icon

Odporúčate cestovanie s BlaBlaCar z Brna do Novák?

linola1
19. sep 2026

dobrý deń, má niekto skúsenosti trasa brno-nováky, odporúčate, neodporúčate. ďakujem.

sissy27
19. sep 2026

@linola1 s touto konkretnou trasou skusenost nemam, ale inak ano, na svk aj v zahranici, za mna super.

ibrunova
19. sep 2026

To je jedno, aká trasa, blabla ako také je ok

sovica
19. sep 2026

@linola1 Čo tam chceš odporúčať alebo neodporúčať? Vidíš vodičov, ceny, odchod-príchod, recenzie... Ak má niekto viac dobrých recenzií, tak aké váhanie? Ale každý musel nejak začínať. Takže tam môže byť aj nejaký dobrý vodič, ktorý sa práve na BlaBlaCar registroval, takže recenziu ešte nemá žiadnu. Nevyskúšaš - nevieš.

linola1
autor
19. sep 2026
@sovica

@linola1 Čo tam chceš odporúčať alebo neodporúčať? Vidíš vodičov, ceny, odchod-príchod, recenzie... Ak má niekto viac dobrých recenzií, tak aké váhanie? Ale každý musel nejak začínať. Takže tam môže byť aj nejaký dobrý vodič, ktorý sa práve na BlaBlaCar registroval, takže recenziu ešte nemá žiadnu. Nevyskúšaš - nevieš.

@sovica prečo odpoveď štýlom čo tam chcem odporúčať. Stačilo napísať svoj názor.

linola1
autor
19. sep 2026
@sovica

@sovica a už keď chceš vedieť, prečo som položila takú otázku, ide o moju vnučku, a ja som s takýmto cestovaním není stotožnená, tak som len chcela poznať názor iných.

ibrunova
19. sep 2026
@linola1

@sovica a už keď chceš vedieť, prečo som položila takú otázku, ide o moju vnučku, a ja som s takýmto cestovaním není stotožnená, tak som len chcela poznať názor iných.

@linola1 moja dcéra tak chodí, zhodou okolností tiež z Brna.. Treba si vždy pozerať recenzie.. Ale samozrejme vždy som najradšej, keď je už na mieste. Tá doprava z Brna je dosť nafigu.

linola1
autor
19. sep 2026
@ibrunova

@linola1 moja dcéra tak chodí, zhodou okolností tiež z Brna.. Treba si vždy pozerať recenzie.. Ale samozrejme vždy som najradšej, keď je už na mieste. Tá doprava z Brna je dosť nafigu.

@ibrunova ako to mám chápať, z brna nie je zabezpečovaná, či ako. JA STARá škola som sa len zháčila, či je to bezpečné. uvidíme čo povie otec, či s tým bude súhlasiť, a prváčka ešte nemá žiadne skúsenosti za týždeń čo tam je.

ibrunova
19. sep 2026
@linola1

@ibrunova ako to mám chápať, z brna nie je zabezpečovaná, či ako. JA STARá škola som sa len zháčila, či je to bezpečné. uvidíme čo povie otec, či s tým bude súhlasiť, a prváčka ešte nemá žiadne skúsenosti za týždeń čo tam je.

@linola1 myslela som to tak, že z Brna veľa ľudí chodí cez blabla, lebo iná doprava, rozumej verejná, nemá bohvieaké spojenia.

sovica
19. sep 2026
@linola1

@sovica prečo odpoveď štýlom čo tam chcem odporúčať. Stačilo napísať svoj názor.

@linola1 Tak napísala si: "...má niekto skúsenosti trasa brno-nováky, odporúčate, neodporúčate...". A názov diskusie: "Odporúčate cestovanie s BlaBlaCar z Brna do Novák?" Neviem teda, čo si chcela počuť resp. čítať.
Ak by znela otázka: Odporúčate cestovanie s BlaBlaCar? Odpoveď ti dám, áno, odporúčam. Len treba čítať recenzie vodičov, s ktorými chcem zdieľať cestu.
Keďže tvoja otázka znela, či odporúčame cestovať s BlaBlaCar trasu Brno-Nováky, čo ti má človek napísať, ak práve túto trasu neabsolvoval resp. mohol absolvovať s úplne iným šoférom, ako tvoja vnučka?
Môj brat takto bráva ľudí na trase Praha - Zvolen. Kým nemal auto, tiež cestoval cez BlaBlaCar. Syn v 1. ročníku na VŠ tiež cestoval trasu Nitra - Zvolen cez BlaBlaCar. Našiel kočku z inej VŠ a vyššieho ročníka, čo túto trasu chodila autom a potom už stále cestoval s ňou, lebo bol spokojný.
Takže na záver. Chápem, že máš ako babka obavy, lebo si takého cestovanie nikdy nevyskúšala. Ale ak si vnučka poriadne prečíta recenzie a bude cestovať s overenými vodičmi, tak sa nemá čoho báť. Cestovanie s BlaBlaCar je rýchlejšie, pohodlnejšie aj lacnejšie. Nemusí prestupovať a zbytočne čakať na ďalšie spoje.