Problémy s on-line check-in u SunExpress
Ahojte, chcem sa poradiť ohľadne problému s on-line Check-in, ktorý sa snažíme už dve hodiny neúspešne dokončiť. Jedná sa o spoločnosť SunExpress. Urobili sme on-line Check-in, prišlo nám niekoľko potvrdzovacich emailov. Je tam doslova napísané že e- lístky tu. Po kliknutí nás to vracia na hlavnú stránku Check-in a lístky nie sú. Už sme dali aj možnosť zaplatiť sedadlá, peniaze stiahlo a letenky stále nikde. Nemáte niekto skúsenosť? Je mi jasné,že zajtra tam budeme volať ale nervy mám na dranc z toho 😁🤦🏼♀️
Nám sa stalo podobné, videli sme normálne sedadlá na svoje mená, ale nešiel nám check-in, tak sme neriešili, že urobíme na letisku.
A tam nám povedali že neletíme, že až na druhý deň, že už majú plný stav.
Je známe, že letecká spoločnosť predá viac leteniek ako majú kapacitu, lebo sa nejaký ľudia vždy nedostavia, tak može byť aj táto varianta, že aj letenky nájde, check-in urobiť nejde..
Držim palec, aby to tak nebolo
@anonym_924bea ano, presne toto hovoril milan bez mapy v jednom videu
Tu je to, autorka pozri si to. Nemusis mat nainstalovany tik tok.. ide mi to aj bez tohi
@waity888 ja som tiez vcera vecer robila a neisiel mi, letime v sobotu, tiez som kupila sedadla, lebo som pocula ze nas rozhadzu, sunexpres ma zadarmo aj na letisku, tak nam ho urobia tam
Ďakujem všetkým 😊
@ciernedievca Tak pôjdeme spolu len odporúčam to naozaj vybaviť vopred lebo na koniec sme sa dovolali priamo do SunExpress a urobili nám to ( zaplatili sme 40€ za miesta) lebo vraj sa naozaj stáva že predaných je viac leteniek a ľudí otáčajú na letisku a musia čakať na ďalšie lety . Tak ako písala pani vyššie. Že nespoliehať sa na check in na letisku mi bolo povedané
@waity888 ja som tiez vcera vecer robila a neisiel mi, letime v sobotu, tiez som kupila sedadla, lebo som pocula ze nas rozhadzu, sunexpres ma zadarmo aj na letisku, tak nam ho urobia tam
@ciernedievca a kam letíte ak sa smiem opýtať? Do Turecka? 😊
@ciernedievca a kam letíte ak sa smiem opýtať? Do Turecka? 😊
@waity888 a kde bol problem ? vy ste isli tiez cez cestovku ? my ideme cez Tui a ideme do hotela Miracle, kde ste vy ?
@waity888 tiez sme mali problem s checkin, dovolenku sme mali cez TUI a leteli so sunexpres. Cestou tam sa mi to nepodarilo vobec spravit ani po 15 pokusoch, zavolala som do TUI, spravili to za mna a na mail poslali boarding pass uz len. Cestou spät to iste co tebe-peniaze za sedadla stiahli, boarding passy nikde. Pisala som do tui, odporucili skusit neskor. Tam bol aj rozdiel v tom ze sme dostali instrukcie slovensky aj nemecky a v jednom bol check in 72h pred odletom, v druhom 36. Skusala som teda tych 72h, tam som aj zaplatila sedadla ale realne mi to slo nakoniec dokoncit az tych 36h pred odletom, tam sa mi to uz podarilo hned na 1 pokus a dosli boarding passy do mailu.
@waity888 a kde bol problem ? vy ste isli tiez cez cestovku ? my ideme cez Tui a ideme do hotela Miracle, kde ste vy ?
@ciernedievca Nepovedali nám vôbec že kde bol problém. Len že sa nemáme spoliehať na check in na letisku. Ideme cez cestovku Der Touristik a ideme do Glamour Resort Spa ( Colakli). Letíme zajtra večer 20:45 z Viedne 😊
@waity888 tiez sme mali problem s checkin, dovolenku sme mali cez TUI a leteli so sunexpres. Cestou tam sa mi to nepodarilo vobec spravit ani po 15 pokusoch, zavolala som do TUI, spravili to za mna a na mail poslali boarding pass uz len. Cestou spät to iste co tebe-peniaze za sedadla stiahli, boarding passy nikde. Pisala som do tui, odporucili skusit neskor. Tam bol aj rozdiel v tom ze sme dostali instrukcie slovensky aj nemecky a v jednom bol check in 72h pred odletom, v druhom 36. Skusala som teda tych 72h, tam som aj zaplatila sedadla ale realne mi to slo nakoniec dokoncit az tych 36h pred odletom, tam sa mi to uz podarilo hned na 1 pokus a dosli boarding passy do mailu.
@zdenkak87 Možno je aj toto problém že to nejde 72 hodín pred ako uvádzajú ale až tých 36. Ale tak oni zarábajú aj na tom,že si ľudia musia nakoniec tie miesta platiť. Plus tým že je hlavná dovolenková sezóna tak predávajú viac leteniek ako majú miest a potom sú z toho problémy. Ďakujem za názor,nabudúce skúsime počkať 😊
@ciernedievca Nepovedali nám vôbec že kde bol problém. Len že sa nemáme spoliehať na check in na letisku. Ideme cez cestovku Der Touristik a ideme do Glamour Resort Spa ( Colakli). Letíme zajtra večer 20:45 z Viedne 😊
@waity888 mne sa to dnes podarilo spravit, asi je mozne to urobit 36 hodin pred odletom, my ideme zajtra o 19-tej z viedne

Nám sa stalo podobné, videli sme normálne sedadlá na svoje mená, ale nešiel nám check-in, tak sme neriešili, že urobíme na letisku.
A tam nám povedali že neletíme, že až na druhý deň, že už majú plný stav.
Je známe, že letecká spoločnosť predá viac leteniek ako majú kapacitu, lebo sa nejaký ľudia vždy nedostavia, tak može byť aj táto varianta, že aj letenky nájde, check-in urobiť nejde..
Držim palec, aby to tak nebolo