Odstrániť čiarové nálepky z kufra pred letom?
Na kufri mi zostali dve malé nálepky s čiarovým kódom z predošlého letu. Mám ich pred ďalším odbavením radšej odlepiť alebo na tom nezáleží?
S tým musí byť neskutočne veľa práce...nechaj tak
toto odstanit trva par sekund, napisat prispevok na kona trva dlhsie.
To su otazky ako v pomocnej skole.
celkom som neporozumela otázke - ty prídeš z nejakej dovolenky alebo prac.cesty a necháš to tam nalepené? aj kufre teda necháš nevybalené? či? ale je pondelok, tak chápem túto otázku, ešte si po víkende taká zaspatá 😂
Ja to dávam hneď dole. Na čo by mi to tam bolo ?
@maca1984 chce ukázať že bola na dovolenke. Lietadielkom
@maca1984 chce ukázať že bola na dovolenke. Lietadielkom
@anonym_447d97 tak zas netreba sa z toho smiať. Možno bola naozaj prvý raz niekde lietadlom a chce si to tam nechať " pozerajte, ja mám už 4 nálepky " . I keď teda nepoznám človeka ktorého by zaujímali tieto nálepky na cudzích kufroch.
Nálepky sa dávajú na kufor? Doteraz sme mali len cez rukoväť.
Tu velku cez rukovat treba celu strhnut. Plus tie male s ciarovymi kodmi aspon poskodit natolko, aby neboli kompletne. Niektore idu dole fajn cele, ale niektore sa proste trhaju. Tak tie aspon poskodit nejakym sposobom, aby ich masiny znovu nenacitali.
Pekne to odlep a schovaj na pamiatku.My to vyhadzujeme.
My sme to mali v "navode". Vsetky stare nalepky prec. Ten kufor cestou nieco/niekto skenuje, aby ho to poslalo tam kam ma. Ak sa precita stary kod, tak ho najskor vyhodnoti ako nespravny a kufor sa "vyradi", lebo sa nevie kam s nim. Potom ho niekto musi prezriet a najst spravny kod - to moze, ale aj nemusi byt hned a medzitym uz lietadlo moze byt ta prec ... Takze ak chces nechat kufor na letisku a odletiet bez neho, kludne ich tam nechavaj, raz sa to urcite podari.
Tu sa stále človek nové veci dozvie, naposledy som letela ešte za éry Gustáva Husáka a vtedy sa nič také nedávalo
My sme boli na zaciatku prazdnin v egypte a dnes som davala doku nalepjy na kufri a ruckach levo zajtra letime znova ..samozrejme kufre som vybalila uz vtedy .. ja to vzdybodstranujem sz pred dalsou dovolenkou..zturecka boli na kufri 10 mesiacov...dcerka ms napriklad naramok z egypta na ruke este stale🤣 ako ju poznam este aj do skoky pojde s dvoma
Necha ich a daj do kufra nejaku lokalizaciu - budes mat mozno zabavu v tom aby si videla kade beha kufor - mozno toho stihne precestovat po svete viac ako ty.

Nemusíš, ale necuduj sa keď ty vystúpiš v Egypte a kufor na Sardinii