Odporúčate kúpu nového alebo použitého strešného stanu?
Dobrý deň,aký máte na to názor? Chceli sme kúpiť strešný stan a spomenuli sme to pred rodinou. Príbuzný sa nám hneď ponúkli,že oni majú iba raz použitý a že nám ho predajú o 20% lacnejšie ako stál nový a že by im momentálne tie peniaze veľmi pomohli. Doma sme to prehodnotili a zhodli sme sa,že si radšej kúpime nový. Keď sa to rodina dozvedela,tak sa nahnevali a svokra nám dohovárala,že to sme naozaj nemuseli.
- Nie,nechceli sme ho zadarmo,ale keďže už bol použitý a má cca 2 roky,neprišlo nám výhodné ho kúpiť o 20% lacnejšie ako stál nový. Áno,keby ho ponúkli napr za polovicu,tej by sme ho zobrali od nich. Či čo si o tom myslíte vy??
@anonym_autor na novy mas zaruku. Na ten ich nie.
Cokolvek sa vyskytne pokazene, je to ako bazar.
Myknu plecom a povedia ti, ze si si to urobila sama a chces to iba na nich hodit, aby ti vratili peniaze.
Kup novy. Alebo ten ich za dve tretiny ceny max.
svokra nech nerozdúchava vášne… ak vám ide o cenu, zavolaj tým príbuzným ako píše
@anonym_79fafe - tu nie je nič na hnevanie sa…
Mi sme si ho aj kúpili a to je ten problém,že sme ho nekúpili od rodiny. Keď sme spomenuli,že chceme kúpiť strešný stan,tak sa nám ponúkli,že mám predajú ten svoj a ponúkli cenu. Áno možno keby ponúkli nejakú zaujímavú cenu,tak by sme o tom uvažovali,ale keď to nebolo pre nás zaujímavé,tak sme ich ani nekontaktovali a išli kúpiť nový a to je ten problém. A svokra sa vyjadrila,že to sme veru nemuseli..
ste im mohli ponúknuť inú cenu. alebo aj by bolo slušné povedať že ich ponuku neprijímate. taká je pravda…

Navrhla by som im cenu, ktorú sme ochotní dať - racionálnu v porovnaní s tým za koľko sa dá takýto použitý stan v takom stave akom je kúpiť niekde z druhej ruky a skúsila nájsť kompromis, my by sme mali stan za lepšiu cenu, oni by sa zbavili veci, ktorú nepoužívajú a zbytočne by im nezavadzala a mali by z toho peniaze... keby sme sa nedohodli, kúpili by sme nový a oni svoj môžu predať cez bazár... rodina, ktorej sa to netýka sa do toho nemá montovať vôbec