Poraďte najvýhodnejší lístok na vlak Bratislava - Viedeň
Aky typ listku je najvyhodnejsie kupit, ak cestujem napr v pondelok Ba-Vieden a v piatok Vieden- Ba? Kupujete cez ZSSR, alebo rakuske?
@anonym_autor ak by si chcela kupit len jednorazovy listok, tak OBB ma lacnejsi listok BA-Wien stoji 12,90 €, ak by si ho kupovala na sk, tak stoji 14,10 €,
kup si EUROPA REGIONAL WIEN TICKET – jednorazové spiatočné cestovné lístky, stoji BA- Wien 18,50 on-line, ak pri pokladni , tak 19,00.
@anonym_autor ak by si chcela kupit len jednorazovy listok, tak OBB ma lacnejsi listok BA-Wien stoji 12,90 €, ak by si ho kupovala na sk, tak stoji 14,10 €,
kup si EUROPA REGIONAL WIEN TICKET – jednorazové spiatočné cestovné lístky, stoji BA- Wien 18,50 on-line, ak pri pokladni , tak 19,00.
@gab dakujem, teraz som to pozerala, mam to chapat tak, ze ak by som si kupila v pokladni ten spiatocny 19€, tak nie je jednodnovy, ale navrat do 16 dni?
"Dokedy musím absolvovať cestu späť?
Pri online lístku do 4:00 h nasledujúceho dňa. Lístok z pokladnice platí na cestu späť 16 dní.."
@gab dakujem, teraz som to pozerala, mam to chapat tak, ze ak by som si kupila v pokladni ten spiatocny 19€, tak nie je jednodnovy, ale navrat do 16 dni?
Pri online lístku do 4:00 h nasledujúceho dňa. Lístok z pokladnice platí na cestu späť 16 dní.."
@anonym_autor Autobusy tiez kukni tie su lacnejsie ked o to ide
@anonym_autor ZSSR😄😃 viem, ze preklep, ale pobavilo😄
@anonym_c2219f Ja by som to kupil zez ZRPŠ 🙂
@anonym_autor
aj ja som to tak pochopila, ak kupis pri pokladni, plati ti 16 dni.
Platnosť, prerušenie a vrátenie lístka
Pravidlá platnosti sa líšia podľa toho, kde si lístok kúpite.
Lístok kúpený online alebo v aplikácii platí jeden deň, cestu tam treba začať v deň platnosti a cestu späť ukončiť do 4:00 h nasledujúceho dňa.
Lístok kúpený v pokladnici na trase Bratislava – Wien (Wien Ticket) platí 16 dní, cestu tam treba začať v prvý deň platnosti, prerušenie cesty je dovolené.
on ten listok, ked je vytlaceny vyzera takto: https://www.facebook.com/photo/?fbid=4998186183...
online je iny
@anonym_autor
aj ja som to tak pochopila, ak kupis pri pokladni, plati ti 16 dni.
Platnosť, prerušenie a vrátenie lístka
Pravidlá platnosti sa líšia podľa toho, kde si lístok kúpite.
Lístok kúpený online alebo v aplikácii platí jeden deň, cestu tam treba začať v deň platnosti a cestu späť ukončiť do 4:00 h nasledujúceho dňa.
Lístok kúpený v pokladnici na trase Bratislava – Wien (Wien Ticket) platí 16 dní, cestu tam treba začať v prvý deň platnosti, prerušenie cesty je dovolené.
on ten listok, ked je vytlaceny vyzera takto: https://www.facebook.com/photo/?fbid=4998186183...
online je iny
@gab super,, dakujem, to som netusila, ze v tom moze byt taky rozdiel
@anonym_c2219f nie je to preklep je to Zeleznicna spolocnost Slovenskej republiky, ktora ma na starosti osobnu dopravu. ZSR su Zeleznice Slovenskej republiky a tie maju na starosti kolaje a prislusenstvo ako stanice, troleje...
@anonym_501f93 teraz som si to pozrela, z toho ineho vyznamu a nevedela som sa prestat smiat
@anonym_c2219f
@anonym_c2219f nie je to preklep je to Zeleznicna spolocnost Slovenskej republiky, ktora ma na starosti osobnu dopravu. ZSR su Zeleznice Slovenskej republiky a tie maju na starosti kolaje a prislusenstvo ako stanice, troleje...
@anonym_501f93
Je to Železničná spoločnosť Slovensko, skratka ŽSSK
@anonym_501f93
Je to Železničná spoločnosť Slovensko, skratka ŽSSK
@anonym_a09c15 ked pises bez diakritiky ako autorka, aj ja, tak je to ZSSR😉
@anonym_501f93 Je ZSR a ZSSK. ZSSR neexistuje (ani jedna, ani druha).