychelly, kostarika, francuzsko, thajsko, grecko, svedsko, chorvatsko, slovinsko, irsko. 15
Česko, Maďarsko, Nemecko, Holandsko, Belgicko, Francúzsko, Švédsko, UK, Írsko, Španielsko, Grécko, Taliansko, Rakúsko, Chorvátsko ,Izrael, Tunisko, Turecko, Bulharsko,Egypt, Pakistan, Arabské emiráty, USA, Bahamy, Mexiko, Austrália,
@anonym_ae6cfb ved Australia je pekne daleko, tak aky domased...
@anonym_d6922c austria 🙂
@anonym_d6922c austria 🙂
@anonym_ae6cfb keď už tak, tak Austria je AT 😉
@anonym_ae6cfb keď už tak, tak Austria je AT 😉
@yellowunicorn no vidíš a ja to volám AU.
@yellowunicorn no vidíš a ja to volám AU.
@anonym_ae6cfb 😂 ako čo ti na túto hlúpu odpoveď napísať? Tak si pleť dve krajiny a buď na to hrdá aj naďalej 🤷🏽♀️
@anonym_ae6cfb 😂 ako čo ti na túto hlúpu odpoveď napísať? Tak si pleť dve krajiny a buď na to hrdá aj naďalej 🤷🏽♀️
@yellowunicorn ja si nepletiem, ja volám rakúsko au a ukrajinu UA. Not big deal, to je moja vec predsa.
@anonym_autor cesko, polsko, madarsko ,rakusko ukrajina, grecko ,bulharsko ,cyprus, turecko, egypt francuzko, anglicko ,a idem tunisko
@anonym_autor ja Taliansko , Slovinsko , Česko , Chorvátsko najviac x , Grécko , Rakúsko , Poľsko , Turecko . Zatiaľ len takto ale verím že ich bude stále viac aj keď neznášam lietanie 😂
Česko, Poľsko, Rakúsko, Maďarsko, Chorvátsko, Rumunsko, Bulharsko, Slovinsko, Grécko, Taliansko, Španielsko, Korzika, Egypt, Tunisko, Turecko, Cyprus, Spojené Arabské Emiráty, Bahrajn, Kapverdy, Jordánsko, Dominikánska republika, Mexiko, Zanzibar, Kanárske ostrovy.
asi 20 - ale teda ja mozem Grecko a Taliansko kedykolvek a teda aj som bola velakrat(Cz, Hu, Pl, De, Dk, UK, IT, ES, San Marino, Vatikan, Maroko, Egypt, Tunisko, Thajsko, Malajzia, Bulharsko, Grecko, AT, HR, FR)
@yellowunicorn ja si nepletiem, ja volám rakúsko au a ukrajinu UA. Not big deal, to je moja vec predsa.
@anonym_ae6cfb Ukrajina je UA. Ale pouzivat AU pre Rakusko je zavadzajuce. Ale ved stava sa, ze ludia si myslia, ze kupuju letenky do Australie a cuduju sa, ked pristanu vo Viedni. Ved je jedno, ci AU alebo AT. Nie?
@anonym_ae6cfb Ukrajina je UA. Ale pouzivat AU pre Rakusko je zavadzajuce. Ale ved stava sa, ze ludia si myslia, ze kupuju letenky do Australie a cuduju sa, ked pristanu vo Viedni. Ved je jedno, ci AU alebo AT. Nie?
@zuzanaete jasne, že viem, rakúsko volám Au ako austria. Komu tým ubližujem?
25
Česko, Poľsko, Rakúsko, Rumunsko, Maďarsko, Taliansko, Grécko, Chorvátsko, Turecko,Tunis,Cyprus, Bulharsko, Bali, Kuala Lumpur, Katar
@anonym_ae6cfb nikomu tym neublizujes, iba si za hlupu, to je vsetko 🙃 ci ked sa niekto spyta, ci si zo slovinska, tak povies ano, ved je to jedno?
@sissy27 vieš, čo? Vôbec mi to nevadí musím povedať, mám to v paži. Takto to volám celý život a dosiahla som toho celkom dosť v kariére, aby som sa bavila na AU. Ale keď pôjdem na budúce lyžovať do AU, spomeniem si na teba sis 🙂.