Tipy na cenovo dostupný príručný kufor 55 × 40 × 20
Dobrý den, prosim mate nejaký tipy na kufor týchto rozmerov. Nepotrebujem nič drahé. Využijeme tak raz ročne.
Normálne mate klasické kufre značky Samsonite. Ale 350 eur za kufor sa mi v danej veľkosti dávať nechce.
Potrebujem 2 kusy.
Uvítam akúkoľvek recenziu na konkrétny kus.
lacne v tomto rozmere maju napr. v sportsdirect
@anonym_autor Mám Lasocki, ale aj kufor od Číňana. Oba látkové. Prežili už pár ciest aj lietadlom. Rozhodne by som nevyhadzovala stovky eur v tvojom prípade.
Na Zalando Lounge ak su zlavy tak vies kupit napriklad American Tourister /co je lacnejsia odnoz Samsonite/ v tejto velkosti za 70 EUR. Ja mam z Lidla, ale mam ho uz dlhsie, no mozno takych 5-6 rokov, ale bol lacny, stal vtedy 30 EUR a vydrzal celkom dost. Teraz sa obcas pred letom kufre v Lidli objavuju, su ale uz drahsie. Ja uvazujem o kupe noveho a uvidim podla ceny.
Na Zalando Lounge ak su zlavy tak vies kupit napriklad American Tourister /co je lacnejsia odnoz Samsonite/ v tejto velkosti za 70 EUR. Ja mam z Lidla, ale mam ho uz dlhsie, no mozno takych 5-6 rokov, ale bol lacny, stal vtedy 30 EUR a vydrzal celkom dost. Teraz sa obcas pred letom kufre v Lidli objavuju, su ale uz drahsie. Ja uvazujem o kupe noveho a uvidim podla ceny.
Ďakujem dievčatá. Este som zabudla dodať, ze teba chcem škrupinovy kufor, nie látkový. Samozrejme co najľahší s najväčším objemom.
@muchotrafka298 tu som videla ze maju aj takú rozsirelnu verziu, kufor American Tourister. Cca teraz 100 eur v akcii.
Radšej sa vsak priznám, ze za danú cenu by som mala 2 kusy.
Náhodou niekto skúsenosti so znackou Kono a ich kuframi?
Ďakujem dievčatá. Este som zabudla dodať, ze teba chcem škrupinovy kufor, nie látkový. Samozrejme co najľahší s najväčším objemom.
@muchotrafka298 tu som videla ze maju aj takú rozsirelnu verziu, kufor American Tourister. Cca teraz 100 eur v akcii.
@anonym_autor
Ja som presiel zo skrupinoveho na latkovy, cestujem casto nic krehke neprevazam, rozdiel medzi vacsim latkovym a skrupinovym su 2 kg.
Dcera si z nudze na Slovensku kupila Lasocki skrupinovy, stal nejakych 50 eur, ale precestoval uz kus sveta vratane Fiji ostrovov, dokonca ho pri lete zo Singapuru do Madridu stratili a aj nasli a dorucili.... Okrem toho, ze je pekny, zda sa mi kvalitny za rozumnu cenu
@anonym_autor tento co mam ja z Lidla je skrupinovy a tie American Tourister tiez. V akcii stoji nejakych 70 EUR, podla toho aky. Alebo pozri na BestSecret, tam je kopa znaciek.
Ja mam dost vyhradu k tomu z Lidla, lebo ja som ho nepouzivala denne, mozno 5-6 x rocne a rucka je uz vyveklana a mam pri zipse vnutri co oddeluje dve casti dieru, co nejde zasit, lebo sa to tam cele vytahalo. Ale stal malo, takze som s tym OK.
Znackove kvalitne nieco stoja, takze tam sa nezmestis do 100 EUR za 2 sk.
So znackou KONO nemam skusenost, ale kolegyni sa roztrhol na ruksaku zips po prvom pouziti.
Nasla som na rychlo na nete v Lidli, ja mam nieco taketo, len to je hladke, nema to tie drazky na povrchu.
@anonym_autor moj obycajny latkovy z hypernivy 25 rocny so mnou precestoval grecko londyn niekolkokrat aj skolu v prirode chlapcovu cyrpus egypt a neprezil az teraz cestu druhu do turecka. Ako ich nadvihovali chytili ho asi za rucku a prisiel so skrizenou ruckou a zalomenov. A to bola zaistena nech sa nevysunie. T turecku som musela kupit novy na bazari..

@anonym_autor ja mám samsonite v tej veľkosti za 100 eur z BestSecret.