Vlakom do Zürichu
Ahojte
Mate niekto skusenost s priamym spojenim z Bratislavy do Zürichu v pracovny den o 6? Naslo mi tento vlak ale listok ci miestenka kupit nejdu
Dakujem
Na kedy chceš kúpiť? Vždy sa dajú kúpiť len určitú dobu dopredu…
@anonym_autor skusenost z BA nemam,ale par krat som cestoval nocnym,Feldkirch-Wien.
Ten tvoj spoj ide z Petrzalky 4:16 a prichod ZH ma 13:20.
https://predaj.zssk.sk/search?_gl=1*19aeql9*_gc...
@anonym_autor uz som nim cestovala, lístky vieš kúpiť 60 dní vopred ale momentálne nejdu kúpiť po 10.12. Asi preto, ze vtedy sa vždy mení grafikon.
Cestovanie úplne v pohode, je tam aj reštauračný vozeň, WC čisté. Za mňa super. Lístky sa pohybujú od 50 do 110 eur. Podľa toho ako je obsadený vlak a kolko vopred ich kupuješ
A ktory dátum chceš ísť? V polke decembra sa meni cestovný poriadok.
Skus si stiahnut appku ideme vlakom, tam to je a kupis to v appke. Je to super vec, listok mas v appke aj mailom. Najprv sa musis registrovat
@anonym_autor uplne v pohode, zvyknem nim chodit. Kupujem na hl. stanici. Teta mi vzdy este pozrie najvyhodnejsiu cenu. O par dni idem, prvou triedou kedze bola lacnejsia ako druha.
@anonym_autor uplne v pohode, zvyknem nim chodit. Kupujem na hl. stanici. Teta mi vzdy este pozrie najvyhodnejsiu cenu. O par dni idem, prvou triedou kedze bola lacnejsia ako druha.
@tykat kedy je najvýhodnejšia cena
@tykat kedy je najvýhodnejšia cena
@marcellka32 ceny sa rychlo menia, najvyhodnejsie je kupovat v predstihu. Najlacnesie som mala tusim.za nejakych 45€. Podla toho v aky den ides moze byt cena 50€ ale aj 250€. Tam je to ako s letenkami.

Len tak som klikla a ide mi to, cez CP ma hodí rovno do košíka.