icon

Sú Indovia na Slovensku príliš hluční?

fazulka41
Dnes o 14:02

Ked cestujem poslednu dobu vlakom ,vsade na staniciach,na terasach vidim a pocujem indov.Rozmohli sa nam po Slovensku ani neviem ako.Nie som ziadna rasisticky vedena,ale oni su velmi hlucny narod.Vadilo mi to ked som si isla sadnut na terasu na kavicku a zapalila cigaretu,ti indovia su velmi hlasni a normalne ma to rusilo.Sedim vo vlaku a na zadnom sedadle sa rozpraval cez Whattsapp ind s inym indom tou ich hatlaninou velmi nahlas.Uz som to nevydrzala a slusne som mu naznacila ,aby bol potichsie .Otocila som sa k nemu a ukazovakom som mu naznacila aby bol trochu potichsie,lebo ma to rusi.Bol natolko zhovievavy ,ze pochopil co od neho chcem.

Strana
z3
sisa_s
Autor odpoveď zmazal
anonym_df7ad3
Dnes o 14:07

To je super že sú slušnejší ako Slováci 🙂 tí by ti po upozornení ešte vynadali do ku*iev

martinka13
Dnes o 14:08

Tak Indovia je to posledné, čo ma v tejto krajine rozčuľuje

anonym_9859cf
Dnes o 14:09

@fazulka41 a talianska, grécka, chorvátska hlučnosť ti nevadí? Choď na výlet do Číny , a indovia ti potom prídu ako stelesnená tichosť 😁

anonym_461d8e
Dnes o 14:10

Hlavne, že chceme byť takí svetoví silou mocou a nedokážeme zniesť inú narodnost

anonym_5b4ab3
Dnes o 14:10

Zvykaj si, ešte keď príde 150 000 moslimských Uzbekistancov, ktorých volal pán predseda pracovať ku nám. Vtedy si už ústa ako žena neotvoríš.

anonym_8ed5de
Dnes o 14:12

@fazulka41 a co ma byt pani fazula? Myslis, ze sme si to nevsimli?

abbey1
Dnes o 14:12

Si si istá, že sú to Indovia?

fazulka41
autor
Dnes o 14:13

Vam nevadi aki su hlucni?Ved slovaci taki nie su.

7miriam77

A čo je na tom, že tu žijú Indovia? My Slováci sme "naládovani" po celom svete. Všade nás je ako hadov a to je ok? Ako ťa to vlastne obťažuje????

anonym_5b4ab3
@fazulka41

@fazulka41 asi nebývaš pri dedinskej krčme to by si len počula aký sú Slováci hlučný

fazulka41
autor
Dnes o 14:15
@7miriam77

A čo je na tom, že tu žijú Indovia? My Slováci sme "naládovani" po celom svete. Všade nás je ako hadov a to je ok? Ako ťa to vlastne obťažuje????

@7miriam77
Ano obtazuje ma to!Mam rada klud.Je to pre mna taky nezvyk.

7miriam77
Dnes o 14:17
@fazulka41

@7miriam77
Ano obtazuje ma to!Mam rada klud.Je to pre mna taky nezvyk.

@fazulka41 veď si mu naznačila, aby bol tichšie a stisil hlas,tak o čo ide? Keď chces kľud, jazdi autom. Vlak je verejný a nie je tam nikde napísané, že ľudia majú byť ticho

226lenka
Dnes o 14:21

No neviem, ale máme susedov Indov, bývajú rovno pod nami a ani o nich nevieme že tam bývajú, takí sú tichí

anonym_df7ad3
Dnes o 14:24
@fazulka41

@fazulka41 inak... Ešte som nezažila hlučných indov v BA 🤔

anonym_56a5d0
Dnes o 14:24

No vidis aky slusny bol, este sa aj stisil ;). Ja milujem tieto posty "niesom ziadny rasista, ALE" 😏. Ja zas nechcem nikoho dopredu sudit a zaradovat, ALE si ta predstavujem ako taku obstaroznu furiu s kuceravym kratkym ucesom, okuliarmi, nadvahou, co uctieva Roberta po veceroch v spravach a krici z okna po cudzich detoch nech drzia hubu ked behaju okolo a hraju sa.

anonym_d018e2
Dnes o 14:30

Cudzie nechceme, svoje si nedame. Ale ak my pojdeme do zahranicia na dovolenku, tak domaci su povinni nas milovat.

bielasovicka
Dnes o 14:32
@fazulka41

Alebo si zober ze koľko Slovákov chodí pracovať do zahraničia. To nevadí?
Ináč v ba je veľa Indov, ale že by boli hlucni by som nepovedala.
@fazulka41

viestta
Dnes o 14:33
@fazulka41

@fazulka41 dnes som akurat cestovala autobusom a vies aky randal tam robili 3 Slovaci? Cely autobus pocul, ze riesia sefa, ktory je ober*o*ot lebo ich v piatok nepustil o hodinu skor z roboty. O tom, ze obcas pocujem na cely vagon ako pani po telefone vyklada kamaratke ake ma gynekologicke problemy alebo v obchode sa pan hada s manzelkou, lebo nevie najst poondiaty prasok do peciva... Mas pravdu, Slovaci su priam stelesnena decentnost a slusnost. Kazdy jeden za radom🙄

patrike
Dnes o 14:35

Si rasista, lebo menujes presne Indov, nehovoris obecne o hlucnych ludoch. SK "podnikatel" bliakajuci do telefonu by ti namiesto stisenia sa vynadal.
Zvykaj si, postupne aj u nas budu ine narody : Indovia, Ukrajinci / Rusi, Uzbekovia

anonym_5784aa
Dnes o 14:37

@fazulka41 a? Zabudla si dodať že majú ešte svoj špecifický zápach

anonym_61db49
Dnes o 14:37

Europa ide cestou vyludnenia,treba vymenit NAROD.

petamich
Dnes o 14:38
@patrike

Si rasista, lebo menujes presne Indov, nehovoris obecne o hlucnych ludoch. SK "podnikatel" bliakajuci do telefonu by ti namiesto stisenia sa vynadal.
Zvykaj si, postupne aj u nas budu ine narody : Indovia, Ukrajinci / Rusi, Uzbekovia

Myslim, ze komentar slovaci nie su hlucni hovori za vsetko 🙂
Zasa jedna tema s cielom vyvolat burlivu diskusiu. A nie Indovia mi nevadia a nemyslim si, ze su hlucni.

@patrike omylom som ta oznacila prepac 🙂 a neviem ako to zmazat 😂

fazulka41
autor
Dnes o 14:38
@anonym_5784aa

@fazulka41 a? Zabudla si dodať že majú ešte svoj špecifický zápach

@anonym_5784aa No to som ten indicky zapach zacitila tiez

maca1984
Dnes o 14:41

Chvalabohu že existuje Mk. Stretneš inda, prihlásiš sa sem a oznámiš nám to. Tak ďakujeme.

doriiis
Dnes o 14:44

A to si sa až teraz zobudila? Pracovala som s nimi už v roku 2020.Ver mi, že ani jeden z nich, čo som sa s nimi rozprávala tu nechce ostať. Nevedia si zvyknúť na našu kultúru a sme pre nich príliš hluční, teatrálny a snobski.
Prídu sem len zarobiť. Za to, čo za polroka zarobia tu doma postavia dom celej rodine

enmery
Dnes o 14:46

Ďalší kresťanský slušný slovak rasista sa ozval...neviem, čo by si robila, keby sa pri Tebe bavili takí Španieli, aj ich bežný rozhovor ma grády ako štart hádky. A?Každý národ má niečo.

klotildabazarik
Dnes o 14:49
@fazulka41

@fazulka41 skor ako Indovia mi vadia viac ukrajinci

anonym_5b4ab3
Dnes o 14:52
@klotildabazarik

@fazulka41 skor ako Indovia mi vadia viac ukrajinci

@klotildabazarik väčšina tu nie je z dlhej chvíle ale pre to že v ich krajine je vojna
ver mi radšej by si žili svoj pokojný život tak ako predtým, než utekať stovky kilometrov zo svojho domova do cudzej krajiny s cudzím jazykom a kde na nich krivo pozerajú taký ako ty

anonym_5784aa
Dnes o 14:56
@anonym_5b4ab3

@klotildabazarik väčšina tu nie je z dlhej chvíle ale pre to že v ich krajine je vojna
ver mi radšej by si žili svoj pokojný život tak ako predtým, než utekať stovky kilometrov zo svojho domova do cudzej krajiny s cudzím jazykom a kde na nich krivo pozerajú taký ako ty

@anonym_5b4ab3 väčšina tu je za vidinou škôl zdarma a využívania systému, tí ktorí by chceli utiecť, na to nemajú peniaze 🙂

Strana
z3