13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?
Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂
@veronika773 no potom som sa vazila zas.. a ta blba vaha beha kilo hore dole.. tak ja neviem ako to je.. velmi to nebadam.. ze by som chudla.. ale nieco ano.. drzim palce..
a aj ja som dnes cvicila.. uff.. ale citim sa super..
@veronika773 ja tiez nepocitujem hlad 🙂 vcera som mala jednu hrusku a vecer zeleninu bola som v takom zhone ze som aj zabudla ze nejaku dietu drzim,ale dnes uz idem podla planu..tak dufam ze za 13 dni budem ako palica .. moj najvecsi problem boli sladkosti ja som na nich zavisla no teraz si dam jablko a mam po krize... najhorsi je moj manzel kt. si teraz ziada take jedla ktore milujem hlavne ja,skusa ma ci vyzdzim.. 😀 😀 zatial sa mi dary odolavat 😎
caute baby tak som zbezne prebehla tuto tmu chcel by som aj ja schudnut a teraz to potrebujem tak narychlo tak asi zacnem co ju teraz drzite kolky ste den a ake mate vysledky ? ja by som potrebovala takych 8kg dat dole ale na zaciatok by potesilo aspon 5 😉
@ralka
@skaiqy
@lejka23 Ahojte baby, dnes som si bola kúpiť novú váhu a som z toho mimo, lebo mi ukazuje o 7,1kg menej, čo samozrejme nie je možné, takže ja vlastne neviem s akou váhou som začínala s touto diétou, ale čo ma teší,že mám nižšiu váhu ako pred pôrodom, ešte sa tak dostať na váhu, ktorú som mala pred svadbou a som šťastná ako blcha...inak dnes sa jedálnička držím, idem si práve nakrájať nejakú zeleninu, lebo mám posunuté hodiny, dnes sme si s malou dlhšie pospali.
pomýlila som sa, mám menej ako pred otehotnením...joooj, kde ja mám hlavu.. 😝
@veronika773 to je super a kolko si mala pred otehotnenim a kolko mas teraz?
@ralka
@veronika773 caute baby no ako to zvladate?? ja vyborne vobec som neni hladna a ani nervozna co som pri inych dietach bola 🙂 dufam ze vydrzim az do konca 🙂 mam uz 3 kilecka dolu tak dufam ze to pojde takto aj nadalej 😀 😀
ženy ja som tuto dietu držala minulý rok, aj som sem prispievala, zhodila som pomocou nej 20 kg behom dvoch mesiacov, možno sa to zdá vela naraz, ale tých prvých desat išlo cez dietku a tých druhých už len tak samovolne po nej, ale aj po diete som sa ešte mesiac stravovala veeeelmi striedmo a potom už normálne. Ale v novembri som otehotnela a už to išlo so mnou pekne dolu vodou. teraz mám opät 78 kg a chystám sa na dietu, ale kojím a predsa len je to drasták, tak sa bojím ju držat, no uvidím časom. držím vám palce, vysledky po diete (ak sa správne dodržiava) su užasne.
@ralka aj tak je to veľa, ešte by som chcela z toho veeeeeeľmi veeeeeeeľa zhodiť....teraz 87-88..
@kalifa28 tak to si ma motivovala ešte viac, a dodržiavala si ju úplne prísne, bez akýchkoľvek prehreškov?
@veronika773
@kalifa28
@skaiqy Ahojte baby tak ako sa dari dnes mne celkom obstojne mam akurat mat svoje dni a tak mi strasne huti sladke 😀 ale nemozem moja vaha je 65kil 🙄 no nic moc dufam ze to pojde stale len dolu a dolu.Veronika tak drzim ti palce nech to vsetko pekne zvladnes a verim ze uz teraz tvoja vaha ukazenu 3-4 kila menej pri diete.
vidim, ze ja som tu najtazsia.. drzim sa.. drzte sa aj vy baby.. -2,5.. aj ked za vahu nerucim, ci vazi spravne. mozno je to viac mozno menej.. . caute..
@ralka
@mikina44
@veronika773
@lejka23
ahojte tak ja sa k vam pridam od pondelka zacat vikendom by som asi nezvladla uz tento tyzden som si dala taky lahsi snazim sa jest menej a hlavne zeleninku a jedno kilecko dole 😉 ale od pondelka zacnem na tvrdo s vami len musim ist nakupit asi nizkotucne mlieko ze? lebo domam male koli detom len plnotucne
@veronika773 uplne presne len prvých 5-6 dní, potom som paradoxne jedla ešte menej, lebo som už mala taký stiahnutý žaludok, že mi ani nechutilo. Ale ja som bola v tom období straaaašne zalubená do mojho teraz už manžela a mala som oooobrovskú motiváciu niečo zo sebou robit a hlavne maximum energie, žiadnu potrebu spánku a hroznu chut, priam až potrebu, hýbat sa, športovat, tancovat.... proste endorfíny zo mna urobili robota 🙂
sobota je uplne zla na dietu..!! dnes veeeeeellaa poruseni..!
ahojte babule, chcem sa vás spýtať na výsledky chudnutia po týždni (držíte ju od pondelka však), lebo ja mám nejakých 86kg a potrebujem schudnúť ešte takých 20kg (čo je nereálne ale aspoň 10 určite)..držíte ju niektorá aj keď kojíte? alebo je to drastická diéta a radšej si ju dať až po?
@skaiqy
@veronika773 Tak ahojte baby ako sa vam dari kolko kileckov mate dolu dodrzali ste ju ci uz aj porusili ak ano tak sme viacery nakolko mam svoje dni mm a strasne mi chutilo sladke 😀 takze zajtra nejem
strasne sa mi ziadalo nieco varene.. teple.. polievkoveee.. 🙂
ahojte baby...je to perfektné, že sa všetky ako tak držíme...ja som mala včera prvý krát takú krízu, bola som akási stále hladná, ale prežila som to...dnes som sa ráno vážila, môj úbytok je menší, lebo ide z počiatočnej váhy 50kg, dnes ráno 47,5kg, takže -2,5kg...uvidíme, koľko to bude do konca diétky...všetkým držím palčeky, nech sa nám darí, myslím, že to najhoršie už máme za sebou 😉
ahojte tak ja dnes prvy den zatial v pohode akurat som nestihla to prve mlieko o7 lebo vstavame o9 takze tu prvu davku nebudem nikdy stihat 😝 😝 😝 teraz mam 63kg adufam ze za tyzden sem napisem a uz na zaciatku ta6 nebude drzte mi palce lebo mam strasne hriesne myslienky hned prvy den 😝 😝 😝 😝
@blcha ahoj, aj sa som dnes zacala. dufam, ze to vydrzim a zide nieco zo mna. lebo od leta som sa neskutocne "rozozrala" 🙄 😠
Baby, ja som dnes zacala, potrebujem ale psychicku podporu...Mam z toho taky cudny pocit...

@veronika773
@skaiqy Ahojte baby tak ako sa dari ja zatial celkom fajn no uz mam chut na vela veci ale boze nemozem vsak som sa dala na boj moja vaha je 65,5 kazdy den tych pol kila dolu celkom fajn inak kazdy den cvicim na rotane a brusaky a pijem cajik hanasaky ten mam na misto vody takze drzte sa a inak to nevadi ked mas dnes o 400g viac ako vcera to zalezi aj od stolice ako casto mavas a mozno ked pojdes na stolicu zistis ze mas kilo dolu.Drzim palce v chudnuti a ohlaste sa a verinka ty ako moja vaha nefunguje kolko kilogramov mas nevies.