icon

Môžem mať v príručnej batožine tablet?

2. nov 2025

Ahojte môžem mať v príručnej batožine (ten zadarmo batoh 40x30x20 či ako to je) tablet? Tá neni kilové obmedzená iba tie rozmery však? Ryanair. Ď.

Strana
z2
autor
2. nov 2025

A išli ste niektorá tak že tento batoh a plus mini kabelka cez plece? Viem že keby chcú potom to môžem dať do batoha ale mám taký mensi asi sa tam nezmestí

anonym_b76eda
2. nov 2025

tablet aj PC môžeš mat a batožinu môžeš mat iba jednu. Ak máš aj kabelku, treba ju dať do vaku. Išla som a povedala mi pri nástupe, že kabelku si mám upratať (odložiť do vaku). A čo sa týka váhy, tak je to tiež samozrejme obmedzene. Ale neviem koľko ma Ryanair, zdá sa mi že 7kg.

anonym_53c7a4
2. nov 2025

nemala by si mat kabelku ale ja mam vzdy -je mala len na doklady a mobil .. plus batoh a v nom mam table a nieco pod zub .. este nikdy mi nekazali kabelku dat do batohu

liz_lemon
2. nov 2025

ja som mala crossbody, ale mala som ju v ruksaku

biba_18
2. nov 2025

definuj mini kabelku. zažila som že upozornili nejakého muža s takou tou malou buzitaškou - ale on to vopchal pod bundu… ak to máš vačšie, musí to vojsť do batožiny… a tablet možeš, ano, ale na palube musí byť v letovom režime…

autor
2. nov 2025
@biba_18

definuj mini kabelku. zažila som že upozornili nejakého muža s takou tou malou buzitaškou - ale on to vopchal pod bundu… ak to máš vačšie, musí to vojsť do batožiny… a tablet možeš, ano, ale na palube musí byť v letovom režime…

@biba_18 https://www.zalando.sk/coach-juliet-shoulder-ba...

Výška: 16 cm (veľkosť One Size)
Dĺžka: 26 cm (veľkosť One Size)
Šírka: 8 cm (veľkosť One Size)

Mohla by som pod bundu? Ale nebudem si ju brať ak neostane na ňu preistotu miesto v žiadnom batohu lebo ten mám 38 x 13 x 27, no keď tak na to pozerám teraz asi tá kabelka neni mini ostane doma 😂nejak to bez nej prežijem 😊

biba_18
2. nov 2025

tá je veľká 😏

namornicka
2. nov 2025

Ja nosim ladvinku, mam jednu co pouzivam iba na cestovanie, je to prakticke. Schovam ju pod sveter alebo bundu.

ukgirls
2. nov 2025
@anonym_autor

@biba_18 https://www.zalando.sk/coach-juliet-shoulder-ba...

Výška: 16 cm (veľkosť One Size)
Dĺžka: 26 cm (veľkosť One Size)
Šírka: 8 cm (veľkosť One Size)

Mohla by som pod bundu? Ale nebudem si ju brať ak neostane na ňu preistotu miesto v žiadnom batohu lebo ten mám 38 x 13 x 27, no keď tak na to pozerám teraz asi tá kabelka neni mini ostane doma 😂nejak to bez nej prežijem 😊

@anonym_autor jasne daj pod bundu a zapni ..nik ti nic nepovie

autor
2. nov 2025

A estw mi napadlo - lieky? Práškový flector, Brufen, dasselta?

muchotrafka298
2. nov 2025
@anonym_autor

A estw mi napadlo - lieky? Práškový flector, Brufen, dasselta?

@anonym_autor lieky pre vlastnu potrebu mozes mat. Ja nosim lieky v prirucnej zabalene ako kozmetiku v tom uzatvaratelnom sacku. Nosim blistre, nie volne vysypane v liekovke.
Tablet mat mozes, nie je to ziadny problem.
Co sa tyka batoziny, tak Ti z vlastnej skusenosti radim, aby si pravidla dodrziavala. Vyhnes sa naslednym problemom. Pretoze hlavne low cost aerolinky z tej batoziny ziju, ze Ti daju vysoky poplatok na gate. Tisic ludi Ti napise, ze to nikto neriesil a dalsich tisic ma skusenost, ze na gate boli veci merane, vazene, pocitane ks. Mas zaplateny 1 ks.
A nedavno sa mi stalo, ze uz vazil a meral batozinu aj Austrian a bez vynimky, na koho ukazal, ten daval batozinu do sizera a na vahu.

autor
2. nov 2025
@muchotrafka298

@anonym_autor lieky pre vlastnu potrebu mozes mat. Ja nosim lieky v prirucnej zabalene ako kozmetiku v tom uzatvaratelnom sacku. Nosim blistre, nie volne vysypane v liekovke.
Tablet mat mozes, nie je to ziadny problem.
Co sa tyka batoziny, tak Ti z vlastnej skusenosti radim, aby si pravidla dodrziavala. Vyhnes sa naslednym problemom. Pretoze hlavne low cost aerolinky z tej batoziny ziju, ze Ti daju vysoky poplatok na gate. Tisic ludi Ti napise, ze to nikto neriesil a dalsich tisic ma skusenost, ze na gate boli veci merane, vazene, pocitane ks. Mas zaplateny 1 ks.
A nedavno sa mi stalo, ze uz vazil a meral batozinu aj Austrian a bez vynimky, na koho ukazal, ten daval batozinu do sizera a na vahu.

@muchotrafka298 a nevieš mi prosím povedať koľko ma vážiť ten malý batoh? To som nenašla. Ryanair 10kg?

muchotrafka298
2. nov 2025
@anonym_autor

@muchotrafka298 a nevieš mi prosím povedať koľko ma vážiť ten malý batoh? To som nenašla. Ryanair 10kg?

@anonym_autor 10 kg je hmotnostny limit na vacsiu platenu prirucnu batozinu u nich. Mensi rozmer nema udanu hmotnost, tam je len ten rozmer a musi sa to zmestit pod sedadlo pred tebou. Ak je vela batoziny, tak si to nemozes ulozit do lockera nad hlavou, nedovolia Ti to. Oni na gate batozinu nevazia, iba ju musis vmestit do sizera (kovova konstrukcia, kde sa vklada mensia aj vacsia prirucna)

tilly
2. nov 2025

Ja zvyknem nosiť veľkú, mäkkú kabelku a malú ladvinku, alebo crossbody, veľkosť akurát na doklady, sluchátka a mobil, proti tomu nemal nikdy nikto výhrady, ale keby mal, tak strcim do kabelky.
Tablet nie je problém, len na securty ho musíš vytiahnuť zvlášť do košíka.

muchotrafka298
2. nov 2025
@tilly

Ja zvyknem nosiť veľkú, mäkkú kabelku a malú ladvinku, alebo crossbody, veľkosť akurát na doklady, sluchátka a mobil, proti tomu nemal nikdy nikto výhrady, ale keby mal, tak strcim do kabelky.
Tablet nie je problém, len na securty ho musíš vytiahnuť zvlášť do košíka.

@tilly na letiskach, kde maju nove skenery uz nevytahujes z batoziny ziadnu elektroniku ani kozmetiku. Nechavas tak ako to mas zbalene. Napriklad v Bratislave uz nove skenery maju davno, vo Viedni od r. 2026.

tilly
2. nov 2025
@muchotrafka298

@tilly na letiskach, kde maju nove skenery uz nevytahujes z batoziny ziadnu elektroniku ani kozmetiku. Nechavas tak ako to mas zbalene. Napriklad v Bratislave uz nove skenery maju davno, vo Viedni od r. 2026.

@muchotrafka298 hej hej. Ale nie všade majú. Napr vo Valencii ťa kvôli tomu zbuzerujú a nahučia, aj sáčok na kozmetiku ti dajú zvlášť...
Treba si všímať, čo hulákajú securitaci.

muchotrafka298
2. nov 2025
@tilly

@muchotrafka298 hej hej. Ale nie všade majú. Napr vo Valencii ťa kvôli tomu zbuzerujú a nahučia, aj sáčok na kozmetiku ti dajú zvlášť...

@tilly su tieto informacie bezne dostupne na internete, vacsinou aj na stranke daneho letiska. Mne v Madride vysypali kufor na tom security kvoli turronu.

autor
2. nov 2025

A koľko vramci tých 24 hod je najlepšie robiť checkin? Predpokladám že najprv prideľujú “najhoršie” miesta random či?😁

muchotrafka298
2. nov 2025
@anonym_autor

A koľko vramci tých 24 hod je najlepšie robiť checkin? Predpokladám že najprv prideľujú “najhoršie” miesta random či?😁

@anonym_autor ked nemas kupene miesto, tak vzdy je to loteria, ake Ti daju. Nikto Ti nepovie, akym sposobom su tie miesta pridelovane. U Austrian naposledy som tiez nemala sedadlo (lebo chceli 25 EUR) a robila som si checkin hned ako som dostala spravu, ze je otvoreny a mala som sedadlo vzadu, tam to islo po poradi odzadu. Inokedy som tiez isla tak, ze par minut po otvoreni checkin a sedela som vpredu. CItala som rady od jednej influencerky, ze treba robit az par minut pred zatvorenim, ale to je blbost, to nerob. Niekomu to moze vyjst, ale moze sa stat, ze je overbooking a miesto pre teba proste nebude. Ja robim hned ako sa da, nech mam pokoj.

tilly
2. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nemusia, toto nikdy nevieš. Ja robievam tak poobede deň pred letom, keď letím ráno. Keď letím večer, tak ráno pred odletom, alebo ako si spomeniem. Párkrát som dostala tie drahé miesta, ale ako kedy, vždy dostanem inak.

tilly
2. nov 2025
@muchotrafka298

@tilly su tieto informacie bezne dostupne na internete, vacsinou aj na stranke daneho letiska. Mne v Madride vysypali kufor na tom security kvoli turronu.

@muchotrafka298 no veď hej. Dá sa zistiť dopredu, ale väčšinou sa aj tak tvoria rady a oni vykrikuju, čo treba robiť, tak sa riadim tým. Len v bts sú vždy v pohode a len usmernuju

muchotrafka298
2. nov 2025
@tilly

@muchotrafka298 no veď hej. Dá sa zistiť dopredu, ale väčšinou sa aj tak tvoria rady a oni vykrikuju, čo treba robiť, tak sa riadim tým. Len v bts sú vždy v pohode a len usmernuju

@tilly hlavne ked vykrikuju po taliansky alebo po spanielsky a ja kukam jak to zname memecko ze "cooo?" 😂😂😂

natalka13
2. nov 2025
@tilly

@tilly mna sokovala sekurity na Malte - bottle no problem water no problem a fakt to hulakala😁 naopak v BA sa pytali ci mam elektroniku v batohu.
Ta voda ma prekvapila ze bola v pohode.

muchotrafka298
2. nov 2025
@natalka13

@tilly mna sokovala sekurity na Malte - bottle no problem water no problem a fakt to hulakala😁 naopak v BA sa pytali ci mam elektroniku v batohu.
Ta voda ma prekvapila ze bola v pohode.

@natalka13 su uz letiska v Europe, ale nie je ich vela, kde mozes mat vodu v batozine do urciteho objemu flasky. Je to novinka teraz od leta.

natalka13
2. nov 2025
@muchotrafka298

@natalka13 su uz letiska v Europe, ale nie je ich vela, kde mozes mat vodu v batozine do urciteho objemu flasky. Je to novinka teraz od leta.

@muchotrafka298 do 2litrov

tilly
2. nov 2025
@natalka13

@muchotrafka298 do 2litrov

@natalka13 dobre vedieť, že si z malty mozes priniesť víno 😅

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
dia219
4. nov 2025

@anonym_autor áno môžeš, pri kontrole ho davas na takú tácku vedľa ruksaku. Ruksak by nemal vážiť viac ako 10 kíl ale nemyslím si že sa niečo stane ak bude náhodou viac

autor
5. nov 2025

A jedlo? Nejaké sladkosti odtiaľ doniesť?

Strana
z2