icon

Sú ľudia v Slovenskom raji aj cez týždeň?

Včera o 11:15

Ahojte, planujeme ist na turu do slovenskeho raja teraz nasledujuce dni. Nechceme tam ale byt uplne sami, no kedze su to precovne dni tak tipujem, ze ludi bude podstatne menej ako cez vikend. Ti ktori chodite, je tam cez tyzden uplne prazdno?

anonym_83b47f
Včera o 11:17

Sú a veľa. Sú dovolenky prázdniny

euka210
Včera o 11:20

@anonym_autor ved su dovolenky, bude tam kopec ludi az milion ako v Tatrach

anonym_6227ea
Včera o 11:20

Cez tyzden ich je menej, ale aj tak vela. Neboj sa, na tych beznych trasach sami nebudete, na niektorych je to aj cez tyzden hotovy Vaclavak. Taka Sucha bela je pricasto aj s frontou na rebriky.

lucik194
Včera o 11:56

nie je tam nikdy prazdno, je tam plno, tak o tretinu menej ako na vikend

patrike
Včera o 11:56

Prazdniny = masaker. Najma Sucha Bela, tam ani nechod.

patrike
Včera o 11:57

Napis presne, ake mas poziadavky, navrhnem ti turu na mieru. Zadaj tiez, ake mas limity, das 20 km s usmevom a batohom ?

jananovotna88
Včera o 12:11

Naša skúsenosť z minulého roka je áno. Sú aj v pracovné dni. Miestny nám prezradil, že konkretne na Suchú Belú je najlepšie už isť o 7 ráno. Už vtedy tam bolo ludí dosť ale čakanie na rebríky bolo do pár minút.
Ja dodnes nechápem majú tam človeka v búdke a nereguluju to.

patrike
Včera o 12:54
@jananovotna88

Naša skúsenosť z minulého roka je áno. Sú aj v pracovné dni. Miestny nám prezradil, že konkretne na Suchú Belú je najlepšie už isť o 7 ráno. Už vtedy tam bolo ludí dosť ale čakanie na rebríky bolo do pár minút.
Ja dodnes nechápem majú tam človeka v búdke a nereguluju to.

@jananovotna88 Ked chce roklinu, tak Velky Sokol, lebo tam sa neda parkovat a to odradza pseudoturistov. Chodi v sezone bus, odkialkolvek v Raji priamo na Sokol. Tam je malo ludi a pekne to je tiez.

anonym_4c0879
Včera o 13:18

Jasné že budú. tak ako v Tatrách.

jananovotna88
Včera o 13:19
@patrike

@jananovotna88 Ked chce roklinu, tak Velky Sokol, lebo tam sa neda parkovat a to odradza pseudoturistov. Chodi v sezone bus, odkialkolvek v Raji priamo na Sokol. Tam je malo ludi a pekne to je tiez.

@patrike my sme boli ubytovaný v Šumiaci, nechcelo sa nám experimentovať. Rok predtym sme boli na Prielome z Podleska cez tu Klaštorsku roklinu (ak som napisala zle prepáč😀) Chalani chceli na tie rebríky a potom na bikoch dole. My sme poxhodili Muráň, Kralova Hola, Geravy. Rok predtým sme išli na Štrbské v zápche sme sa otočili
Pred mesiacom sme navštívili Poloniny Boli sme mimoriadne spokojný. Balzam na dušu. Pokoj, pekná príroda😀

patrike
Včera o 13:23
@jananovotna88

@patrike my sme boli ubytovaný v Šumiaci, nechcelo sa nám experimentovať. Rok predtym sme boli na Prielome z Podleska cez tu Klaštorsku roklinu (ak som napisala zle prepáč😀) Chalani chceli na tie rebríky a potom na bikoch dole. My sme poxhodili Muráň, Kralova Hola, Geravy. Rok predtým sme išli na Štrbské v zápche sme sa otočili
Pred mesiacom sme navštívili Poloniny Boli sme mimoriadne spokojný. Balzam na dušu. Pokoj, pekná príroda😀

@jananovotna88 Chvalim, dobry vyber. Ludia si pod prirodou predstavuju Tatry a Raj, pritom je plno inych miest, kde to je zaujimave. Predrazeny tatransky lunapark nech si strcia, bud ine lokality u nas alebo Taliansko / Rakusko.

jananovotna88
Včera o 13:23
@patrike

@patrike a to sme si ešte aj výlet spravili Dukla, údolie smrti v Kapišovej išli sme tam cez Havaj😀
Škoda že tie drevené kostolíky neboli cez.týždeň prístupné, sme nevedeli, že sa tam dá objednať cez Obecný úrad.

jananovotna88
Včera o 13:29
@patrike

@jananovotna88 Chvalim, dobry vyber. Ludia si pod prirodou predstavuju Tatry a Raj, pritom je plno inych miest, kde to je zaujimave. Predrazeny tatransky lunapark nech si strcia, bud ine lokality u nas alebo Taliansko / Rakusko.

@patrike my máme svoje víkendové miesta na bicykloch aj v Tríbeči, asi 6 lokalít , ale 2 sú pre nás top. Veľmi som bola prekvapená na Gemeri samozrejme museli sme prejsť tunel, ale o Drienčanskom krase som ani vo sne netušila😀
Slovensko má veľa lokalít kde sa dá oddýchnuť.