icon

12 ročná sestra má 50 kg

nataly_benova
17. apr 2021

Ahojte babi moja menšia sestra ktora ma 12 rokov ma 165 cm a 50 kil stale si to vyčita že by nemala tolko jest a tak, skušala už aj rôzne cviky ja vravim že je to nanič je stale vo vyvine ale ona si neda povedat... Myslite si že je to vela??

erickatt
17. apr 2021

@nataly_benova je to uplne ok...

luciannka83
17. apr 2021

@nataly_benova vobec to nieje veľa. Ma normalnu vahu.

alexandraalexandrova
17. apr 2021

Váha tvojej sestry je v úplnom poriadku, jej pocity kvôli váhe však v poriadku nie sú. Vedia o tom vaši rodičia že to sestra takto v sebe rieši?

s_a
17. apr 2021

Tak jej nehovor že cviky sú jej na nič a že je vo vývine, ale že na jej výšku je to úplne v pohode váha 🙂

elviku11
17. apr 2021

Ja mám 168 CM a keď som mala 50 kg, vyzerala som veľmi nezdravo kostnato... Každý sa ma pýtal čo mi je, že som taká vychudnutá. Neviem si predstaviť ako si ona môže pripadať tučná

zazrakysadeju
17. apr 2021

@nataly_benova je vyššia odo mňa, ja meriam 155 a vážim 50kg, myslim si, že to ideálna váha na svoju výšku 🙂

zazrakysadeju
17. apr 2021

@elviku11 toto robia dnešné dievčatá v škole, chcú byť ako modely, tak hovoria kedna druhej, že by mala schudnúť, je to trendom. Potom majú z toho dievčatá traumu, že jej kamoška je chudšia.

angel993
17. apr 2021

@nataly_benova ja mám tiež 165 cm a 50kg. V puberte som mala 45kg a vyzerala som ako kostlivec 😁

sszuzu8
17. apr 2021

Ja nemám 50 kíl a to mám skoro 30 🙉🙈

ninusa221
17. apr 2021

Ach ja som 50 kg podla mna nemala ani v prvej triede😃

h2
17. apr 2021

Na ten vek je veľmi vysoká. Tak nemôže čakať, že bude vážiť rovnako, ako napríklad jej nižšie spolužiačky. K tej výške je tá váha úplne v poriadku, aj napriek mladému veku. Pridávam grafy:

deti95060810
17. apr 2021

ber do úvahy vek... na 12 rokov váži aj dosť... 😉

matabb73
17. apr 2021

@deti95060810 niektoré 12 ročné dievčatá už majú postavu dospelej ženy a viac sa nemenia, napríklad moja dcéra. Ja som tiež bola taká. Pri výške 165 cm to je úplne normálna váha.

ninakajka
17. apr 2021

Ahoj, moja dcera ma 10rokov, 148cm a 59kg, tvar postavy uz normalnej zeny, boky, prsia zacinaju, ano ma vacsie brusko, ale je pravda ze uz s nou hormony buchaju minuly rok mala jeden krat menstruaciu, vtedy aj nabrala kg na bruchu. Dr. nam na to povedala, ze ked teraz tak podrastla a vytvarovala sa na malu zenu nepriberie tak v puberte. A ano musim priznat ze ma to znervoznovalo ked isla rapidne hore s vahou ale aj s vyskou (v lete isla o 10cm hore). Momentalne sa vaha aj vyska zastavila a od januara sme stale na tom istom. Kedze je este na prvom stupni tak, deti v skole sa jej samozrejme posmievaju vzhladom na vahu, ale mojimi rozhovormi s dcerou, sa naucila taketo narazky "odpinknut"a uz si prestali aj robit posmesky. Skor ako na vek, vysku a vahu by som sa zamerala na rozhovor so sestrou.

leniel
17. apr 2021

v jej veku som mala rovnakú váhu. Aj rovnaké myšlienky. Určite nie je na mieste menej jesť. A v žiadnom prípade chudnúť. Môžeš ju ale nasmerovať, a podporiť ju v zmysluplnom športe/cvičení a v zdravom stravovaní. Vyjedanie keksov, čipsov, sladkého pečiva, koláčikov, sladených nápojov a pod. ešte nikomu neprospelo, nech papá dosť zeleniny a bielkovín (mäso, syry, mliečne produkty) 😉