icon

Zastávky električiek 3 a 4 oproti sebe

unbeholfen
19. nov 2025

Mám na mysli to že prichádzam električkou 4 z tej radiály zlaté piesky, a potrebujem prestúpiť na 3 aby som sa dostal na radiálu rača. Na mape jak som kukal tak sa kolajnice stretávaju na Americkom námestí, ale tam treba prejsť cez rušnú cestu. Ale potom idú zastávky Mariánska a Centrum kde už je spoločná trasa ale podľa mapy sú zastávky na opačný smer ďalej. Niesu oproti seba. Ale mapa môže skreslovať. Tak niekto kto tadial reálne chodí, kde je taká zastávka na úseku kde idú spoločne 3 aj 4 a sú oproti sebe? Chápete že vystúpim zo 4, prejdem na druhú stranu kolajníc a tam nastúpim na 3. Kde je to miesto?

Strana
z2
unbeholfen
autor
21. nov 2025

Také tesnotkové inák čakám pól hodinu. A do toho sa zmestí zajížďka do centra a spátky. No né?

cacianka
25. nov 2025

môžeš skúsiť vlakom zo stanice N.mesto na Predmestie, je to pár minút - koľajnice krížom, a z predmestia na vinohrady to máš cez cestu

unbeholfen
autor
25. nov 2025
@cacianka

môžeš skúsiť vlakom zo stanice N.mesto na Predmestie, je to pár minút - koľajnice krížom, a z predmestia na vinohrady to máš cez cestu

@cacianka chodia vlaky ZSSK? Nesmie to byť Leo Express.

cacianka
25. nov 2025
@unbeholfen

@cacianka chodia vlaky ZSSK? Nesmie to byť Leo Express.

@unbeholfen ja ti mám pozerať grafikon ?! ked vieš písať sem, tak si to vieš pozrieť sám, píšem hore "skús"

unbeholfen
autor
25. nov 2025
@cacianka

@unbeholfen ja ti mám pozerať grafikon ?! ked vieš písať sem, tak si to vieš pozrieť sám, píšem hore "skús"

@cacianka nemáš mi pozerať grafikon. Téma bola pôvodne o tom že som poprosil ludí čo tam fyzicky zvykli byť nech potvrdia či tie zastávky sú reálne tak ako majú byť.

Internet je len orientačný lebo minule sa mi stala taká vec že: Podla internetu som mal vystúpiť na Račianskom mýte a pokračovať 21-kou. Tak logika hovorí čo? Vystúpil som z električky smerom od Rače a prešiel som na zastávku pri tom parku ako sú stánky s jedlom, lebo je na pravej strane Šancovej ulice, kadial logicky 21 ide. Lenže ona má zastávku úplne na protistrane v jednej šikmej uličke kam treba zájsť. To som sa dozvedel až od ludí a kým som sa dostal cez tú križovatku, tak 21 bola fuč a dlho som čakal na ďalšiu. Detto to isté na Riviére: išiel som busom z Devína a internet odporučil prestup na eleltričku na Riviére. Keď zahlásilo Riviéra vystúpil som a ocitol som sa v nejakej bočnej ulicke medzi rodinnými domami, kým som sa stade vymotal na zastávku električky už mi odišla pred nosom a ako som sledoval ako odchádza na ďalšej zastávke (tá je na dohlad) som zbadal aj môj autobus zastavil presne vedla električkovej. Takže keby som šiel o zastávku ďalej mám pohodlný prestup. Preto treba aj opýtať sa tých čo tam realne boli a vedia ako to tam vyzerá.

unbeholfen
autor
2. dec 2025

Zistil som brutálne veci. Ešte na Krížnej sa dá prestúpiť z 3 na 9 a tam sú zastávky krásne oproti sebe. Na Blumentáli sa dá prestúpiť potom z 9 na 3, tiež krásne oproti sebe, alebo ísť ďalej 9-nou k STU a tam sa dá prestúpiť na 1 ale treba troška prejsť aj cez cestu. Ale ak idem ďalej na Vysokú, zase krásne oproti sebe zastávky z 9 na 1. Proste toto som musel fyzicky ísť pozrieť, lebo toto internety nepomóžu. Darmo internet píše keď neviete o aký terén sa jedná, ako to tam vyzerá.

Strana
z2