Môže sa priniesť zo Španielska ovocie v batožine?
Ahojte syn je v Španielsku a chcela som aby mi doniesol odtiaľ jedno mango a dracie ovocie môže ho preniesť v príručnej batožine?nebude problém na letisku?
Ano, moze bez problemov v ramci celej EU.
Tiež som doniesol mango aj dračie ovocie, ale z Ázie.
ja len pridam, ze raz mi robili problem vo Viedni kvoli bananu. Nie je to zakazane, ale musela som ist na nejake odbery. Ja aj banan 🙂
ja len pridam, ze raz mi robili problem vo Viedni kvoli bananu. Nie je to zakazane, ale musela som ist na nejake odbery. Ja aj banan 🙂
@veklipo báli sa že máš v ňom ukrytý kokaín 😀
V tomto je extrémne prísna len Austrália. Nosíme z EU, z Ázie z Afriky.
Vždy nesiem so sebou granátové jablko a pár pomarančov alebo mandaríniek 😅 zo Španielska.
@anonym_autor Ano, aj ja tak nosim 😉.
Mne v Madride skenovali parenicu, ked som letela z Bratislavy len s prirucnou…..ale to bola mlada a prilis motivovana kontrolorka
@melanta No, taka tekutina-netekutina, ale hej, zobrala som to aj ja s respektom tak ako hovoris.
@domculik aj džem je tekutina na letisku a ten je ešte menej tekutý ako cottage. Takže hej, s rešpektom a zároveň aj s rezervou, niekedy musí zamestnanec plniť príkazy aj keď sa možno vymykajú rozumu.
@domculik aj džem je tekutina na letisku a ten je ešte menej tekutý ako cottage. Takže hej, s rešpektom a zároveň aj s rezervou, niekedy musí zamestnanec plniť príkazy aj keď sa možno vymykajú rozumu.
@melanta Jasne, presne ako vravis. Ale uz sa mi stalo aj to, ze mi preslo pol litra nedopiteho kefiru ktory som zabudla v prirucnej, takze niekedy je to loteria 😅.
Mozes aj zobrat na palubu.
Z Thajska sa nosia cele kosiky, cez Dubaj.
Konecne aj tekutiny zacinaju povolovat.

Môže