Môže Flixbus meškať letisko do Viedne?
Zdravim planujem ist na semifinale do milana a odlet je piatok 7:05 a prichod na letisko flixbusom z ba je 5:35. Stihnem to? Reapektive stva ze vedia tieto autobusy meskat?
Nestihneš, minimálne hodinu pred odletom máš byť na letisku
@dominik2795 z mojej skúsenosti je flixbus hrozna spoločnosť a tam by som sa nespoliehala, že nebude meškať
Ak nemáš kufor tak 1,5 hodiny ti vo všeobecnosti bude stačiť
Nestihneš, minimálne hodinu pred odletom máš byť na letisku
@anonym_0a171f vieš o tom, že je to viac ako hodina že?
@anonym_0a171f vieš o tom, že je to viac ako hodina že?
@anonym_98f251 máš pravdu, čítala som odchod z BA. Ospravedlňujem sa.
Ale aj tak sa nedá spoliehať, že príde načas.
Ano je tu tá šanca , tak isto ako je tu šanca že ti bude meškať lietadlo ..
Pondelky byvaju velke zapchy (po vikende) a vacsinou na zaciatku Viedne. Letisko je este pred Viednou, v piatok a tak skoro rano je slusna sanca, ze to bude v pohode.
@dominik2795 podľa mňa je to ok
Pondelky byvaju velke zapchy (po vikende) a vacsinou na zaciatku Viedne. Letisko je este pred Viednou, v piatok a tak skoro rano je slusna sanca, ze to bude v pohode.
@anonym_b63f13 o 5:35 rano je mesto este prazdne, zapchy su pred 8:00 do 9:30, to je vsetko plne. Takto rano je to v pohode, vsetci este totiz spia. Keby je to ale o 17:30, tak to je ta druha spicka do 19:00 a to je tiez zle.
Nedavno som odlietala do Genevy o 7 rano, na letisku som bola 2 hodiny pred odletom a ledva som to stihla. Take kvantum ludi som na Schwechate uz davno nevidela. neviem, co sa dialo. Za mna je 1,5h rezerva dost malo, aj keby prisiel bus nacas.
moze, zazila som, ze neprisiel vobec..
Flixbus je uplne najhorsi na prepravu, rusia spoje, chodia neskoro. Urcite by som sa na tohto dopravcu nespoliehala. Zvol si radsej Slovak Lines, tento prepravca chodi myslim od 3,00 rano z BA kazdu hodinu na letisko a su spolahlivi.
Nespoliehali by som sa, nikdy nevieš čo sa môže stať po ceste a koľko sa zdrzis, nie vždy je na vine prepravca
Pokial mas financie na ubytovanie na letisku, tak by som v takomto skorom a dolezitom odlete zvazila aj ubytovanie sa v hoteli, ktory je v tesnej blizkosti a mas to 5 minut peso do letiskovej haly, vlastne je to iba cez parkovisko.
My sme šli v dostatočnom predstihu a hneď za hranicou sa autobus pokazil 🙂 45 min sa nič nedialo a potom som už v panike zháňala Bolt, aby nás odviezol.
Flexibus🙄😨
Moze meskat a moze aj neprist.. vlastna skusenost 😁
Flixbus mešká skoro vždy. Radšej slovaklines. Ten chodí načas.
Keby ozaj prisiel do tej 6:00 stíhaš úplne v pohode. Ale či sa dá spoľahnúť, že príde načas neviem … Flixbus ma rôzne recenzie.
Tak asi smola. Dnes sa z Viedne nelieta.
@dominik2795 odletel si?

Samozrejme, staci nehoda na dialnici a stojis par hodin v zapche.