icon

13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?

zuzihassi
18. feb 2011

Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂

marienka100
26. jún 2013

Ahojte chystám sa natúto dietu, pridá sa niekto od zajtra?

pami2
2. júl 2013

caute. tak ja sa pridavam, ktora dieta je lepsia:ta mliecna 13dnova alebo ta 14dnova?

sabanacka
2. júl 2013

ja by som sa pridala od zajtra,,mám 161cm, a 69 kilo,,tak uvidíme po diete,,

sabanacka
2. júl 2013

je niekde rospísaná ta dieta,,nikde som to nenašla,,len na začiatku,,a tam je len 8dní,,

marakoli
2. júl 2013

@sabanacka http://dievcata.blog.cz/0609/13-dnova-dieta skus toto
akurat to tam čítam, zaujímavá dieta, asi na ňu nabehnem, lebo sa za seba hanbím

sabanacka
3. júl 2013

tak ja som dnes začala,,no je to ťažké ked rodine robíte dukátové buchtičky,,a ja len mlieko,,

sabanacka
4. júl 2013

strašne ma bolí hlava,,no druhý den zamnou,,

orieskova
4. júl 2013

Dievcata drzim palce...ja som tuto dietu dala 2krat po sebe cize mesiac a 8kg dole..a nic sa nevratilo spat...zvykla som si jest v pravidelnych casoch a malych davkach.prejedanie mi uz vobec nechyba..presla som z velkosti oblecka xxl na l..tesiiim.este chcem dat dole 10...taze od pondelka dam este raz

sabanacka
6. júl 2013

štyri dni zamnou a 3 kilá dole,,

sabanacka
6. júl 2013

no ako to výzerá marakoli, marienka100,držíte dietu?? schudli ste už niečo??

opica89
7. júl 2013

baby co ste jedli pri nej ake jogurty a ten termix? zajtra idem do toho

sabanacka
8. júl 2013

jogurty v tejto diete nemáš,,ale ja jem bieli jogurt miesto tvarohu,,lebo s tvarohu ma napína,,a termix som si dala klasika čokoládovy,,ale to ani nevieš že si jedla,,je to malé,,tak držím palce,,ja má dne s šiesty den a 4kg dole,,

opica89
10. júl 2013

No dnes s si dala dve lyzice masa s ryzou vadi to?

ivkaaroman
10. júl 2013

Zajtra začínam, potrebujem schudnuť.

opica89
10. júl 2013

baby pijete kavu s mliekom ci nie?

evinaz
10. júl 2013

Aj ja kocky od zajtra zacinam s Vami! Super, ze som tuto temu nasla!Nepotrebujem zhodit vela, ale presne tych par poslednych kg, co mi este po porode ostalo, akosi nechce ist dole!Takze vychodzia vyska / vaha:176 cm / 64 kg...

opica89
11. júl 2013

@evinaz to uz aka stihla chces byt?
ja mam taku istu vysku a bohato mi bude stacit 70kg :D

evinaz
11. júl 2013

@opica89 Ale tak ja som vzdy bola ako dazdovka, potom som otehotnela, pribrala 26 kg a skor, ako som ich vsetky stihla dat dolu, tak som opat bola kinderko... Takze mi tie kila navyse poriadne idu na nervy. Ale netvrdim, ze som tucna, len mam plnu skrinu veci, ktore neobleciem a vzdat sa ich nemienim! :D

opica89
11. júl 2013

@evinaz :D expetka 🙂

dolly3
12. júl 2013

Ahojte povedzte schudla niektorá s touto diétou. Čítala som, že mlieko nieje vhodné keď niekto chce schudnúť, ževraj zahlieňuje a potom sa nechudne vôbec :( 😒

orieskova
12. júl 2013

@dolly3 schudla som s nou 8 kg..bez cvicenia...uz mesiac sa stravjem skoro normalne...urcite zdravsie ako pred dietou a je to zatial bez jojo efektu..

zuuzika
12. júl 2013

@orieskova Ahoj a je niekde rozpis doety na celu dobu? A mlieko a tvaroh mam papat nizkotucne? a kavu bez mlieka ?Dakujem

orieskova
13. júl 2013

@zuuzika ja som mala trosku inu verziu,rozpis na 14dni..jogurty a tvarohy som jedla podla chuti napr.cotage alebo i ochuteny tvaroh..a islo to.ak chces posli mi mailovu adresu a ja ti to preposlem..

bubula_007
13. júl 2013

Ahojte baby. Aj ja chcem schudnúť... len sa tu neviem dopátrať návodu tej 13dňovej diéty. Pomôžete? Poradíte? 😅 Ďakujem.

vanda2012
13. júl 2013

@bubula_007 prva strana, tam je rozpis...

bubula_007
13. júl 2013

@vanda2012 ďakujeeem!! 🙂

ivkaaroman
15. júl 2013

@opica89 ja pijem s mliekom ale bez cukru a nie obyčajnú ani granulovanú ale Inku🙂

ivkaaroman
15. júl 2013

@dolly3 ja mam po 3 dnoch tri kilá dolu

mrsmisel
15. júl 2013

ahojte baby, chcem túto diétu vyskúšať, ale samej mi to nejde nemám pevnú vôľu potrebujem nejakú parťáčku pridáte sa ku mne niektorá??? Mám 172cm/65kg možno sa to nezdá veľa ale vo všetkom vyzerám ako hurka a mám toho dosť... :-/ a chcem sa opýtať kočiek čo držíte túto mliečnu diétu, reps. ste ju držali, že či bolo ten úbytok váhy vidno aj na postave alebo iba váhe? Ja by som chcela zároveň aj cvičiť aspoň 20min denne nejaké klasické cviky na doma... 🙂

kacenka277
17. júl 2013

@mrsmisel JA SA K TEBE RADA PRIDAM. UZ SI ZACALA??? TIEZ CHCEM CVICIT , ZAJTRA MAM PRVY DEN VO FITKU 🙂