Obalujete a zamykáte kufor na letisku?
Baby, balite kufor do fólie? Zamykate ho?
Videla som nedávno foto , že zámok kvôli kontrole vylomeny.
Ďakujem ❤️
nezamykam a obalujem
ja mam trochu "fobiu" ze mi kufor poskodia tak, ze sa vsetko z neho vysype 😀 a toto mi pride take, ze by to mohlo udrzat pokope 🙂
Nebalim do folie, ale zamykam, podstatou toho prispevku o vylomenom kufri bolo to, ze pani nemala zamok, ktory vedia na letisku otvorit 🙂 ak mas TSA zamok, otvoria ti kufor univerzalnym klucom a neposkodia kufor 🙂
Zamykame vysiacim zamkom.
Nie nebalim 😃😃😃
Predvcerom sme inak prileteli z dovci a stvrt nasho lietadla musela otvarat kufre na kontrole. No este sa tam s foliou babrat by ma porazilo
ano, balim do folie odkedy som mala vsetky veci smradlave a mokre co niekomu vytieklo pivo a kufor zniceny ☹️
@anonym_autor nie nebalim, máme na to také sťahovacie pásky. Zamykám, nikdy sa mi nic nestalo
Nezamykam, nebalim mam plastovy ktory stacit pretriet vlhkou handickou alebo utierkou a je ako novy. Latkovy by som asi dala radsej do folie ten sa cisti horsie.
@anonym_autor
Nebalim nezamikam letenka kupena platinovou kartou dufam ze to poskodia alebo ukradnu
Nebalím, však by ma porazilo to šklbať pri kontrole a aj tak by bol nakoniec bez... Mám obal na kufor.
Nebalim do folie, zabalila som raz ked som 1.x letela a urvali mi kolieska, tie jedine neboli zabalene 😅 kaslem na to.. ale zamykam
Napr.mňa v Egypte kontrolujú takmer vždy. Raz som mala obalený, stála som tam ako idiot 15 min. kým zohnali nožnice, na to, aby ma o minútu pustili. Odvtedy neobalujem. Ale zamykám.
Treba mať kufor s TSA zámkom. Zamykám stále. Keď potrebujú si otvoria univerzálnom.
zalezi, kam aj letim, ale nezamykam, davam nan vsak taky pas, co sa len zacvakne, ak by nahodou praskol, nech sa nerozleti vsetko.
už dávno som neletela s podanou batožinou, ale keď som lietala, tak som nebalila ale zamykala. teraz by som zamkla a prepásala farebným pásom...
Je uplne zbytocne obalovat si kufre foliou, nie je to k nicomu. Ja som tu "kauzu" so zlomenym zipsom na kufri zachytila. Treba mysliet na to, ze oni maju pravo otvorit kufor, ci uz colnici alebo policajti kedykolvek a komu oni uznaju za vhodne. Takze kopat nozickami a vypisovat na internety, ze mi nieco otvorili bez mojej pritomnosti je uplne zbytocne.
Dnes uz skoro kazdy kufor ma TSA zamok, ktory vedia otvorit specialnym klucom bez poskodenia kufra.
Ja si velky kufor neobalujem do folie, ale kupila som si nan taky ten cestovny obal.
Do fólie asi nik už nedáva, to mi príde riadne retro ako 20 rokov dozadu, však teraz sú tie elastické obaly na kufre, kto by sa trápil s fóliou. Ja osobne mám jeden plastový ten neriešim, ľahko sa utrie a nejaký škrabanček prípadný ma nezabije. Síce vidím na letisku že tie poťahy niektorí dávajú aj na plastové, neviem či majú kufre za tisíce alebo čo ak sa boja prípadného škrabančeka... Muž má látkový, ale tmavý takže nemá tiež obal, ale keby mám svetlý látkový čo sa horšie čistí použijem ten elastický poťah na kufor. Fóliu určite nie, nie sme v dobe kamennej.
Do fólie asi nik už nedáva, to mi príde riadne retro ako 20 rokov dozadu, však teraz sú tie elastické obaly na kufre, kto by sa trápil s fóliou. Ja osobne mám jeden plastový ten neriešim, ľahko sa utrie a nejaký škrabanček prípadný ma nezabije. Síce vidím na letisku že tie poťahy niektorí dávajú aj na plastové, neviem či majú kufre za tisíce alebo čo ak sa boja prípadného škrabančeka... Muž má látkový, ale tmavý takže nemá tiež obal, ale keby mám svetlý látkový čo sa horšie čistí použijem ten elastický poťah na kufor. Fóliu určite nie, nie sme v dobe kamennej.
@marsmykkok tie fólie aj obaly sa dávajú aj (a možno aj hlavne) kvôli zlodejom, aby to mali ťažšie ... plus aj ako ochrana proti náhodnému otvoreniu ... teda nie každý rieši škrabančeky 😒
@anonym_autor zamykam kufor, dokonca aj na hotelovej izbe zamykam. Foliu nepouzivam mam navleky z temu na kufor ktore po ceste vyperiem
mam obal na kufor ... naasuvaci ..
@anonym_autor na kontrolu ma vždy volali. Takže nebolo treba vylamovat. Raz v Číne a raz vo Vietname. Fóliu nikdy nedávam. Zamykám a kufor mám označený farbne
@marsmykkok neviem, či retro, ale na európskych letiskách to vídavam, v Severnej Amerike sa s tým nikto nes…e.
K téme, mám TSA zámku, na indikátore vidno, či ju na letisku odomkli, stalo sa mi to len raz. Do kufra vložili papier, že bol otvorený a zámku zamkli.
Nepoužívam žiadne obaly, fólie atď, prasknúť mi nemá čo mám látkový kufor.
Nie nebalim 😃😃😃
Predvcerom sme inak prileteli z dovci a stvrt nasho lietadla musela otvarat kufre na kontrole. No este sa tam s foliou babrat by ma porazilo
@ivik4 pri akej kontrole? ved kufre dole do lietadla ti nekontroluju

Ano, hovoria radšej nezamykat.