icon

Koľko stojí cestovné poistenie pre trojčlennú rodinu?

deni9
Dnes o 06:20

Ahojte,davala ste si poistku ked ste sli na tyzden na dovolenku? Kolko asi vyjde taka zakladna poistka pre 3 clenu rodiny?

mirkava
Dnes o 06:29

@deni9 ťukni na internet. Vieš si to urobiť aj online. Nevyjde to veľa. Do zahraničia určite áno.

zuzanaete
Dnes o 06:31

Bez poistky ani na krok. Mame rocne poistenie, aby sme mali kryte kazde prekrocenie hranic. Aj teraz v lete sa chodime kupat najma do AT, tak keby nahodou nieco.

ivicatolic
Dnes o 06:38

@deni9 jasné že dávali, bez toho v žiadnom prípade, čo ak ... na dvoch okolo 35 €

anonym_0385c1
Dnes o 06:41

@deni9 do 50 eur vsetci, urcite si to radsej zaplat.

anonym_9fad5c
Dnes o 06:44

Ideme zajtra do Ciech. Aj tam nam robim poistku (aj na jeden ked sme isli). Vsetko som si robila cez superpoistenie.sk. Vyhodi ti ponuky, ty cez net len vsetko vyplnis a vybavis… do zahranicia bez poistky by som veru neriskovala. Ideme 4, od pondelka - piatku. Poistku som vybrala za 44€, AXA

anonym_4e9e78
Dnes o 06:46

Mali sme v cestovke ich poistenie,generali europsku poistovnu.Neplatili sme nic,boli sme s dcerou kvoli silnemu zapalu usi na ich sukromnej klinike.Ale za to jedny cesy,tolko stastia nemali.Zena mu odpadla,tiez riesili poistenie,ale neviem presne,co sa tam stalo,len muz prisiel nestastny,ze najskor musia zaplatit 6000eur,my uz sme isli k lekarovi tak boh vie ako chudaci pochodili.Dalsi,co sa rozculoval na tik toku,tiez silny zapal usi s dcerou ale asi postupoval nespravne,ten zase 1200eur mal dopredu zaplatit a poistovna mu na to,ze mu preplati iba 200eur.

anonym_69471f
Dnes o 07:14

@deni9
Co budete robit na dovolenke a kde idete? Podla toho si kupte poistku aby ste nahodou potom zistili ze napriklad vodne sporty, potapanie atd. neboli pokryte .

kvietok1233
Dnes o 07:29

Vždy beriem to najvyššie poistenie pre celú rodinu, tento rok vyšlo 50€ na osobu

anonym_db4a7d
Dnes o 07:38

@deni9 poistku si davam aj ked idem nakupit do Kitsee (celorocnu)... ani paty by som nevytiahol bez poistky...
Zalezi ako cestujes - autom, lietadlom...

patrike
Dnes o 07:55

Zalezi na tom, kde ides a co tam budes robit. Pozor na vyluky pri niektorych sportoch a aktivitach, napriklad take tahanie na padaku za clnom poistene bezne nebude.
Casto tiez mas poistenie pri platobnej karte, ak mas vyssi balik sluzieb, napriklad CSOB to mala alebo si poistenie prikupis (MBank).
Kvoli lezeniu si platim Alpenverein, v tom je zasah horskej sluzby a zodpovednost za skodu, vyhoda je v zlave na ubytovanie na horskej chate.

deni9
autor
Dnes o 07:58
@anonym_69471f

@deni9
Co budete robit na dovolenke a kde idete? Podla toho si kupte poistku aby ste nahodou potom zistili ze napriklad vodne sporty, potapanie atd. neboli pokryte .

@anonym_69471f do Chorvatska, ziadne vodne sporty ani nic podobne neodstupime

slavomira236
Dnes o 08:02

@deni9 ano davam rohit. Jed kupujem first minute davam hned aj storno k tomu. Ak z dna na den tak uz nie. Teraz nam axu 100 percent storno. Mne to robi v agenture pani hned pri kuoe

anonym_767b14
Dnes o 08:03

Ved podla toho co potrebujes tak tam naklikas a hlavne ci ti ide o to aby bola najlacnejsia alebo najlepsia v pripade potreby. Ja si davam odkedy pamatam jedine cez union alebo allianz. Union som vyuzivala hlavne kvoli zlave na ISIC, teraz mam rocne Allianz ako bankovy produkt. Este zevraj uniqua je dobra ale a nou nemam skusenosti.

patrike
Dnes o 08:07
@deni9

@deni9 Ake mate banky a ake platobne karty ?

anonym_f1e2df
Dnes o 08:16
@deni9

@deni9
Napriklad taky detail ja si na dovolenke dam pohar dva vina, ale to musi byt v poistke jasne dovolene a priplatene.

tilly
Dnes o 08:16

Založenie tejto diskusie trvalo dlhšie, ako vyklikať si poistenie online. Najpoistenie.sk superpoistenie.sk finami.sk to len z hlavy, určite je tých portálov viac.

My máme ročnú poistku, pre troch, máme kryté všetko za 127 eur/rok.

A áno, pozor na ten alkohol. Niektoré poistky majú nulovú toleranciu, niektoré kryjú do 0,8 promile.