icon

Nepríjemná skúsenosť s vodičom Bolt

Včera o 15:23

AHojte, dnes sa mi stala nepríjemná vec. Som na pracovnej ceste. Objednala som si Bolt taxík na adresu firmy s cielovou adresou hl. stanica. Ja mesto nepoznam a neviem, kam sa vodic vie dostat a kam uz nie. Pozeram podla aplikacie a on je niekde uplne inde. Tak mu volam, kde sa nachadza, ze ho cakam na adrese. On, ze je tam, kde som to zadala v aplikacii. Ja som tam zadala inu adresu, ako tu, co tam zrazu v appke bola. Hovorim mu ok, ja som na tejto ulici, viem vam ist niekde naproti? Nie ostante tam, ja za vami pridem, lebo toto je Bolt a vy nemozete chodit za mnou. Tak som cakala. Volam mu znovu a on vraj bol na adrese, ktoru som mu nadiktovala ale nikto tam nebol. Povedala som mu, ze nemohol byt na tej adrese, lebo tam stojim pred preto nech mi povie, kam mam prist a ja tam pridem. Potom som isla na roh dvoch inych ulic, aby sa ku mne vedel dostat autom a povedala som mu, co vidim pred sebou a co moze byt zachytny bod pre neho. Na to mi povedal, ze takto to nefunguje, musim zadat ulicu. Tam vsak, kde som bola neboli popisne cisla, iba ulica a jeden objekt. Na co povedal, ze mam ist na ulicu, kde som mu povedala a tam pride. Stale som bola na konci tej ulice. Na to mi po 20 min zrusil jazdu. Ja som sa nedostala nacas na stanicu. musela som si kupit druhy listok na vlak. Pridem na miesto urcenia neskoro. Pisala som Boltu na podporu, oni s tym nic nemaju, vodic je externy dodavatel. Ja teda neviem, podpora nekomunikuje, oni nepochybili a za nich je vsetko ok.

Strana
z2
rozculena
Včera o 17:45
@anonym_autor

@anonym_8fc802 ja som tam mala zobrazene presne to, kde som si ho objednala. Takto zastala appka, ked sa spomalii data a uz som mu mohla iba volat.

@anonym_autor máš mať dáta,keď si objednávaš Bolt.Keď dáta nemáš,objednaj si normálnu taxi bez apky.
Použila som Hopin naposledy,keď som bola v BA.Nikde som nezadávala adresu,odkiaľ ma treba vyzdvihnúť,apka ma našla.

anonym_28806b
Včera o 17:47

A mna zase zaujima, ze kolko si si dala casovu rezervu na vlak.. toto dohadovanie mohlo trvat cca 15 min tipujem, plus este teda cesta.. ze teda ked si nestihla ten vlak.. a teda zjavne to bolo malo

A k situacii, tu bolo zle viacero veci.. cas rezerva, minute data, vodic, nefungujuca appka, ale teda to subtie data na vine..

autor
Včera o 17:48
@rozculena

@anonym_autor máš mať dáta,keď si objednávaš Bolt.Keď dáta nemáš,objednaj si normálnu taxi bez apky.
Použila som Hopin naposledy,keď som bola v BA.Nikde som nezadávala adresu,odkiaľ ma treba vyzdvihnúť,apka ma našla.

@rozculena ja som na business tripe. Este rano som data mala. Objednavala som si to v nasej firme na wifi. Po potvrdeni som vysla von. Vzdy zadavam adresu vyzdvuhnutia, specificky ked som v zahranici a ulice nepoznam a neviem, ci mi hodi spravnu adresu.

autor
Včera o 18:12
@anonym_28806b

A mna zase zaujima, ze kolko si si dala casovu rezervu na vlak.. toto dohadovanie mohlo trvat cca 15 min tipujem, plus este teda cesta.. ze teda ked si nestihla ten vlak.. a teda zjavne to bolo malo

A k situacii, tu bolo zle viacero veci.. cas rezerva, minute data, vodic, nefungujuca appka, ale teda to subtie data na vine..

@anonym_28806b ak by som aj data mala, vodic nepride tam, kde som urcila. Preto som s nim komunikovala telefonicky, kam mam prist alebo kde sa stretneme. A napriek tomu stale trval na tom, ze pride na danu ulicu a dane cislo. Dokonca mi tvrdil, ze tam bol, ale ma tam nevidel. Na co som mu povedala, ze to nie je mozne, kedze tam stojim a ziadne auto neslo nikde naokolo. Ak by povedal vopred, pozrite, tam kde ste si to zadali neviem prist, ale viem prist o ulicu dalej, tak tam som. Aj mna rano vysadil bolt v zasade o ulicku dalej na rohu. Do prace som to mala necelu minutu peso od miesta, kde ma vysadil. Cize tam niekde urcite vedel prist, resp. co najblizsie a tam som ho mohla cakat. Napriek tomu on isiel absolutne inde. Rovnako mi mohol v case, ked som mu prvy krat volala povedat, ze jazdu nevie zrealizovat a ja by som si zavolala nieco ine. Ale on ma nechal 20 minut cakat a potom uz v case, ked jazdu zrusil, bolo neskoro. Prisla som na pobocku, opytala si cislo na realny taxik, zavolala som si ho (mimochodom velmi pekne sme si dohodla, kde ma bude cakat). Prisli sme na stanicu dve minuty po odchode vlaku. Taxik som si objednavala presne 42 min pred ochodom vlaku a na stanicu je to 10 min autom. Taxik mal byt 4 min od miesta, kde som sa nachadzala.

anonym_8fc802
Včera o 18:26
@anonym_autor

@anonym_28806b ak by som aj data mala, vodic nepride tam, kde som urcila. Preto som s nim komunikovala telefonicky, kam mam prist alebo kde sa stretneme. A napriek tomu stale trval na tom, ze pride na danu ulicu a dane cislo. Dokonca mi tvrdil, ze tam bol, ale ma tam nevidel. Na co som mu povedala, ze to nie je mozne, kedze tam stojim a ziadne auto neslo nikde naokolo. Ak by povedal vopred, pozrite, tam kde ste si to zadali neviem prist, ale viem prist o ulicu dalej, tak tam som. Aj mna rano vysadil bolt v zasade o ulicku dalej na rohu. Do prace som to mala necelu minutu peso od miesta, kde ma vysadil. Cize tam niekde urcite vedel prist, resp. co najblizsie a tam som ho mohla cakat. Napriek tomu on isiel absolutne inde. Rovnako mi mohol v case, ked som mu prvy krat volala povedat, ze jazdu nevie zrealizovat a ja by som si zavolala nieco ine. Ale on ma nechal 20 minut cakat a potom uz v case, ked jazdu zrusil, bolo neskoro. Prisla som na pobocku, opytala si cislo na realny taxik, zavolala som si ho (mimochodom velmi pekne sme si dohodla, kde ma bude cakat). Prisli sme na stanicu dve minuty po odchode vlaku. Taxik som si objednavala presne 42 min pred ochodom vlaku a na stanicu je to 10 min autom. Taxik mal byt 4 min od miesta, kde som sa nachadzala.

@anonym_autor keby si mala dáta tak snáď v aplikácii vidíš kde reálne je vodič a lepšie by ste sa dohodli alebo by si ho včas zrušila

autor
Včera o 18:27
@anonym_8fc802

@anonym_autor keby si mala dáta tak snáď v aplikácii vidíš kde reálne je vodič a lepšie by ste sa dohodli alebo by si ho včas zrušila

@anonym_8fc802 ale ja som mu volala. Je tam zavolať vodičovi a zavolala som mu. Lepšie sa dohodneme po telefóne ako po správach. A myslíš, že ak by ten paušál bol môj súkromný, že si dáta nedobijem za 2s?

andreakg
Včera o 19:12

@anonym_autor z podpory sa ti ani neozvú,ja som chcela reklamovať,že vodič po mňa neprišiel,z účtu mi stiahlo peniaze, absolútne na to nereagovali

anonym_2560a3
Včera o 19:25

Tiež sa mi stalo že som potrebovala odviesť z nejakej adresy a tiež som nevedela kde môže stáť atď.Mesto poznám krátko.Volala som mu dala záchytné body nakoniec som prišla na to že stál z druhej strany budovy 🤣 lebo tam vraj zvykne nakladať a vykladať zákazníkov na tej adrese . Našťastie bol ústretový pochopil že to tu nepoznám až tak a chudák blúdil hľadal ma a ja jeho ale jazdu mi nezrušil len som zaplatila o 50 centov viac lebo mu tak bolt ukázal keďže ma čakal dlhšie ako dve minúty.Je to aj o šoférovi a tento chalanisko bol zlatý

anonym_8fc802
Včera o 19:26
@anonym_2560a3

Tiež sa mi stalo že som potrebovala odviesť z nejakej adresy a tiež som nevedela kde môže stáť atď.Mesto poznám krátko.Volala som mu dala záchytné body nakoniec som prišla na to že stál z druhej strany budovy 🤣 lebo tam vraj zvykne nakladať a vykladať zákazníkov na tej adrese . Našťastie bol ústretový pochopil že to tu nepoznám až tak a chudák blúdil hľadal ma a ja jeho ale jazdu mi nezrušil len som zaplatila o 50 centov viac lebo mu tak bolt ukázal keďže ma čakal dlhšie ako dve minúty.Je to aj o šoférovi a tento chalanisko bol zlatý

@anonym_2560a3 v appke neukazuje polohu kde čaká?

anonym_2560a3
Včera o 19:30
@anonym_8fc802

@anonym_2560a3 v appke neukazuje polohu kde čaká?

Popravde naposledy som si objednavala asi pol roka dozadu a nepamätám si.Viem že vidieť polohu kde je keď ho objednávas a ako sa blíži k tebe do cieľa ale keď už je akože v cieli tak to neviem

autor
Včera o 20:00
@anonym_2560a3

@anonym_2560a3 ved to, ono je to o tom pristupe. Neviem, ci mu vadilo, ze hovorim na neho po slovensky, preco nebol vobec ustretovy. Ako hovorim, v danom meste som isla aj s indom, aj s ukrajincom a nebol problem.

rozculena
Včera o 20:49
@anonym_autor

@anonym_2560a3 ved to, ono je to o tom pristupe. Neviem, ci mu vadilo, ze hovorim na neho po slovensky, preco nebol vobec ustretovy. Ako hovorim, v danom meste som isla aj s indom, aj s ukrajincom a nebol problem.

@anonym_autor a v akej cudzine si bola,keď mu vadila slovenčina?

autor
Včera o 20:54
@rozculena

@anonym_autor a v akej cudzine si bola,keď mu vadila slovenčina?

@rozculena no hádaj, kde rozumejú slovensky a nie je to Slovensko.

anonym_2560a3
Včera o 21:01
@anonym_autor

Dalo sa ti dať na neho hodnotenie?ak je taký aj voči iným neochotny nemá čo robiť prácu kde je v kontakte s ľuďmi

katulienocka999
Včera o 21:50

@anonym_autor aj ja som v ba mala blbú skúsenosť s Boltom 🙈 že nevie nájsť adresu a pritom adresa bola pevná pri hoteli kde predtým nebol problém a nakoniec zrušil trasu a prefrcal okolo mna a to som s nim ešte aj telefonicky komunikovala...našťastie som tam mala menšiu časovú rezervu tak som stihla objednať ďalší najbližší bolt..ale nadávala som neskutočne na toho prvého co mi to zrušil

anonym_238afc
Včera o 21:55

Sak lístok na vlak neni na presný čas, ale platí dlhšie, takže si neprišla o peniaze

sissy27
Včera o 22:37
@anonym_autor

@sissy27 cim som si to sposobila sama?

@anonym_autor napr tym, ze nie si schopna zabezpecit si dostatocne data v mobile a objednat si ten bolt s gps lokaciou, ze zrana do vecera si nedokazes zapamatat, ze na tu adresu sa auto nedostane a nezavolas si ho ako normalny clovek tam, kde sa dostat vie…

autor
Dnes o 05:34
@anonym_238afc

Sak lístok na vlak neni na presný čas, ale platí dlhšie, takže si neprišla o peniaze

@anonym_238afc objednavas si listok na vlak a miestenku. Do konkretneho vlaku. Ako nie je na presny cas. Musela som si kupit druhy listok na stanici.

autor
Dnes o 05:36
@sissy27

@anonym_autor napr tym, ze nie si schopna zabezpecit si dostatocne data v mobile a objednat si ten bolt s gps lokaciou, ze zrana do vecera si nedokazes zapamatat, ze na tu adresu sa auto nedostane a nezavolas si ho ako normalny clovek tam, kde sa dostat vie…

@sissy27 mam firemny telefon a data si neviem zabezpecit sama cet aplikaciu. Ja viem, ze na konkretne miesto nevie prist vodic boltu, ale vie prist o ulicu dalej napravo, alebo nalavo. Vysadzal ma rano bol u ulicu dalej a do prace som to mala 1 min. presne tam som myslela, ze sa mozeme stretnut s tymto boltom. Ale on tvrdil, ze pride na moju adresu a dokonca mi povedal, ze tam bol, ale ja som tam nebola.

Strana
z2