Ktorá cestovná kancelária je najlepšia a najvýhodnejšia?
AHojte, ktorá cestovka je podla vas najlepšia? Neviem či aj najvyhodnejsia? Dakujem
Naj ceny ma za mna Fisher, Kartago my len s nimi chodíme a nemali sme zatiaľ žiadny problem.Ale s inými porovnať neviem
Cenovo Čedok a Kartágo.V Hydrotoure som nepocítila žiadnu pridanú hodnotu,iba vyššiu cenu za rovnakú kvalitu.Ani s Tiptravelom nebol problém,ale nepáčia sa mi ich lietadlá. 🫣Predpokladám,že všade s nimi ale nelietajú.
My sme boli viackrát cez zájazdy. sk
@anonym_autor bola som globtour seneca 3 krat kartago aj hydrotour nikde problem nebol. Co sa tyka hydrotouru cakala som ze o holeli bude vediet delegatka viac ako ja mylila som sa. Teraz pojedem v lete 2 krat kartago kedze holel ktory som chcela malu len oni
Cenovo Čedok a Kartágo.V Hydrotoure som nepocítila žiadnu pridanú hodnotu,iba vyššiu cenu za rovnakú kvalitu.Ani s Tiptravelom nebol problém,ale nepáčia sa mi ich lietadlá. 🫣Predpokladám,že všade s nimi ale nelietajú.
@andrejka2424 prezradim ti ze Tiptravel nemá lietadla.
@andrejka2424 prezradim ti ze Tiptravel nemá lietadla.
@katkaseiner To som teda prekvapená. Bola som v tom,že tie polepené lietadlá Tiptravel,Seneca,Koala patria cestovke.Bol pred pár rokmi článok ako krstia svoju vlajkovú loď a niekde som v tom čase čítala,že odkúpili staré lietadlá. Nehádam sa, mohla som to zle pochopiť.
@katkaseiner To som teda prekvapená. Bola som v tom,že tie polepené lietadlá Tiptravel,Seneca,Koala patria cestovke.Bol pred pár rokmi článok ako krstia svoju vlajkovú loď a niekde som v tom čase čítala,že odkúpili staré lietadlá. Nehádam sa, mohla som to zle pochopiť.
@andrejka2424 nie nie, vyuzivaju letecke spolocnosti kde maju zazmluvnene mnozstva. Cize kludne tym istym lietadlom mozu cestovat aj zakaznici inych cestoviek.
@andrejka2424 chartrove lety, ktore vozia dovolenkarov v sezone funguju tak, ze vozia ludi z viacerych CK, aby sa lietadlo zaplnilo do danej destinacie. Presne ako pise vyssie @katkaseiner, booknu si urcity pocet sedadiel v lietadle a viac nemaju. Cize ludia z 5 cestoviek idu spolu. To ze si obranduju lietadla, to sa bezne robi a plati sa za to.
žiadna cestovka nevlastní lietadlá, aj autobusy vlastnia len 3 cestovky, Turancar, Satur a Daka.
Beriem na vedomie.Pamätám, že let.spoločnosť bola Air Horizont.
@andrejka2424 nevlastnia. Teraz turecko sme s nimi leteli cez turecku spolocnost..minuky rok cypersku na cyprus
My chodíme len fischerom a kartagom, a nikdy žiadny problém nebol
@anonym_autor cenovo Cedok. Budúci rok ideme s nimi prvýkrát. Boli sme spokojni aj s Tiptravelom a Saturom.
@andrejka2424 nevlastnia. Teraz turecko sme s nimi leteli cez turecku spolocnost..minuky rok cypersku na cyprus
@slavomira236 My sme boli na Zakynthose s Air Horizont- španielsko- maltská spoločnosť.
@anonym_autor my sme boli spokojní s Cedokom super cena aj delegat, bola som v destinácií nie prvý ani druhý krát a ajtak som sa dozvedela novinky od neho, naopak otrasnu skusenost mame s fisherom dokým niesu problémy ok ale po prvom probléme ruky preč delegátka sa ani neukázala a telefon zdvihnúť no snivajme ďalej 🙄
Neda sa povedat, ktora je najlepsia alebo najvyhodnejsia, lebo vela zavisi aj od toho, ake mas predstavy a rozpocet. Lebo su lacnejsie CK, kde je ponuka hotelov/penzionov pre nizsie budgety, nie su tam luxusne 5* rezorty a naopak su CK, kde mas iba 4 a 5* AI hotely, ktore stoja ale viac. A tiez o preferenciach, niekomu staci lacnejsie ubytovanie, iny potrebuje luxusny 5* rezort. A to treba zaplatit.
@anonym_autor my sme boli spokojní s Cedokom super cena aj delegat, bola som v destinácií nie prvý ani druhý krát a ajtak som sa dozvedela novinky od neho, naopak otrasnu skusenost mame s fisherom dokým niesu problémy ok ale po prvom probléme ruky preč delegátka sa ani neukázala a telefon zdvihnúť no snivajme ďalej 🙄
@timeahav Ja som tiež bola z Čedoku príjemne prekvapená. Keby som sa rozhodla ísť znova tam kde toto leto, nie je problém, cena približne rovnaká. V Hydrotoure som ostala v nemom úžase, o koľko zdvihli oba hotely , kde sme boli s nimi. Toľko by som za taký hotel nikdy nedala. Obzvlášť keď viem, čo presne tam môžem očakávať. Pritom lepšie aj horšie hotely majú vo všetkých cestovkách ,čo sledujem, akurát že v Sature a a Hydrotoure sú aj tie jednoduchšie drahšie ako rovnaký štandard v Čedoku.
Chodime hlavne cez hydro a Sarur. Boli sme aj cez kartago, aj ked nebol ziadny problem, za mna to nebolo “ono”… cez nich uz pojdeme len vtedy, ked budu mat ako jediny hotel, kam by som velmi chcela ist….tip travelu (a vsetky co pod skupinu patria) neviem prist na chut. Nebola som vsak s nimi. Starsi syn, blazon do lietadiel, s nimi odmieta lietat. Zevraj maju staru flotilu 😂😂😂😂ze on by radcej ostal doma…
Air horozont, tu su lietadla, ktorymi lieta tip travel, koala a spol. Ako jedina nasa cestovka. Samozrejme, ze to nie su “ich” lietadla.
@anonym_autor vzdy sme chodili so Saturom a boli sme spokojni. Ale na dalsiu sezonu velmi vyskocili ceny. Uz si rozmyslim, ako vlastne pojdem.
Chodime hlavne cez hydro a Sarur. Boli sme aj cez kartago, aj ked nebol ziadny problem, za mna to nebolo “ono”… cez nich uz pojdeme len vtedy, ked budu mat ako jediny hotel, kam by som velmi chcela ist….tip travelu (a vsetky co pod skupinu patria) neviem prist na chut. Nebola som vsak s nimi. Starsi syn, blazon do lietadiel, s nimi odmieta lietat. Zevraj maju staru flotilu 😂😂😂😂ze on by radcej ostal doma…
@ktobytobolpovedal Už na prvý pohĺad staré lietadlo a neudržiavané a wc ma vrátili v čase o 30 rokov dozadu- takto presne vyzerali v rýchlikoch.Možno aj teraz vyzerajú,ale vlakmi už necestujem 😁
@ktobytobolpovedal Už na prvý pohĺad staré lietadlo a neudržiavané a wc ma vrátili v čase o 30 rokov dozadu- takto presne vyzerali v rýchlikoch.Možno aj teraz vyzerajú,ale vlakmi už necestujem 😁
@andrejka2424 akoze, ani Smartwings podla mna nie je uplne v pohode 😂 jedine Max 8…
Ale teda syn mi povedal, ze sa to neda porovnat… ja veru neviem toto zhodnotit, pre mna su to vsetko autobusy s kridlami 😂😂😂😂
Mna pri SW irituju tie ofucane letusky, akoby tam boli za trest…😆
Ja som toto leto letela cez Tip travel s Air horizontom. Na letisku sme stravili 14hodin, potom nas dali do hotela v BA a o 2hej v noci späť na letisko. Po 21hodinovom meskani sme odleteli. Odskodné pre 2 osoby 30eur. Od leteckej spolocnoati davajú ruky preč
@andrejka2424 akoze, ani Smartwings podla mna nie je uplne v pohode 😂 jedine Max 8…
Ale teda syn mi povedal, ze sa to neda porovnat… ja veru neviem toto zhodnotit, pre mna su to vsetko autobusy s kridlami 😂😂😂😂
Mna pri SW irituju tie ofucane letusky, akoby tam boli za trest…😆
@ktobytobolpovedal Ja viem porovnať iba so SW a Corendon.Všetko bolo lepšie. 😁 Ja si moc posádku nepamätám, iba to,že bol taký český,mladý pilot a srandoval, aj fešák bol a slovenská letuška,taká blondínka ,čo by isto súťaž krásy vyhrala.Aj na šarmantnosť letušiek ten pilot niečo milé poznamenal. Na wc ma nenapínalo a lietadlo vyzeralo tak, že som aspoň nemala bezprostrednù obavu o život 😉
Ja som toto leto letela cez Tip travel s Air horizontom. Na letisku sme stravili 14hodin, potom nas dali do hotela v BA a o 2hej v noci späť na letisko. Po 21hodinovom meskani sme odleteli. Odskodné pre 2 osoby 30eur. Od leteckej spolocnoati davajú ruky preč
@adriana1980 Mužov kolega pri lete na Sardíniu s Air.Hor. zažil v lietadle na letisku 5 hodín bez klímy a jedla kým konečne odleteli. Neviem ako ich odškodnili,ale za žiadne prachy by mi to nestálo.30 eur je na smiech.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ŽIADNA ‼️‼️

Za mňa Hydrotour a Koala, bola som s nimi veľakrát, na budúci rok idem prvýkrát s Kartagom.