icon

Prečo cena letenky stúpa pri ďalších pasažieroch?

nellyuana
21. aug 2026

Ahojte. Potrebujem radu ohľadom letenky cez wi..air. ked hľadám sama za seba letenku, tak stoji 24,9e, akonahle pridám rodinných príslušníkov, tak cena stupne na 29,9e. Plus, ked chcem zakúpiť wi.. smart je tam písané 24,46e za rodinu a bum narata to každému 🤦‍♀️ viete ma prosím usmerniť, kupujem prvy x. Vdaka

Prečo cena letenky stúpa pri ďalších pasažieroch?
sissy27
21. aug 2026

@nellyuana za 24,90€ je dostupna posledna letenka, preto ti uz dviha cenu. Wizzsmart je podla mna po rozratani 24,46€ / osoba ak to kupis pre celu skupinu. Ak by si dokupila napr len pre dve osoby, tak bude cena ina.

anonym_7f1ba3
21. aug 2026

je tam zly preklad, ked mam wizzair v anlgickej verzii tak to pise spravne, nikdy to nie je cena za skupinu, vzdy za osobu bohuzial

biba_18
21. aug 2026

cenotvorba sa odvíja od viacerých faktorov - jeden z nich je dostupnosť a druhý dopyt ...

anonym_0ea883
21. aug 2026

@nellyuana
🤣 este vypisuj dalej na MK a pockaj par dni a letenky budu lacnejsie za 49.99

anonym_c85a31
21. aug 2026

pre par eur taka drama, kym tu vypisujes, uz si ich niekto iny vdacne kupil

anonym_f3668f
21. aug 2026

Netusim preco je to tak, ale to iste Ryanair...kupovala som letenky, pre jedneho 55 eur (Ateny), pre 4 osoby uz 69...za tu nizsiu sumu ma to pustilo aj pre 2 osoby. Vyriesila som to 2-x booking, ja a jedno dieta jedna platba a hned muz s druhym dietatom druhy booking...sice na letisku to zdrzuje preklikavat dva booking a tym i boarding passy...ale prezilo sa.

patrike
21. aug 2026

Chod na tu stranku cez private mod prehliadaca a to uvidis este ine triky s cenou.

natalka13
21. aug 2026

Akciova cena je vzdy iba na urcity pocet leteniek.

nellyuana
autor
24. aug 2026
@anonym_c85a31

pre par eur taka drama, kym tu vypisujes, uz si ich niekto iny vdacne kupil

@anonym_0ea883
@anonym_c85a31 dievčence, otázka znela úúúúplne inak - prečo je tam iná cena...nie to, že bude vyššia ak ju v sekunde nekúpim a ani to, že mi ide o pár centov.

nellyuana
autor
24. aug 2026
@natalka13

Akciova cena je vzdy iba na urcity pocet leteniek.

@anonym_f3668f
@natalka13 Ďakujem za info 🙂

nellyuana
autor
24. aug 2026
@patrike

Chod na tu stranku cez private mod prehliadaca a to uvidis este ine triky s cenou.

@patrike vďaka, dnes vyskúšam