icon

13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?

zuzihassi
18. feb 2011

Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂

kokorunecka
26. júl 2012

@eala Už je to lepšie... Keď pocítim hlad tak slopem čaj 😀 Dnes dokúpila zvyšok "výbavy" tak musím vydržať!!!

eala
26. júl 2012

@kokorunecka Super, mne včera čaj veľmi pomohol, dnes je to už lepšie, zatiaľ som ho nepotrebovala, len horšie to bude večer... 😉

eala
26. júl 2012

@kokorunecka Tak čo, ako sa dnes darilo? Vydržala si?

kokorunecka
27. júl 2012

@eala Ahojky.. Vydržala som, ale večer mi už tak strašne škŕkalo v bruchu, že som myslela, že zjem aj klince 😀
Nezjedla a dnes zatiaľ tiež držím.. 🙂
Dúfam, že to dám až do konca 😀 😀
Tebe ako sa vodí? 🙂

eala
27. júl 2012

@kokorunecka To je supééér, som strašne rada, že sa ti zatiaľ darí. Ja už 3 deň a zatiaľ ok. Síce by som tiež niečo schrumla 🙂, ale musím vydržať.

lenka268
27. júl 2012

@eala ahojky mozem sa spytat uz to tu niekto pytal, papate tak ako je na prvej strane napisane? podla toho rozpisu?a este je to tam len po 8- my den, potom sa ma co jest? po ten 13 -ty den 😉 . Dakujem.

kokorunecka
27. júl 2012

@eala No, ja by som aj koňa asi zožrala 😀 😀
Ale to dáme !!!
@lenka268 Ahoj. Jak je ten rozpis tak tam je na začiatku pri tých dňoch lomka.. Napr. 1.deň/9.deň. , v ten deň sa stravuje tak isto ako v prvý...Atď.

lenka268
27. júl 2012

@kokorunecka aha rozumiem dakujem. Paci sa mi to 😉 . Ked zacnem ozvem sa, stale trocha vaham. Pekny den.

kokorunecka
27. júl 2012

@lenka268 Za málo 🙂 Aj ja som váhala 😀 A teraz mi max. škŕka v bruchu a zjedla by som všetko možné aj nemožné 😀

eala
27. júl 2012

@kokorunecka no neboj sa, aj ja mám také stavy, no musíme to vydržať, keď sme sa na to dali. Ja som si teraz večer dala troška korbáčikov, dúfam, že to nie je až taký prehrešok 😉

eala
27. júl 2012

@lenka268 ahojkaj, no 9. deň začínaš znova od začiatku a končíš 13 - tym. Už si začala?

vikinkaamaminka
27. júl 2012

baby aj ja by som to chcela skusiť ide niektorá do toho so mnou,sama nevydržím. please ☹

eala
28. júl 2012

@vikinkaamaminka ahojkaj, pridaj sa k nám. Budeme radi 🙂

vikinkaamaminka
28. júl 2012

@eala ako dlho už držíš tuto dietu?

eala
28. júl 2012

@vikinkaamaminka ahojkaj, dnes som na štvrtom dni. Budem sa snažiť vydržať až do konca. 😉

vikinkaamaminka
28. júl 2012

@eala tak zajtra začnem aj ja, dnes by to už nešlo 🙂 a nebola si hladná v prvý deň lebo len mliečko, čo ja viem,a čo tvoje črevá ak sa smiem spítať nepresedela si na wc pol dňa?a papanie vážiš napresno alebo ako?

eala
28. júl 2012

@vikinkaamaminka Super, ďalšia spolubojovníčka 🙂 No, prvý deň to bolo také všeliaké, ale dosť mi pomohol čaj. No, na moje počudovanie, nepresedela som na Wc, celkom som to prežila. Potraviny si nevážim presne, tak cca. Ale niekedy si to aj troška zmením - napr. namiesto mlieka nízkotučný jogurt, namiesto mäska kuracia šunka. Uvidíme, ako to pôjde dole, dnes mám štvrý deň a kilo zatiaľ dole. Chcela by som zhodiť aspoň 5. A tvoj cieľ je aký?

vikinkaamaminka
28. júl 2012

@eala no moj ciel je obrovský, pred porodom som mala 59 kíl a meriam 171 cm a teraz strach a hroza mam 89 kíl a strašne sa zato hambím viem že to nepojde dole len tak pretože mám problémy zo štítnou žlazou to koli tomu som tak vela nabrala, lebo ja som ako tehotná vela nepapala, no ale už mám tabletky tak dufam že ked k tomu pridám nejaku tu dietku a trošku pocvičím chcem aby išli všetky tie kilá preč, nomožem sa na seba pozrieť do zrkadla a veci ktoré som tak rada nosila su teraz v pasé ked sa chcem obliecť najlepšie by bolo vrece, ale mojim cielom je schudnuť do 24.1.2013 všetko a myslím že aj pevnu volu mám ( dokázala som prestať fajčiť a všetci navôkol fajčia) tak to nejako dufam vydržím a chcem sa spítať je jedno aký čaj na podporu chudnutia budem piť či len ten reduktan či ako sa to volá, a gratulujem k prvému kilečku 🙂 🙂 🙂

myrtille
28. júl 2012

http://erun.hnonline.sk/clanky/strava/2012/02/0...
http://schudnut-ako.meu.zoznam.sk/mliecna-dieta/
stoji vam to za zničenia si zdravia? okej viem je to bez námahy ale čo tak sa na chdnutí pričinit aj vlastnymi zasluhami? tie kilečka nešli hore urcite za 13dni tak preco ich tak agresivne davat dole?
hmm teraz som možno mudra, ale kedysi som tiez odskusala desiatky diet,, az kym som si nezničila metabolizmus, a ostala som na váhe 98,6kg(výska 176) to bolo minuly rok v novembri potom som objavila http://www.youtube.com/user/charliejames1975/vi... , je to drina, najst si video co chces konkretne cvicit a makat aspon polhodinku 4krat do tyzdne ( nemam deti ale mam dve zamestnania cize tiez som to mala casovo narocne) , a dnes je júl, mám o "zopár" kil menej, t.j. 74kg a s radostou aj zjem o jedenastej večer steak ,druhý fden na obed mega pizzu a moja váha stoji 🙂
niekedy sa drina oplati viac ako rychlo odburane kilecka ktore potom narastu 😉
ja len tolko dufam ze to nevezmu admini ako reklamu- to bol len moj nazor, moja skusenost,,

uspesne chudnutie😉

eala
28. júl 2012

@myrtille určite máš pravdu, žiadna diéta nie je zdravá, ale ja sa potrebujem naštartovať, skúšala som už toho veľa, 2 - krát do týždna zumbujem, nevečeriam, no zatiaľ nič nepomáha... Tak potrebujem troška motiváciu. Myslím, že 13-dnová diéta nikomu neublíži, kto teda nemá vážne zdravotné problémy. A inak, gratulujem k úspechu 🙂

eala
28. júl 2012

@vikinkaamaminka Ja presne viem, o čom rozprávaš, po pôrode mi zostalo asi 5 kíl, no potom som pribrala dalších 5 vdaka hormonálnym problémom. Som z toho veľmi nešťastná - hlavne ked sa dívam na tie veci, ktoré neoblečiem. Ja potrebujem schudnúť aspon 5 kg a už budem spokojnejšia. Veľa síl do chudnutia, nejako to hádam zvládneme 🙂

myrtille
28. júl 2012

@eala moze ublizit napriklad krvnej skupine nula, ta ma najpomalsi metabolizmus mliecnych bielkovin a ublizin aj tyzden takejto diety😉 ja som si tiez myslelal ze mi nic nepomoze ze sa budem gúlat na veky, skusala som koopu diet, a stale ma premohol hlad, alebo som všetky kilečka mala do mesiaca spat 😖 tak som si povedala a dost a googlila som a googlila,a zacala a cvicit s placom ale zacala 🙂
aa dakujem 🙂

vikinkaamaminka
28. júl 2012

@eala no tak to ozaj musím lebo so sebou vobec niesom spokojná

vikinkaamaminka
28. júl 2012

@myrtille ja mam skupinu nulku, takže mám smolu? :(((

myrtille
28. júl 2012

@vikinkaamaminka neda sa povedat ze smolu, mozno schudnes mozno nie, ale je velka pravdepodobnost ze sa ti spomali metabolizmus.

eala
28. júl 2012

@myrtille ja mám krvnú skupinu A. Dúfam, že to je ok.

myrtille
28. júl 2012

@eala ja som tiez a-cko drzala som tuto dietu a schudla som (aj s malymi prehreskami 😅 ) ale schudla som za 13dní 7kg, ale čo čert nechcel o 6tyzdnov som mala 10spet..

eala
28. júl 2012

@myrtille to nemyslíš vážne? a máš pocit, že si sa prejedala, alebo to išlo späť tak spontánne?

lenka268
29. júl 2012

@eala este nie nezacala, ale ked sa na to dam urcite napisem 😉

myrtille
29. júl 2012

@eala ja sa prezierat nedokazam, jedal somn tak normalne, i to bez večeri..