icon

Stihnem let z Bratislavy s vlakom o 15:30?

9. sep 2025

Ahojte, letím na dovolenku prvý krát tak prosím o pomoc :D

Let máme o 17:50 z BA, stihnem to ak vlakom na hl. stanicu dorazím o 15:30? Zo stanice by sme si zobrali Bolt to je asi 30 min na letisko, takže o 16tej som na letisku. Kufre máme aj do podpalubia.

Ďakujem za pomoc

Strana
z2
stankadu
9. sep 2025

Ja sa teda na vlaky absolutne nespolieham. Ak niekam cestujem radsej prespim v BA a som v klude. Ano su to financie nevyse, viem, ale teda stresovat sa nebudem. Tiež bývam ďaleko od Bratislavy. Bolt by som si nebrala, radsej MHD-čkou, tušim 61 tam chodi, maju svoje pruhy a skôr prejdu (ak nie je totalne uzatvorena cesta alebo iny masaker na ceste).

stankadu
9. sep 2025

A na hlavnej stanici su teraz vyluky, sice neviem presne ktore smery a vlaky, ale prerabaju tam vyhybky. Tak aj to treba brat do uvahy ako ďalšie zdržanie. Ešte nedávna skúsenosť: nas priamy vlak do BA mal 2 hod meskanie, prestupovali sme na ďalšie 2 vlaky (pokazili sa) a pani s kufrom mi hovorí, že ešteže som isla o pol dňa skôr na vlak, aby som stihla lietadlo a možno ho aj stihnem, ale asi prídem natesno.

marca12
9. sep 2025
@anonym_autor

Tak radšej ísť o hodinu skorej? Na stanici tým pádom budem 14:30, a boltom o 15:00 na lietisku to je 2:50hod pred letom to čo tam budem tak dlho robiť? :D

@anonym_autor Radsej tam cakat ako zmekst a neboj tam mas co robit. Dolu si das kavu,pojdes sa odbavit a hore sa uz mozes motat po obchodoch. Fakt neriskuj. Vlaky neustale meskaju a to ti nestoji za zmeskanu dovolenku.

dancer89
10. sep 2025

@anonym_autor Teoreticky ano. Ale v praxi sa môže hocico stať na trati,vlak bude meškať a zmeskate let

mixo2425
10. sep 2025
@anonym_autor

Tak radšej ísť o hodinu skorej? Na stanici tým pádom budem 14:30, a boltom o 15:00 na lietisku to je 2:50hod pred letom to čo tam budem tak dlho robiť? :D

@anonym_autor aj o 2 hodiny skorej chod, pre istotu,v Ba su taxikari sami cudzokrajný čo nepoznaju mesto, povodia ta kade tade pretože idú podla nltoho čo im povie navigacia, nie podla toho kade je to nairychlejsie, moc spekukuju a vymyslaju, za mna chod racej skor, na letisku treba byt aj tak o 2 hodiny skor, ja by som neriskoval

anonym_2dc39d
14. sep 2025
@mamina7070

z akeho smeru ides vlakom ? lebo su planovane vyluky
ale teda isla by som skorsim vlakom ak budes mat cas zastavis sa v ikea na gulky a hotovo (mas to po ceste s mhd zo stanice

@mamina7070 na guľky? Tak neviem,kedysi sme hravali gulicky do jamky. Hlinene,ocelové,sklenene,aj sklene so zatavenymi ozdobkami. Teraz to ma asi sexualny vyznam,vsak. Jetam v ikei vari uvolnovnisko guliek? Aha ,este ten najaktualnesi guľkovnik,podla tretieho muza štatu ,ale to asi nikto netuzi po takom čosi...

mamina7070
14. sep 2025
@anonym_2dc39d

@mamina7070 na guľky? Tak neviem,kedysi sme hravali gulicky do jamky. Hlinene,ocelové,sklenene,aj sklene so zatavenymi ozdobkami. Teraz to ma asi sexualny vyznam,vsak. Jetam v ikei vari uvolnovnisko guliek? Aha ,este ten najaktualnesi guľkovnik,podla tretieho muza štatu ,ale to asi nikto netuzi po takom čosi...

@anonym_2dc39d 😂😂😂 Ikea masove (ale aj bezmasite ) gulocky ich typicke jedlo

Strana
z2