icon

Nekupujte samostatné letenky s krátkym prestupom!

21. jún 2026

ludia hrozny fail teraz na dovolenku.. chcela som usetrit tak som nekupila jednu spolocnu letenku ale dve samostatne cez daky vyhladavac lebo to vyslo o 90 eur lacnejsie na osobu. prestup v dubaji mal byt 2 hodiny co sa mi zdalo dost. lenze prve lietadlo z viedne malo meskanie hodinu a pol kvoli burke, kym sme vystupili, kym sme bezali cez cele letisko na druhy terminal tak nam lietadlo uletelo. kedze to boli dve rozne spolocnosti tak smola nikoho to nezaujimalo, kufor ostal niekde na letisku a museli sme si na mieste kupit uplne nove letenky za neskutocne prachy, dvetisic eur v tahu za rodinu, skoro ma tam porazilo na mieste. skusenost na cely zivot ze uz nikdy nekupim nic co nie je na jednej letenke pod jednyym kodom kde ta musia pockat alebo dat nahradny let zadarmo. tie peniaze uz asi neuvidim zo ziadnej poistky co? mate niekto skusenost s dacim takymto?

anonym_5e9730
21. jún 2026

No tie prachy už neuvidis, dobrú blbosť si urobila

Dve hodiny na prestup na veľkom a vyťaženom letisku je fakt malo

anonym_5bbaf0
21. jún 2026

2 hodiny na prestup v Dubaji bolo naozaj zle odhadnute, ved tam uz len kym sa popresuvas na spravne miesto naozaj trva. 🙂

Co uz no, skusenosti.

anonym_c055b9
21. jún 2026

@anonym_autor
Co si clovek neuvedomuje ze Dubai letisko su 3 terminaly - 3 samostatne budovy a terminal 3 ma dlzku viac ako 1.5km a ja mam otestovanu tu vzdialenost v behu s ruksakom a kufrom 😄

anonym_a90b1d
21. jún 2026
@anonym_c055b9

@anonym_autor
Co si clovek neuvedomuje ze Dubai letisko su 3 terminaly - 3 samostatne budovy a terminal 3 ma dlzku viac ako 1.5km a ja mam otestovanu tu vzdialenost v behu s ruksakom a kufrom 😄

@anonym_c055b9 aký si mal/a čas? 😁

bomba36
21. jún 2026

Takto to dopadne keď chcú ľudia silou mocou ušetriť a vopred si nezistia podmienky 🤷

marca12
21. jún 2026

@anonym_autor Ano,viem o tom a preto nikdy nekupujem samostatne letenky s kratkym prestupom. Vzdy musi byt dostatocny casovy usek. Bohuzial pre teba drahe ponaucenie.

anonym_e55e9f
21. jún 2026

Ja prestup robim vyhradne ak ide o tu istu spolocnost viac krat mi podrzali druhy let par minut a na poslednu chvilu som dobehla. Samozrejme nejedna sa o nizkonakladovky, tam neviem ako to funguje. Naposledy tak bolo par dni spat do Grecka cez Aegean.

lucik194
21. jún 2026

tak Ti treba. ked sa nevies poucit z chyb druhych ludi, musis sa zo svojich…..

na ziadne velke letisko nie su 2 hod dost….. a este k tomu ked mas dve spolocnosti….

no nic nabuduce taku chybu nespravis

anonym_be2123
21. jún 2026

tak si sa poucila, peniaze ti nevratia, druhy krat treba si to inak vyratat, my sme mali prestupne do USA cez Franfurkt a tam musis prejst znovu bezpecnostnou kontrolou a je to casovo narocne taketo veci si treba dopredu overovat a najma pri prestupovh na velkych letiskach

tuniska_008
21. jún 2026

@anonym_autor Asi tak. My sme isli do NY, prve lietadlo meskalo, druhe nepockalo a kvoli snehovej kalamite dalsie uz neletelo. Nastastie to bolo na jednej letenke a zabezpecili nam 4* hotel so stravou az kym sa znovu neletelo.

sisaka
21. jún 2026

Za normálnych okolnosti 2 hodiny je dosť na prestup, mňa skôr prekvapuje, že autorka nevedela o tom, ako to funguje. Ja nikdy nekupujem samostatné letenky presne koli tomuto, nestojí to za ten stres…

anonym_213ccc
21. jún 2026

@anonym_autor 2h je veeelmi málo.Ked som pracovala v saudskej ,vždy som šla s prestupom ,ale vždy som si nechávala väčšiu časovú rezervu,radšej som si dala kávu a surfovala na nete na letisku a čakala na ďaľšie lietadlo.a samozrejme vždy jednou spoločnosťou.mnuz ponaučila si sa.

anonym_5e9730
21. jún 2026
@sisaka

Za normálnych okolnosti 2 hodiny je dosť na prestup, mňa skôr prekvapuje, že autorka nevedela o tom, ako to funguje. Ja nikdy nekupujem samostatné letenky presne koli tomuto, nestojí to za ten stres…

@sisaka v Dubaji prestup 2 hod je veľmi malo. To nie je Bratislava, toto jr maximálne vyťažené letisko

anonym_7c3f6c
21. jún 2026
@anonym_5e9730

@sisaka v Dubaji prestup 2 hod je veľmi malo. To nie je Bratislava, toto jr maximálne vyťažené letisko

@anonym_5e9730 2 hod na prestup v Dubaji je uplny standard. Treba ale podotknut ze to plati v pripade, ked ma clovek obidva lety na jednej letenke.

@anonym_autor mna trochu prekvapilo, ze existuju ludia, ktori o tomto nevedia😀

anonym_5e9730
21. jún 2026
@anonym_7c3f6c

@anonym_5e9730 2 hod na prestup v Dubaji je uplny standard. Treba ale podotknut ze to plati v pripade, ked ma clovek obidva lety na jednej letenke.

@anonym_7c3f6c postrehla si, že nemala rovnake letecké spoločnosti?
Lebo o com točíš?

anonym_7c3f6c
21. jún 2026
@anonym_5e9730

@anonym_7c3f6c postrehla si, že nemala rovnake letecké spoločnosti?
Lebo o com točíš?

@anonym_5e9730 Reagovala som na tvoj genericky komentar o tom, ze 2 hodiny na prestup v Dubaji je velmi malo. Nie je. Je to bezny prestup. Lenze bezne si ludia na takyto prestup nebookuju 2 letecke spolocnosti si zabudla dodat 😀 ty o com tocis?

anonym_5e9730
21. jún 2026
@anonym_7c3f6c

@anonym_5e9730 Reagovala som na tvoj genericky komentar o tom, ze 2 hodiny na prestup v Dubaji je velmi malo. Nie je. Je to bezny prestup. Lenze bezne si ludia na takyto prestup nebookuju 2 letecke spolocnosti si zabudla dodat 😀 ty o com tocis?

@anonym_7c3f6c ty máš nejaký problém s porozumením písaného textu?
Asi si nepochopila autorkin príspevok. Mala DVE odlišne aerolinky, tvoje bežne kecy sú mimo
Týmto ukoncujem debatu

anonym_7c3f6c
21. jún 2026
@anonym_5e9730

@anonym_7c3f6c ty máš nejaký problém s porozumením písaného textu?
Asi si nepochopila autorkin príspevok. Mala DVE odlišne aerolinky, tvoje bežne kecy sú mimo
Týmto ukoncujem debatu

@anonym_5e9730 Nuz, tak by si sa mala vyjadrovat explixitnejsie 😀

anonym_c055b9
21. jún 2026
@anonym_7c3f6c

@anonym_7c3f6c
Vidis ja o tom neviem pritom som Skywards Emirates gold member a vsetky lety organizuju Emirates a vzdy to je viac ako 3 hodiny a letim znova zajtra a prestupujem v Dubaji.