Motorkárska sezóna začala
Idem sa tak dnes prejsť - prvý deň bez dažďa, 9°C, minulý týždeň mrzlo, pokoj, ticho a zrazu počuť v diaľke: BRRRRMMM BRRRMMM. Áno, začala sa sezóna motorkárov. Títo ľudia majú totiž v mozgu zabudovaný špeciálny senzor, ktorý reaguje na prvý lúč slnka ako "OKAMŽITE VYŤAHUJ MOTORKU, SI NESMRTEĽNÝ." Nie je dôležité, že asfalt je studený, gumy tvrdé a na ceste je viac štrku než v mačacom záchode. Dôležité je, že "už sa dá" a o hodinu neskôr bude status: Prvá jazda sezóny ❤️🏍️ s fotkou pri pumpe, kde si dávajú kávu a tvária sa, že práve prežili Dakar. Takže áno. Jar oficiálne začala. Nie podľa kalendára…ale podľa toho, že sa z garáží vypustili testosterónové rakety.🙏 Držím palce všetkým autám, chodcom a fyzike. Sorry za jedovatý status, ale zobudili mi decko 😅
dúfam že im za to nepraješ nič zlé 😲
Veľmi trápny a primitívny príspevok.
dúfam že im za to nepraješ nič zlé 😲
@biba_18 Ježiš nie, aké sakra je február na začiatku. IQ zostalo v garáži. Čistý hazard pre všetkých.
Veľmi trápny a primitívny príspevok.
@anonym_183f95 ty budeš tiež jeden z tých čo má miesto mozgu výfuk. Ako keby sa nedalo počkať ten mesiac.
@anonym_183f95 ty budeš tiež jeden z tých čo má miesto mozgu výfuk. Ako keby sa nedalo počkať ten mesiac.
@anonym_autor .... Nie, nie som motorkár. A nikdy by som ním nechcela byť. Napriek tomu považujem tento príspevok za primitívny .
Aj o mesiac ti decko zobudia, takže by si pindala rovnako
@biba_18 Ježiš nie, aké sakra je február na začiatku. IQ zostalo v garáži. Čistý hazard pre všetkých.
@anonym_autor veď moja suseda celý rok jazdí na bicykli, či je sneh, ľad, dážď. Prečo by nemohli aj motorkári, keď autá môžu? Tiež musia dodržiavať nejaké pravidlá cestnej premávky. Čo ti vadí, to brm brm, alebo dve kolesá, nie štyri?
A ako to ovplyvnuje tvoj zivot, okrem toho, ze sa tu rozculujes? Zavadzaju ti nejako? Ich zivot a ich vec.
@anonym_autor toto je také typické slovenské národné neznášanlivé.
@anonym_autor Vieš, koľko ľudí čaká na zozname na transplantáciu orgánov? Veď im dopraj! Nech len vyliezajú.
@anonym_autor veď moja suseda celý rok jazdí na bicykli, či je sneh, ľad, dážď. Prečo by nemohli aj motorkári, keď autá môžu? Tiež musia dodržiavať nejaké pravidlá cestnej premávky. Čo ti vadí, to brm brm, alebo dve kolesá, nie štyri?
@kavasmliekom Keď spadneš na štrku, nie je to sloboda. Je to len lacný spôsob, ako si vybaviť ortopédiu. A áno, ovplyvňuje to všetkých, čo musia potom brzdiť, obchádzať a zachraňovať.
@anonym_autor toto je také typické slovenské národné neznášanlivé.
@anonym_e94612 Mne nevadí motorka. Mne vadí, keď niekto v februári testuje fyziku a potom sa tvári, že to bola smola.
@anonym_e94612 Mne nevadí motorka. Mne vadí, keď niekto v februári testuje fyziku a potom sa tvári, že to bola smola.
@anonym_autor ake máš auto?
Waw, tak toto by som tu nečakal, do tej skupiny patrim aj ja. Motorkarska sezona zacne priblizne o tri mesiace, ale podaktori jazdia aj v zime, volaju sa celorocny jazdci a ano, ked vyjdu prve slnecne luce a je vonku fajn, vytahujem masinu aj ja, bez ohladu, ake rocne obdobie je. Dopraj mu trochu radosti... tak sa povozil, či má si pýtať od teba povolenie??
@anonym_autor a spadol ten motorkar??? Alebo mal nejaku havariu??? Ked uz toto tvrdiš? Ci ti len vadi, ze sa dnes vozil???
o mesiac by ti dieta nezobudili? mne pravidelne decko ktore bolo totalny nespavec a ked zaspal na par minut bol to sviatok budili kostolne zvony. a co jako. mam nadavat na vsetkych co chodia do kostola? auta nevadia? len motorky?
co ja viem. nejako tomuto prispevku nerozumiem. nehody sa deju ako v autach tak v motrokach, vlakoch autobusoch.... vsade.
@anonym_autor Vieš, koľko ľudí čaká na zozname na transplantáciu orgánov? Veď im dopraj! Nech len vyliezajú.
@anonym_879f14 motorkár nie je darca
@anonym_autor to bude paradox, ked si tvoje decko v 15tich urobi vodicak na motorku🤭
@anonym_879f14 motorkár nie je darca
@anonym_87e256 presne motorkari su darcovia len minimalne. takmer nikdy
ja ich tiez neznasam, kvoli smradu a hluku + ked sa spravaju nebezpecne na cestach
ja ich tiez neznasam, kvoli smradu a hluku + ked sa spravaju nebezpecne na cestach
@anonym_f803bf jezisi, esteze auta su vsetky tichucke, tiahne sa za nimi vona konvaliniek a vodici aut vsetci bez vynimky jazdia uplne predpisovo 🙏🙄😂
@anonym_autor a spadol ten motorkar??? Alebo mal nejaku havariu??? Ked uz toto tvrdiš? Ci ti len vadi, ze sa dnes vozil???
Úplne sa teším ako počas sezóny bude na podobnú tému diskusia ako každý rok a tie isté nicky tú budú fakliť z opačného smeru o nezodpovedných, večne predpisy porušujúcich motorkároch. To, že potrebuje podradiť pri kočíku ma nasralo, ale ďalej je to o tom, že je to za aktuálnych meteopodmienok a stave vozoviek ešte väčšia kravina ako v lete aaaa a
@arek00 želám ti veľa radosti a šťastných km 🍀
Dnes som ich vonku videla niekoľko a nie, nepremýšľam, či mu je zima, či spadne, a už vobec či je dôležité sťažovať sa a zakladať diskusiu 🤦 ži a nechaj žiť, budeš sa mať v živote lepšie
@anonym_87e256 presne motorkari su darcovia len minimalne. takmer nikdy
@pralinka25 lebo obvykle nie je už čo darovať keď sa trafí rýchlo a presne
@pralinka25 lebo obvykle nie je už čo darovať keď sa trafí rýchlo a presne
@anonym_autor Plus darca musi byt viac menej cely cas nonstop online s krvnym obehom aby boli organy pouzitelne a to rozflakany motorkari niesu. Vacsina darcou je uz davno pred darovanim v nemocnici koli niecomu , srdce im funguje a nastane mozgova smrt
@anonym_autor to bude paradox, ked si tvoje decko v 15tich urobi vodicak na motorku🤭
@0silvia0 Silvia, paradox je skôr to, že dospelí ľudia sa správajú ako pubertiaci a ešte to obhajujú emotikonmi 🙂 Ak moje dieťa raz bude jazdiť na motorke, dám si záležať, aby chápal čo je rozum, pud sebazáchovy a schopnosť počkať.
To vazne? No boze, tak jazdia na motorkach. Pre mna za mna, nech jazdia aj na poladovici a ked je meter snehu. Snad rozumny clovek nebude na strku robit mysicky. A rovnako ako motorkar, tak mi to dieta moze zobudit aj aktivny sused, uskriekane ine dieta, kohut, obecny rozhlas, iny hlucny dopravny prostriedok... a ze sa spravaju dospeli ludia ako pubertiaci. No nech, je to ich vizitka.
@anonym_autor ich hazard. Ich orgány. Netankuje ma to. Chápem že ťa naštvalo, že ti zobudili spiace dieťa.
To vazne? No boze, tak jazdia na motorkach. Pre mna za mna, nech jazdia aj na poladovici a ked je meter snehu. Snad rozumny clovek nebude na strku robit mysicky. A rovnako ako motorkar, tak mi to dieta moze zobudit aj aktivny sused, uskriekane ine dieta, kohut, obecny rozhlas, iny hlucny dopravny prostriedok... a ze sa spravaju dospeli ludia ako pubertiaci. No nech, je to ich vizitka.
@anonym_071e2f jazdia na poľadovici, turisti sa trepú do hôr napriek výstrahám, pokúšajú čerta. Nevážia si život jednoducho.
Prepáč,ale fakt nechápem pointu...tak veď nech si jazdia,aj v decembri,je to ich vec.Ja mimochodom vidím aj v tom decembri ľudí na motorke a absolútne mi nenapadlo riešiť, či majú "sezónu"alebo nie
A okrem toho, najprv píšeš,že bolo počuť v diaľke motorku a potom že potrebujú "podradiť"pri kočíku...tak kedy teda bolo tu motorku počuť?A keby prešlo okolo nákladné auto a "zafučalo"presne pri kočíku? Alebo zarachotil traktor? Tiež sa tak rozčúlis? Si vonku,tam budú všelijaké zvuky, čo z tým akože chceš robiť? Mne viackrát zobudil dieťa aj dedinský rozhlas a mala som sa pre to rozčuľovat? Ako fakt riešis nezmysly.

@anonym_autor ako im závidím